Ascultă !

V-am spus că nu-i las pe ascultaci de capul lor. Cu legea lor cu tot. Aşa că avem şi un mesaj motivaţional pentru ei. Mulţumită lui Ciupi, care s-a ostenit să ticluiască ceea ce ne frământa. Aşa că urare strămoşească pentru cei care vor să ne asculte la telefon şi să ne citească la e-mail. Liber la răspândeală.

mata2

29 Comments

Filed under Oy-oy!, Ptiu, Rabbi zice

29 responses to “Ascultă !

 1. Aya

  BUGETUL ESTE “BOGAT”: DE CE MINTE BOC?

  Am niste informatii de-a dreptul socante legate de buget.

  In “visterie” exista bani cu mult mai multi decat incearca penibilul Boc sa transmita.
  Altfel spus, exista bani nu doar pentru salarii (nu ma refer atat la respectarea promisiunilor electorale- am firestile rezerve fata de ele- cat la aplicarea legilor votate de Parlament anul trecut) dar si pentru investitii, si pentru agricultura, si pentru invatamant si pentru sustinerea cel putin “decenta” a Romaniei in conditiile unei cresteri de aproximativ 3,5% (nu 2%, cum s-a anuntat) si pentru multe altele.

  Cand afirm ca bugetul este “bogat”, am in vedere toate celelalte elemente care se iau in calcul (deficit de cont curent, etc). Nimic nu arata ca Romania ar fi in criza – dimpotriva- dar ca ar exista riscul sa intre in criza DACA NU SE FOLOSESC BANII EXISTENTI SI S-AR APLICA ASA-ZISUL “BUGET DE CRIZA”.

  Socul cel mare vine din incapatanarea lui Boc (din punctul meu de vedere, este clar ca asculta de ordine) de a lansa false semnale (altceva nu poate face) legate de “problematica financiara”, care nu exista.
  Tot ce mai poate este sa incerce instalarea haosului inainte de a veni cu proiectul de buget (unde va trebui sa spuna adevarul, neputand “ascunde” banii caci liberalii stiu bine ce au lasat in urma si ar reactiona; nu pare “ciudata” tacerea lor?; asteapta, la panda, sa minta Boc CU ACTE).

  Ceea ce am spus explica PARTIAL demisia lui Dragnea de la MAI (din ratiuni perverse, care nu mai au nevoie de detaliere, Boc refuza sa dea Armatei si Internelor sumele necesare- la fel, agriculturii- ceea ce e oribil).
  Asta explica si tacerea cel putin suspecta asupra proiectului de buget, si batalia surda, din interiorul guvernului, pentru bani (care exista, fara probleme).

  P.S.
  Despre Serghei Gorbunov si “cestiuni arzatoare”- in curand.
  Deocamdata, doar atat:
  Chiar nu e clar cine este acest om si ce greseala au comis cei care l-au implicat in “cazul Brasov”? (un al doilea motiv- mai sunt!- pentru demisia lui Dragnea, care a inteles ce tip de “pericole pasc” prin preajma, preferand sa se intoarca, pe ultimii metri, la CJ).

  Mutatis- mutandis, mai tine cineva minte imensa gafa comisa, cu niste ani in urma, cand a fost anchetat un “traficant de droguri”- in felul acesta “dandu-se la iveala” o identitate care trebuia sa ramana, aparent, legata de zona infractionalitatii?

  Intr-o ordine conexa de idei: nu se uita nimeni cu atentie la imaginile transmise, CU INSISTENTA, pe Antena 3, legate de cele doua arestari ale lui Gorbunov (cea din 2004 si cea de acum)?
  NU se uita nimeni la figura individului arestat, de fiecare data, in parte?

 2. (C)Iocan

  Problema care mă chinuie: îl ascultă pe tiran ca pe mă-sa ori pe mă-sa ca pe tiran?

 3. @(C)iocan
  Să o asculte pe mă-sa şi gata, ce atâta dezbatere.

  Aya, e desuet să fii on-topic. Da’ măcar concisă?

 4. Remarc cu bucurie folosirea noului emoticon în acest afiş pe care îl voi posta şi eu cît de curînd. Deşi nu ştiu care e vina mamelor din lumea-ntreagă…

 5. Mamele n-au vină. Au Nokia.

 6. (C)Iocan

  … Dacă-l ascultă ca pe mă-sa, mai avem o şansă 😉
  (Mă-sa şi-a făcut datoria şi l-a învăţat câte ceva din cele 10 porunci, acu’ ce-a reţinut ipochimenul, nu mai este în totalitate problema ei).

