Candidatul, vorbele grele şi sexul

Bre, sfatul meu e să votaţi cu cap. Dacă votaţi. Şi asta se poate realiza doar pe bază de informare corespunzătoare. Aşa că diseară lipiţi geana… deci geana, făra “o”, pe tonomatul cunoscut. Să cunoaşteţi Candidatul. Cu majusculă. Tata sexului, regele futaiurilor, teoreticianul cordelii, acest patapievici al coţăielii. Hai că vedeţi voi care dacă băgaţi ochiu’ şi urechea la Vorbe grele. Şi după aia o să aflaţi despre care cap e vorba la vot.

Că tot aflu de la tonomat că au făcut ăştia recensământul pulilor din cultura română. Terente fiind parte a culturii române după mintea lor.

Sursă foto: jurnalul foto.

31 thoughts on “Candidatul, vorbele grele şi sexul

 1. păi când contracatindată îi este o listă din care fac parte un Tăriceanu şi celebrul Urban News (mă rog, cu cârnăţarul m’aş fi împăcat dacă nu era într’un partid… în psta în care e sau în oricare), cum naiba să nu’l votezi pe şogoru’ duminicilor noastre media?

 2. Cu Tomiţă creşte ceva, acolo, până la o vârstă la care, de fapt, încetează să mai crească dar ce frumos bălăngăni’se’va…

 3. Abia aştept să-l văd pe junior. Cît despre Terente, şi-or fi zis ăia cu recensămîntul că şi cîntecele de mahala sunt o parte a culturii. Cum era? Terente şi Didina, parcă. Să întreb la ICR.

 4. Terente…săracu’ lipovean,cum intră el în top 5 aşa…parcă cu japca.
  Bine-o comentat Moşu acolo vis a vis de fătuca aia.
  Şi…Tomiţă rules,bre !
  Consideră că-i fut(nu mă mai scuz aiurea)si io un vot.

 5. Pai ce e mai placut, sa te reguleze grija cu economia mondiala, sau sa stai informat pe subiecte de interes la Cotroceni?

  Culturisti de presa. Astia ridica stacheta in jurnalism la inaltimi falice.

 6. Atentie tovarasi!

  Ce credeti ca veti gasi pe site-ul Cotidianului dupa pasajul cu scula lui Terente?
  O reclama.
  Despre ce (sau cine)

  Despre “mamicile fericite”.

  Buna alaturare.

  Aloo!. Mai exista cumva Crucea de Piatra?

 7. UN NOU SI PUTUROS PIRTZ PREZIDENTIAL
  “PD-l de vei vota, leafa mare iti va da!”
  Cam asta a fost in esenta continutul mesajului sub forma de pirtz cotrocenist transmis ieri de presedintele tuturor romanilor, in carul unei conferinte de presa, supusilor sai mioritici.
  Si pentru ca saracan di Constitutie sa nu urle din nou ca urmare a violului la care este supusa aproape in permanenta de chiriasul accidental de la Cotroceni, acesta dind dovada de perversitatea gainarului cu care s-a facut remarcat ca presedinte al romanilor, a disimulat respectivul slogan sub forma unui nou “concept politic” asimetric, “reforma pentru leafa”.
  De aproape douazaci de ani reformele sustinute de varii guvernari mai de stinga, mai de dreapta au facut si fac pur si simplu ravagii in mostenirea lasata de comunisti in invatamint, unde elevul de clasa a VI-a nu stie tabla inmultirii, in sistemul sanitar, unde pacientul vine pentru operatie de apendicita si este livrat familiei sub forma de eunuc, sau in justitie, unde romanasul isi da obstescul sfirsit cu dreptatea in mina.
  Dar domnul presedinte promite ca-l va pune pe noul prim ministru pd-l-ist, desemnat dupa alegeri de pohta si tupeul lui politic, sa se jure pe rosu, pe mormintele strabunilor si pe viata sa si a familiei sale, ca va face o reforma de va umple buzunarele romanilor cu lei grei.
  Tot iubitul Ales, afisind un aer paternal sustinut de dezvelirea noilor dinti de portelan cu care ca s-a dotat recent, vine si dupa ce a reusit sa invrajbeasca si sa asmuta impotriva Tariceanului diversele categorii sociale, pe motive salariale, cere acum sindicatelor liniste electorala pentru ca pd-l-ul sa-si poata cheltui cu folos milioanele de euro investite in actuala campanie.
  Reactia sindicalistilor a fost insa prompta, cind doi lideri importanti de sindicat rideau practic si cu curul (sa-mi fie scuzata expresia!) pe postul tv Realitatea (sic!) de indemnurile pacifiste ale prezidelului si se intrebau retoric, de unde atita autoritate la actualul presedinte pentru a avea tupeul sa ceara asa ceva?
  Raspunzind la o intrebare pusa de un jurnalist, mult stimatul si iubitul presedinte al tuturor romanilor a tinut sa personalizeze tupeistic si anticonstitutional relatia sa cu primul ministru Tariceanu, uitind sau ignorind faptul ca de fapt aceasta relatie este relatia poporului roman cu el insusi si nu circul zilnic pe care d-l presedinte il ofera natiunii si nu numai de la momentul inscaunarii lui accidentale si efemere.
  Concluzionind putem spune fara a gresi ca, d-l presedinte a dat ieri oficial startul la campania electorala pro pd-l, sfidind pentru a n-a oara prevederile constitutionale prin implicarea sa directa si partizana in campanie.
  Sa ne traiti mult stimate si iubite domnule presedinte ani multi si fericiti, intru propasirea neamului sub inteleapta dvs. conducere si umila executie a pd-l!

 8. Oana cum fac cum dreg da un glonţ vreau si eu sa trag ca “Dulce ca mierea e glonţul patriei”. Apropo daca faci rost de glonţ îl folosesc pentru mine daca îmblănitul ăsta ajunge in parlament. :))))).
  Si am văzut emisiunea lui Ciutacu, îmblănitul nu ştie cum îl cheamă cu buletinul in mana, nu ca hailalti din emisiune erau mai breji, doamne ce sa chinuit Victor cu dobitocii.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.