Fii şi fiice

Dau la Ioska Buble peste una simpatică. “M-am săturat de fata asta cu fiţe” – ar fi zis Cezar Preda arătând cu deştu spre succesuri aia mică.  Că s-o fi săturat îl cred. Şi eu. Da’ eu m-am cam săturat şi de el. Şi de ai lui. Acum nu o să mă dau eu cavaler să o apăr pe editata aia mică. O apără ta’su şi armata de sepepiştii. Başca bocul ăla mic cu capul corespunzător. Da’ n-ai cum să nu te râzi uitându-te la pedelici cum se iubesc ei. Şi mă freacă aşa o grijă: auzi, bre, da’ de fi’tu când te saturi ? Că eu m-am cam săturat de derbedei din ăştia ca de portocaliu. Hai sictir.

18 thoughts on “Fii şi fiice

  1. Toate ca toate dar sa nu razi când se iubesc intre ei, tu nu ai văzut “nanuk” filmul???. Rid ei ce rad si se înmulţesc, ptiu, doamne fereşte ca sunt destui!!!!!!!!.

  2. Toate ca toate, da Razgandeanu le-a varat-o adanc; o adunatura de proshti!!! ehe, se cam intoarce roata, mama voastra de boschetari basescieni!!!!

  3. Nu e nimeni vinovat, in afara noastra, pentru asta.I–atzi vazut pe ,,caiacishti”??? Viitor de aur ,tzara noastra are!! Atzi urmarit tragedia copilului omorat de asistenta maternala ??? Avetzi idee cate tone de bani suge sistemul acesta??? Spre ex; functzionarii publici , pe langa salariile frumushele[ si fara nici un fel de raspundere] primesc in jur de 360 de lei, pe luna, pentru haine???!!!! Adica , ei nu au salariu, ca tot omu, din care sa-shi cumpere si mancare si haine!!! Stitzi ca functionarimea din sistem a dat in judecata CONS. judetzene[ordonatori de credite] sa le plateasca , retroactiv si indexate cu inflatzia, primele de vacantza suspendate de Nastase??? Au castigat si au papat cateva zeci de milioane, fiecare!!!! Da sa-shi faca treaba[ ptiu, drace, Monoco!] pentru care sunt platitzi??? de ce sa se strofoace, ca ,,merge si-asa”, nu??

  4. Corect! Dar amaraciunea e prea mare!! Cum naiba se face ca e tot mai valabila vorba-Pe lumea asta , prost facuta/ Cacatzii f-t, in loc sa puta!!!

  5. Tot inainte mandri pionieri!Patria recunoscatoare! Avem viitorul asigurat de plozii demnitarilor,indiferent din ce parte bate vantul(nu ala de la relitatea).Sa incerc si eu sa iau la poceala un garcea?Ajung in pdl?Sa ma fac blonda?fotomodel?nu merge,pe tata nu-l cheama Cezar Preda,nu pup sosoneii carmaciului,n-am sot Cocos,si nici succesuri pre multe la activ.

  6. nenica aci subscriu si io
    .domol domol ,c-o arata el prost si poate parea si puturos dar prea-i zice toata lumea de facatura .o fi asa cum zici da saracu romanu vasnic cum il stim sta ca pamatuful in campul cu ciori si le fura nenica mioritic si de la ai lui si de la ailalti.ete cum se-nghesuie sa-i traga presu de sub picioare ba pe la domnie, ba pe la agie cat despre cumetriile din sfatul tarii ce sa mai zici ?si iote cum,daca tragi linia si socotesti,te alegi doar cu eliteanu si melteanu ca decat sa-l invete ceva tot mai bine-i trage una dupa ceafa si cand sa se dumireasca de ,cum sta cu tarina mai raman deo etnie conlocuitoare

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.