Guma minune

Bre, mordechaiul a trăit mult şi a văzut destule. Dar, uite aşa, din când în când, tot se mai găseşte câte ceva care mă face să dau cu yarmulka de gresie. Acu’, mulţumită Akăi, aflu despre noile “succesuri” ale ştiinţei şi tehnologiei. Care este.

Pe vremea când eram puştani ( eheii… cum trec anii) aveam noi un text esenţial. Le spuneam gagicilor de la care speram să obţinem bonusuri speciale ( cum vedeam noi în revistele câh, de import) că sperma face bine la ten. Textul era la fel de credibil ca demisia lu’ Băsescu. Nu era credibil, dar credeţi ori ba… uneori se arăta eficient. Rar, e drept. Şi nu întotdeauna la împodobitele cu acnee. Vremea a trecut. Noi ne-am ramolit. Şi ne-am lăsat de textul ăla. Fără a mai cerceta cât temei e în spatele lui.

Vrăjeala noastră de atunci era scuzabilă. Şi dacă se mai găseau unele ( ba, cică şi… unii) care să pună botu’ – la propriu- ziceam că e mare şmecherie. Dar acum vin unii mai şmecheri. Care cica au inventat ei ciunga de mărit ţâţele. Adică iei şi rumegi în neştire şi creşte zestrea din sutien ca procentele din sondaje. Bre, vrăjeala nostră din adolescenţă mai era cum era, da’ pe lângă asta…. noi eram şoimii patriei. Şi dacă există fenomene care chiar marchează francul la textul ăsta… atunci mă fac distribuitor de ciungă din asta. Că la nişte ţâţe cât cupola circului… e păcat să nu te îngrijeşti şi de ten.

Aşa că de acum, prieteni, ochiu’ rotund şi privirea vigilentă. Guma de mestecat devine un indiciu valoros.

46 thoughts on “Guma minune

 1. Boss,ce poate fi mai rau,decat sa te prinda sfarsitul lumii langa una ca asta?Se poate si mai rau ,da’matale ai cuvantarea mai aspra si mai bine articulata.Imi face placere sa “te citesc” in fiecare zi.

 2. Prinde si el de manuta(si nu numai) pe cine poate. Greu sa fi si presedinte, greu sa fi si fata bisericeasca.Fie la ei acolo! Am o dilema,ma prinde endu’ cu fata bisericeasca ori cu presedintele?Mai bine sa ma prinda endu’ doar cu dilema. O zi buna ,boss.

 3. nooo nenica aia-i numa pentru preteni simandicosi .te sirprinde daca-ti zic ca este ilustrarea ideala a mamei tampitilor?(aia car-i mereu gravida) .ete ce potriveala , crezi ca productia de lapte e suficienta? nooooooooooooooooooooooooooo.

 4. @ alexandru petria
  Păi, cam toţi am folosit textu’.Şi uneori chiar ţinea.

  @ aka
  Mulţam de link, Aka. La noi, la XY… doar aia de mărit e musai. 🙂

  @ Sătmăreanca.
  Gata. Se face. La ce?:)

 5. Ne te-am crezut pe cuvânt, dar acuma…
  Ioi!
  O fi numa’ de la gumă? De la guma de la chiloţi o fi? Ce-o fi mestecat duduiţa asta…

 6. Cica merge si cu tinctura de marar. Acuma’ n-o fi stiut don’soara din imagine ce-i aia tinctura si o fi mincat marar in nestire. Da’ na, e mai usor sa vinzi guma decit marar

 7. cum dracu-arata aia a dmnisoara? mai repede numai cine nu vrea n-…. ca tot nu poa sa fuga.
  si pa unde?
  (daca pare licentios …scuze)

 8. Bun. Si daca se nimereste un mascul care sa mestece balaria aia plina de hormoni ce se intimpla? Ii creste si lui ceva? Si daca da…ce?

 9. Io nu cred ca-i creste ceva. Da’ poate-i cade parul de pe piept si uite-asa se descopera un produs revolutionar. Epilat cu guma de mestecat. In fond si la urma urmei si Viagra a fost cercetata pentru altceva si iote ce-a iesit.

 10. Nu, dar cu o strategie de marketing bine articulata poate sa devina. Au aparut stive de cosmetice pentru barbati, trebuie sa le cumpere si pe-astea cineva, nu? Si-atunci nascocim o problema si vindem solutia. Ooof, unde e evreul chitit sa faca bani din piatra seaca?

 11. Măi da ce amintiri îmi răscoliţi… Pe mine m-a întrebat una dacă face bine la ten. După…
  Cred că am zis că nu, ca boul… Şi am ratat să văd cum probează tratamentul…

 12. Deductie.

  @Satmareanca Mai intii trebuie sa gasesti raspunsul la intrebarea “unde vreau sa ajung?”…abia dupa asta poti sa intrebi “cine merge cu mine?”. O ferma de struti sau o plantatie de kiwi ar fi o treaba

 13. Aaa, si ca idee de afacere…eu as face o firma de pus borduri pe autostrada. A mai vazut cineva borduri pe autostrada? Da’ hai ca nu intru in detalii ca voi sinteti parsivi si furati ideea miorlaului…

 14. Miorlau, noi punem căruţa înainte :))) Şi ne băgăm la chestii mai facile. Cel puţin eu, în locul Mordechaiului nu mă pot pronunţa. Dar dacă tot s-a asociat, mă impun io cumva 😀

 15. ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  nu suport titele mai mari de cupa B…
  Oare guma de marit p*** nu apare???

  PS Mordechai & all: imi cer scuze pt absentele mele din sapt asta, am avut o perioada foarte grea…

 16. Arsuliciule, întrebarea s-a mai pus. Da’ cine are curaj să recunoască, oare, că ar avea trebuinţă de aşa ceva?
  Stai liniştit, Arsuliciule, că nu se strigă catalogul:) Doar că îţi simţim lipsa.

 17. O amica de a mea a vazut o reclama la niste pilule care cresc tatele asa ca le-a comandat si le-a luat. Efectul a fost incredibil: i-a crescut curul.
  Si imi aduce aminte de urmatoarul banc:
  Ea: As vrea sa am niste sani mai mari
  El: Freca-i cu hartie igienica.
  Ea: Si crezi ca vor creste.
  El: Cu curul a functionat.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.