Scaunul

Dacă joci ţurca e important să ai ciomagul tare şi ţurca ascuţită la capete. Dacă faci politică e important să nu ţi se vadă dunga de la chiloţi prin nădragi. Resul nu contează.

Eu nu i-am înţeles niciodată pe ăia care fac biluţe, deşi n-au muc de calitate. De ce naiba să mai oboseşti degetele dacă abia reuşeşti să aduni ceva materie verde? Mă rog, oameni şi obsesii. Hai să vorbim de aliaţii noştri.

Mie îmi place cum se înţeleg aliaţii noştri. Şi mi-a plăcut că ne-am pricopsit cu Udrea şi Ridzi prin guvern şi cu duduia Anastase la conducerea Camerei deputaţilor. Asemenea capacităţi intelectuale era musai să fie puse să muncească pentru popor. Că altfel ne lua pântecăraia. Da’ acum suntem în siguranţă.

De două zile tot aud că fătuca pusă de Băsescu la preşedinţia Camerei deputaţilor are activitate. Adică se zbate cu aranjarea mobilierului. Are şi ea grijă unde să îşi pună scaunul. Că nu vrea lângă Năstase. Chestia asta mi se pare de o prostie teribilă. O fiţă de mucoasă care crede că e ca la nuntă, unde vrei să stai lângă un tovarăş de pahar care să ducă la şpriţuială. Nu trebuie să îţi placă Năstase ca să îţi dai seama că asta e o prostie cumplită.

Bravo, băi aliaţilor. Da’ în afară de târâtul scaunului pe mochetă şi socializat lejer asta mai are şi altă treabă pe acolo? Fătuco, mi se cam rupe unde vrei tu să îţi aşezi scaunul şi lângă cine vrei tu să joci X şi O sau să elaborezi spiciuri bengoase despre mărţişor. Că acolo eu plătesc pentru locul unde îţi pui curul şi tu şi Năstase. Şi pentru munca pe care ar trebui să o faceţi acolo. Şi nu pentru frecangeala asta şi ofticile de domnişoară de onoare care nu vrea să lase pe nenea să vadă furoul de la Barbie a ei. Şi dacă te uimeşte nivelul la care a ajuns Năstase, nu mai sta cu capul dat pe spate privind la el că o să te doară gâtul.

Chiar mă enervează să îi ţin partea lui Bombo, dar ce pizda mă-sii a ajuns parlamentul României? Bamboo ? Bodegă de fiţe unde se supără consumatoarea pe şeful de sală că n-a pus-o lângă DJ? Auzi la ea :”Ma uimeste nivelul la care a ajuns Adrian Nastase si modul in care poate sa jigneasca, pana la urma, o femeie”. Argumentul gâştei prinsă cu găinaţ pe bot: misoginism! Da’ poate Bombo nu a jignit o femeie ci a pus la punct o proastă. Şi la faza asta… bine a făcut.

Şi ca să încheiem subiectul: mititico, nu ştii unde să îţi pui scaunul? În budă. Pe urmă trage apa. Şi şterge-te bine. Spălatul pe mâini e facultativ.

42 thoughts on “Scaunul

 1. Bre, fata asta imi da impresia ca nu si-a luat doza optima de laxativ. Prea e constipata .
  N-am avut rabdare sa-i vad sfarsitul. A primit aplauze sau doar supositoare ?

 2. “Multumesc Doamna PRESEDINTĂ!” … de cand meseria asta are sex? o sa auzim doamna doctora, doamna directoare f curand :))

  “Declaratia mea politica se refera la martisor, semnificatii, istorie, legenda!” Asta da declaratie politica :)) cand o sa fie invitat Martisor la talk show`uri? ca de Floricel s-a tot vorbit :))

 3. Stau si magandesc … daca atat de prosti sunt cei mai buni dintre noi, atunci cat de prost oi fi eu … ?!

  Da’ la vot tot nu ma duc, ca prea insista unii pe chestia asta.

 4. Nu mai ţin bine minte, prin ’92 parcă … sau în ’96? Mă rog, Nicolae Manolescu era atunci unul din candidaţii la preşedinţie. M-am grăbit să-l votez. Nu regret deloc votul. Chiar dacă de atunci multe s-au întâmplat.
  Să mai spun ce scor a obţinut atunci Manolescu? Poate de atunci ne-am mai schimbat… dar nu cred.

 5. Bre, daca incurc s-ul cu z-ul , am sanse sa ajung mare ? Nu de alta, dar cum unii vorbesc de martisor, altii le-ar putea vorbi de cai verzi pe pereti .
  Sau subiectul s-a tot dezbatut ?

 6. Din pacate, asa e.
  Unii au scaun la cap – sau in cap- altii, sub poponeata.
  Propun dotarea cu spalatoare automate si executor de clizme neuronale.

