O luna

S-a implinit o luna de cand ne bagam si ne bagati in seama pe blogul asta. De fapt acum vreo sase zile s-a implinit luna, dar n-am avut timp de petrecareala, ocupati fiind cu alte chestii.

O luna in care am primit peste 3000 de vizite. Lume de tot felul. Onaninsti, oameni fini, partzoi inutili, sfertodocti cu sindromul tourette, analisti amatori, lume subtire… lume si lume.

Ni s-a spus ca suntem: anti- semiti ( nu suntem, dimpotriva! chiar dimpotriva!), lipsiti de umor ( avem si noi lipsuri), geniali ( exagerari! ), extremisti de dreapta, extremisti de stanga, anti-americani, anti-basescu s.a.m.d.

Nu suntem nimic din toate astea. Suntem doar Moshe si Mordechai. Nu putem fi  anti- ceva generic si absurd, pentru ca e impotriva a tot ce credem. Il dam de-a dura  pe Basescu pentru ca e randul lui. Cand puterea va veni la Nastase, la Tokes sau la Becali nici pe ei nu-i vom ierta.

Pana atunci ramanem aici. Informandu-va si carcotind. Iar asta o facem zambind. Cu umor, atat cat avem. Pentru ca vremurile astea cer mult umor. Iar cel mai bun si cel mai inteligent umor l-am gasit si l-am deprins de la poporul care a reusit sa supravietuiasca secolelor de prigoana si napasata si astfel: glumind.

Genialul Cilibi Moise spunea: In toata lumea nu se poate gasi un om sa cumpere o tara, dar se gasesc cari s-o vanza.

Ai dumneavoastra,

Moshe si Mordechai

8 thoughts on “O luna

 1. inkin un pahar de “suc natural tedy” (cu morcovi, multe vitamine si fro 45 de E-uri) intru sanatate voastra si inmultirea (pe cale naturala) a vizitelor pe blogul asta haios.

 2. M&M, dadui cu ochiul zbengos pe eticheletele de la borcanele voastre cu cititori. Subtzire nu-s, finutz nu-s, amator de analist nu-s, aoleo ce categorii ramin fratilor, vai de karakasu meu…

  No, sa vi se inmulteasca borcanele!

 3. bai, eu va citesc si ma bucur ca o fac. unele postari sunt haioase, altele imi zboara pe deasupra capului si se planteaza in primul zgarie-nori.. per total eu zic ca sunteti doi oameni cititi, haiosi si inteligenti. daca sunteti doi.. ma rog, sincer nu ma intereseaza, ideea ca va prezentati drept doi e misto.

  va pup pe gingii si tot inainte, mai mai 🙂

 4. @ Ina
  Multamim, Ina. La suc de morcovi ne bagam si noi.

  @Karakas
  Ei, lasa. Ca tu esti Karakas. Iar asta e o categorie aparte, Si pana la urma blogul asta e in egala masura si al celor ce citesc si comenteaza.

  @Mihnea
  Chiar suntem 2(doi). Dar, ai dreptate, asta chiar nu conteaza. Nu ne propunem sa fim aiosi, dar cand asa iese… e si mai bine.

  @ Mihnea Goergescu
  Multumiiiiiim , Mihnea. 121 ne propusesem. Dar e bine si 120.

 5. Va citesc cu placere, Mosche esti adorabil, Mordechai …chiar nu s-a prins nimeni cine esti?( stai linistit, nu te deconspir).Tineti-o tot asa baieti!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.