 7. Da’ de ce foloseşti singularul? Aici avem caz clar de plural.

 8. Banner de mare efect 🙂

 9. (C)Iocan

  Că ascultă toţi, ca-necaţii este clar, dar UNUL singur este eminenţa (căcănie – în cazul din speţă) Stăpânul Microfoanelor, urechiştilor şi a celorlalte lighioane din subspecia cu pricina…
  Bine, asta este valabilă până când tiranul se va decide să-şi fie propriul consilier, propriul ministru de interne, director SRI, sofer, ospătar şi se va servi direct din butoi (din sticlă, obişnuieşte deja)…

 10. de mare exceptie intr-adevar=preluat.cu dedicatie fara numar, fara numar pentr dragutii care nu au o viata!

 11. fakebeatrix

  @(c)Iocan: să înţeleg că Iubeşte-ţi aproapele a devenit Ascultă-ţi vecinul… sau pe oricine

 12. Darius

  Foarte misto bannerul. Binenteles ca nu-l voi publica pentru ca, nu-i asa, eu conduc un blog respectabil. Nu ca altii. 🙂

 13. Mike Litoris

  he he…stiti ce fac eu de cand cu legea asta? :)) incep (cand imi aduc aminte) discutiile cu “bomba” “prafuri” “atentat” “basescu mort”(nu merita majuscula)s.a.m.d…in sperantza ca…astea`s cuvinte cheie si ei tre` sa asculte cacaturile astea ca “nu se stie”…acu` nusht` daca asa e…da` daca e, tare mi-ar placea sa aiba fo` 6(shasã) milioane de kkt-uri d`astea de ascultat pe zi. Muie basexu.

 14. Deci n-avem noi treabă. Dacă tot ascultă… măcar să aibă ce.

 15. Cârcotaşu

  Păi fieş’care lucru la vremea lui. Nu vezi că viaţa (!!??) ne oferă zilnic… cai verzi pe pereţi? Aşa că avem nevoie zilnic de ceva nou. Şi pen’că nu prea ne mai interesează nici Braşovu’, ia să vedem noi ce mai urmează, ce bombă mai apare?
  Conform principiului: Dacă nu-i poţi convinge, zăpăceşte-i!

 16. Am stabilit şi eu legătura cu ascultătorii 🙂

 17. @ Cârcotaşu
  Nu , că la asta cu urechilă o să o ţin langa.

  @Lucia Verona
  Ascultăcioşi.

 18. CELLA

  -ţîrrrrrrrr
  -da, alo
  -no , servus ţie şi ascultătorilor noştri

 19. văzut, plăcut, luat baner, pus stînga sus şi la mine, înjurat aprig ascultătorii în timpul operaţiei.

 20. Bun aşa ! Pe ei, pe mama/mamele/doicile lor.

 21. quadratus

  Da` cine v-asculta fratilor telefoanele? Si de ce…? Asa personaje importante si periculoase pt bunul mers al tarii sunteti? Hmmm… M-as mira!

 22. vreau ca mamele lor sa devina super-nimfomane iar ei sa devina fotbalisti la Steaua si Dinamo …. iar in timpul meciului suporterii sa strige dupa ei “S-o fut pa ma-ta!!!!!!!”
  pus pe blog si bagati in origini….

 23. @ quadratus
  Cine ne ascultă fraţilor ? Deci noi nu suntem fraţi, da? Indiferent care e secta la care te referi.

  @ Dracool
  Bre, da’ tu o zici cu plămânul plin.

  @ Nea Costache
  Văzut, marcat, clipit des:)

 24. pe un agarici ca mine sigur nu ma asculta …. ma simt discriminat!

 25. Amigo, ai hev bed nius.
  Toţ’ , da’ toţ e la ‘nregistrat. Da’ toţ. C-aşa-i la lege. Că la o adică, pac, mă’nţelegi?

 26. ms invatatorule :* m-am linistit, acum suntem toti o gasca mare si vesela … dar ce bine ca nu ma mai suna aia din Noua Dreapta nici baietii de-i recitau mai sapt trecute lu Nea` Nicu la “garsoniera” poezii … si culmea nici Naomi! :)) Sper sa nu ma sune tipu ala de-i terorist; ala cu butelia in portbagaj si incaltat cu slapi de la timisoara ca poate ma trezesc cu puruci pe semnal
  Nu ma au cu nimic la mana … poate cu putina golaneala alaturi de minore si tel catre profesori sa iau ex la care nu m-am prezentat, dar alea nu se pun pt ca-s greseli d-ale tineretii! 😀

 27. Să ne oprim la chestia cu minorele. Ruşine. Nu e bine. Nume, adresă ?:)

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s