 7. Suneti rai! Uitati-va cat de frumos vorbeste despre martzisor. Bai incultilor, ar trebui sa-i multumiti ca n-ati fi stiut vreodata semnificatia martisorului daca nu prezenta Roberta in parlamament! Ce n-am inteles eu e inexistentza legaturii cu prefectura, dar nici ea nu stie ce cauta in parlament…

 8. Mda, nu-ti trebuie decit un click sa confirmi ca duduia duduie:

  “La 150 de ani distanta, si Romania astazi se afla in fata unor noi reforme – revizuirea Constitutiei, revizuirea Codurilor penal si civil, continuarea cresterii economice. Suntem si in fata unui nou Parlament, ales in mod direct si, la fel ca acum 150 de ani, speram de la politicienii vremii sa dea dovada de maturitate si inteligenta, de solidaritate si patriotism. Avem nevoie, la fel ca acum 150 de ani, de coagularea tuturor fortelor politice pentru a realiza ceea ce pana la urma ne-am asumat in fata romanilor”, a precizat Anastase, salutand prezenta primarului din Chisinau, Dorin Chirtoaca, si a “fratilor de peste Prut”.

  http://www.ziaruldeiasi.ro/local/fii-tare-domnule-presedinte~ni577u

  OK, de retinut deci: “continuarea cresterii economice pentru a realiza….” e un tip de reforma zice duduia umplind atmosfera cu dovezi de “maturitate si inteligenta”, si aratindu-se solidara cu specia ei aparte, Alma.

  “coagularea tutuLOL fortelor”…toarashi. Deja vu?

 9. De ceee?
  A scos-o cineva la tablă şi citeşte tema din caietul colegului de bancă?
  Sincer, nu le am cu politica şi o trebuit să caut pe internet ce-i aia declaraţie politică, cred că e ok pentru că am folosit exact metoda Anastase şi am mers la Wikipedia.
  “The term political statement is usually used to refer to any act or non verbal form of communication that is intended to influence a decision to be made for or by a group.”
  Formă de comunicare s-a văzut. Acuma trebuie numai să văd ce fel de influenţă vroia să genereze cu mărţişorul.

 10. cum a putut nastase sa jigneasca asa o sensibilitate primavarateca? multumim pentru elucidarea semnificatiei martisorului. hai sa facem cumva sa-i dam o tribuna sezoniera la mtr, poate aia din parlament au treaba si ea ii retine. asta daca trec p-acolo…

 11. Ca toate damele/”damii” 🙂 lui Basescu: riioase si cu coada sus! Prin comparatie, imi devine extrem de simpatic Nastase.

 12. Nuţi Basescu are blog si culmea in scris foloseste vocale! Nu poate scrie f mult pt ca e la locu` de munca (nu bamboo) ci Luxten!

  Cand ii urati succesuri? sau faci parte din categoria de oameni care nu vor sa vorbeaste cu tine?

 13. oare cine sunt consultantii politici ai robertei ? au recidivat. Pentru ca si anul trecut, in Parlamentul European, si ea si colega ei, Monica Ritzi le-au vorbit europenilor, cu un discurs aproape identic, despre martisor. n-au inteles aia nimic. bine, nu ca i-ar fi interesat.

 14. Am ramas siderat la auzul atator cuvinte spuse in trei minute de o cucoana care, la prima vedere, nu pare a avea in cap altceva decat un gol imens…Toata aceasta parodie de discurs citit m-a dus cu gandul la zicala potrivit careia satul arde si baba (dochia) se piaptana. A se citi “baba roberta arde in focul pasiunii pentru martisor si satul se piaptana de paduchi”. Cred ca ar fi mai bine pentru dumneaei sa prezinte “Tezaur folcloric” in varianta hip-hop si apoi sa ne lase in durerea noastra. Pax!

 15. Hehehe, în primul rând, ai fost în vână, ca să zic așa! Faină scriitura! Brava!

  În al doilea rând, nu știu cum se face că bărbații nu înțeleg exact ce femei trebuie promovate și ce femei regulate. Confuzia asta a încurcat multe treburi de stat de-a lungul istoriei.:)

 16. clar in PDL este obligatoriu sa ceri voie lui Zeus sa …orice ! mai ales cand vine vorba de Adrian Nastase!
  Zeus nu i`a dat voie Robertei sa stea langa Nastase !
  ………………………………………………………………………………
  Emil Boc – premier, Elena Udrea – ministru, Roberta Anastase – presedintele camerei deputatilor, Elena Basescu – viitor euro-parlamentar…! Persoanele de mai sus vor intra in istorie alaturi de Kogalniceanu, Balcescu, Cuza, Carol I, N. Iorga, Maniu, Coposu, etc. iar eu sa mai fiu ok cu nervii capului?????

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.