‘bag picioarele

Ca să fie clar. Da, sunt subiectiv. Da, nu e obligatoriu ca ce îmi place mie să-i placă şi lui Nea Stere. Da, mă salut cu Ciutacu. Şi da, n-am votat cu DA.

Nefiind consumator de Taraf, OTV, filme cu bătăi şi alte pozne… mă uit rar la tevea. Şi o fac doar dacă am de ce. Şi, în general, nu prea am. Aşa că cititul e mai cu folos. Hai, că o lălăi cam mult şi n-are rost. Pentru cititorii blogului ăsta nu mai e un secret că sunt un consumator de Vorbe grele. N-am înţeles de la început de ce emisiunea a fost înghesuită pe Antena 2, între blonde şi paiete, dar nu e treaba mea. Un lucru era clar: în fiecare seară la ora 21:00 apărea şmecheru’ de Ciutacu şi eu băgam retină. Simplu şi clar.

Luni seară aşteptam emisiunea cu Ioska şi Bichir. Şi stai, bre. Şi aşteaptă. Canci. Nimic. În loc de vorbe grele era una care voia ceva, dar nu ştia înca ce. Nu ştiu cine e duduia. Să fie sănătoasă. Nu mă interesează existenţa ei. Nici pe ea a mea. Deci suntem chit. După ce mă hotărâsem să trec pe linia Al Gore şi să mă apuc de economisit curentul electric… iaca începe şi emisiunea. Iar ea a fost chiar faină. Cu subiect, predicat şi haz cât trebuie. Am notat eu ca tonomatul avea colonie de draci în magazie, da’ zic: naiba ştie.

Ieri m-am luat cu alte alea şi n-avui timp să dau nasul cu tonomatu’ să mă dumiresc ce şi cum. Aşa că ieri seară… eu consecvent ca ornitorincu’ în dâmb, bang, la nouă la datorie. Aiurea. Iar duduia. De data asta băga analize la detergenţi. Aşa că mi-am cam băgat picioarele. Când erau băgat până la genunchi… pac şi vorbele grele. Măi ce-o fi ? După o tură prin blogradă încep să mă dumiresc. Mulţumită poporului frate chinez.

Acu’… postu’ lor, mogulu’ lor, treaba lor. Da’ poate e… tot răul spre bine. Hai, că poate scot ăştia şi “Reporter special” şi ” Săptămâna de ştiri” şi mă liniştesc. Că, pe lângă detergenţi, mai există şi tampoane, hârtie igienică… deci teme căcălău.

18 thoughts on “‘bag picioarele

 1. Sa fim clari eu sunt banat pe blogul lui Victor Ciutacu. Sase luni nu am ieşit pe net de necaz. Ca am fost aşa de prost sa mă arunc într-o disputa cu oarecine la el pe blog si am depăşit măsura bunului simt. Dar zilnic merg la el pe blog sa inhalez puţin oxigen. “Vorbe grele” daca nu reuşesc sa o vad in direct a doua zi poate sa vina si gaura neagra, o amân si vad reluarea.

 2. @lol” multi sunt banati. habar n-am de ce am facut-o. probabil ca eram turbat, Dumnezeu si cu Papa stiu. da-mi IP-ul pe mail si ridic suspendarea. in definitiv, pana si tender zicea ca nu preia Poli Timisoara si uite c-o ia 🙂

 3. @ lol
  Hombre, ce să zic. Fiecare post îşi are politica lui. Nu le-o fac eu, că nu e treaba mea. Am zis că-s subiectiv. Da’, am şi eu preferinţele mele , cât de nereprezentativ aş fi.
  Oricum, fain ce spui. Merită salutat. Cum vezi, tonomatul a fost anunţat. Şi a reacţionat promt. Vivat !

 4. Rabbi şti povestea celor trei rio? (moneda chinezeasca in antichitate). Un ţăran chinez a pierdut trei rio, alt ţăran a găsit monedele pierdute, acasă a instruit nevasta . Sa nu te mănânce limba sa spui in sat ca rămânem fără rio! Aşi, cum a ieşit la poarta a umplut tot satul. Păgubaşul a aflat si la reclamat la mandarin pe găsitor. Mandarinul ia chemat la el a cerut cei trei rio a intrat într-o camera alăturata sa întors cu doua pachete si l-a dat oamenilor si ia dat afară. Cei doi au constatat ca au cate doi rio fiecare.
  S-au întors..Breee! aici sunt patru rio???. Da si?. Tu ai fost prost si ai pierdut trei rio. Da! Ai rămas cu doi spune mulţumesc! Tu ai găsit trei rio care nu erau ai tai? ai rămas cu doi!. Da! Spune mulţumesc!! Am pus si eu un rio si am rămas înţeleptul satului!! Fiecare pierde un rio dar câştigam toţi! Rabbi ai făcut ca mandarinul dar rămâne intre noi!!:)

 5. Hai sa vedem!! eu cu oveii am state vechi si daca ar fi sa dau înapoi tot ce am primit de la ei rămân in fundul gol. Si nu pierde din vedere, musulmana mea nu da un sfanţ pe vorbe, la ea turcul plăteşte daca e cinstita treaba:)).

 6. Ovreiu’ nu da nimic de la el, nici macar farime de timp.

  Pacat de emisiunea lui Victor, e printre putinii care au ce zice. Totul a devenit comercial si din ce in ce mai plasticos in jurul nostru. Boala asta nu avea cum sa ocoleasca si media ( sau chiar de-aici a inceput? ).Poporul vrea detergenti ieftini…il servim cu detergenti ieftini. In fond si la urma urmei si pe vremea lui Ceasca ne uitam putin la televizor. Istoria se repeta, acum avem din ce in ce mai putine de vazut in cutiuta neagra.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.