Ecce … candidatul !

Se sparie gândul,  zbiară codrii străbuni şi se cutremur blogosfera. Candidează ! EL. Tata erosului cu penetrări curioase.  Are slogan. Şi n-aveţi decât să spuneţi că sunt zărghit ( mare noutate !) da’ îl susţin din toţi plămânii.

Singura problemă ar fi că eu sunt cam cancist de felul meu la treaba cu votul. Şi că Toma nu candidează în colegiul meu. Dar îl susţin până în pânzele… cearceafului.

Fraţilor, care sunteţi din colegiul cu pricina: băgaţi votul în gaura care trebuie !

Tăricene, be afraid. Be very afraid.

Foto de la ciutacu.ro

20 thoughts on “Ecce … candidatul !

 1. Prietene, sexul e panaceul universal! E soluţia oricărei crize, maritale sau politice. Mi se pare de-a dreptul firesc ca preotul sexului dezinhibat să candideze. Şi nu m-aş mira să şi câştige, deşi nu pupă mandat, că partidul lui NU există! Dar m-aş simţi bine să aflu că, fie şi pentru palmares, i-o va trage lui Motocicleanu. Că şi aşa alegerile astea vor fi o glumă sinistră. Aşa că ştii ce se va întâmpla: vot canci!

 2. Mă bate şi pe mine gîndul să-mi iau o casă la Gruiu:) Mai ales că-l cunosc pe catindat de cînd avea vreo 12 anişori. E drept, pe atunci nu părea preocupat de penetrare sau de ecologie, în schimb ştia toate cancanurile din lumea literară. Sper să ia voturi multe.
  Vedeţi, sunt şi veşti bune în campania asta!

 3. Bre Mordechai, căţelu’ meu, Max, pe care-l am ca avatar prin alte părţi, c-aici e pe pile, nu ştiu cum ar reacţiona dacă l-ar vedea. S-ar putea să vrea să-i reguleze picioru, deşi n-are de loc asemenea obiceiuri, sau să devină rău. Cine ştie? Da’ nu am intenţia să experimentez. @Marcus. Ce te faci că nu ştii? E evident odrasla lu’ Toma Roman senior. Ce? Nu-l recunoşti pen’că se rade cu lama nr. 3? Cunoştinţă veche dom’le! Bey canciştilor, mutaţi-vă voi în coledzu’ lui, dac’aveţi înclinaţii masochiste.

 4. @ kiki
  Şi eu zic tot aşa. Se poate şi altcumva.

  @ancaf
  Oaminii noştri ? Niciodată !

  @Cârcotaşu
  Eu zic să o laşi puţin mai domol. Că s-ar putea să descoperi că “băi canciştii” ar putea să îţi răspundă pe măsură.

  @ c
  Nu e glumă. Nici una, nici alta.

 5. Eu am un numar de caini,care pe langa faptul ca stiu sa muste si-si poarta canciul cu mandrie, il si folosesc. Uneori il si arata.Numai nu-l zic, dar cine are ochi poate sa-l auda.

 6. Ca unul care are o moşie mică silvică în Ilfov şi văd cum se taie copacii împrejurul meu, ca unul care a fost în deplasări cu Toma şi ştiu că în tot răul poate fi şi un bine – ei, în cel puţin aceste două calităţi, mă alătur celor care se vor duce după putirinţă până la pânzele acelea care (în cazul lui Toma) nu mai au cum să fie albe!
  Dar să fie show, dară!

 7. @ Cârcotaşu
  Prietene, nu-ţi bate capul. Nu ne ofensăm uşor. da’ noi doar la vot suntem cancişti. Altfel nu suntem aşa nihilişti. Deşi tentaţia e mare:)

  @ c
  Aia şi e ideea. La cât ni-i balamucul… Toma e cireaşa care ne trebuia.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.