Arestează-i, bă !

Deci io m-am decis să dau o mână de ajutor. N-o să stea cârmaciul să-l şifoneze hahalerele astea ca pe hârtia creponată. Să-l ia la întrebări despre învârtelile familiei toţi nevotaţii la referendum, toţi neplătiţii de Luxten. Că la români astea zău sunt lipsite de semnificaţie. Ce dacă ai mâncat rahat sătrăiţibinelaţepeînpiaţavictoriei cu anti-corupţia lu’ carici? Păi şi ce? N-ai voie şi tu  un termopan mai euroconstruct, o icră mai energyholding, o măslină mai luxten, o vilă, un apartament, un şmen nepoţesc mai cu măduva în os? Oamenii dracu’ , bre!

Oricum la români toate astea devin scuzabile şi acceptabile sub cozorocul lui ” da’ tu dacă erai nu făceai?”.

Aşa că io propun o listă de arestări mişto şi cu audienţă maximă, care să mute definitiv atenţia de la şăfu’ şăfilor.

1- Sexy brăileanca – impact media maxim. Motivaţie: cur ilicit.

2- Lobonţ- nu poate justifica provenienţa golurilor încasate.

3-  Dan Diaconescu- în direct. Pentru că lui îi place în direct.

4- Obama – ăsta o să fie mai greu de arestat. Da’ greu de tot. Da’ dacă îi iese…  atunci jucătoru’ s-a scos.

5- Nea Mătreaţă- are maieu cu secera şi ciocanul.

6- Karl Marx – aici trebuie mobilizată armata clarvăzătorilor şi a parapsihicucurigu… da’ impactul ar fi teribil. Să vezi tu intergatoriu ce i-ar trage Morar. Să vezi tu atunci insignă de luptător anti-comunist pe reveru’ lu’ jucătoru’.

7- Tom şi Jerry- nici arestarea asta nu e uşoară, dar efectul e garantat la tineretul…pedelic sau nu.

Şi dacă e nevoie mai avem propuneri. Şi să ne înţelegem: nu spun că jijiul trebuia sau nu arestat. Spun doar că dacă e borfaş trebuia săltat de mult. De tare mult. De dinainte de referendum, de exemplu. Că oricum daunele ulterioare le plătim tot noi. Ca şi la arestarea lui Tender.

P.S. Acum m-am prins de ce l-au săltat pe jiji. Mitocanul e bisericos. Ăsta turism ecumenic, bre.

25 Comments

Filed under Rabbi zice

25 responses to “Arestează-i, bă !

 1. Moshe

  Si pe Piturca…

 2. Ăla e capitol separat:))

 3. Cred că cel mai greu ar fi să-l aresteze pe nea Mătreaţă.

 4. Greu ar fi. Da’ Morar are vână şi dorinţă de afirmare aşa că îl arestează şi pe Raskolnikoff şi pe căpitanul Nemo.

 5. Moshe

  Da…eu cred ca pe Nemo ala il aresteaza pe baza inregistrarilor ambientale operate de un lemming travestit

 6. “precious, my precious…”

 7. Moshe

  Smeagol al lor era de unu singur, n-avea si neamuri…

 8. Ei, da’ nici inelu’ nu era de firmă.

 9. marcus

  Secretul lui Polichinelle sau izbavirea vine din Austria
  Secretul lui Polichinelle, si anume ca basescu taie si spanzura la nivel de conducere a Justitiei romane, “independenta si neangajata politic”, a ajuns si in mapa de briefing a ministrului de extrene austriac, poposit pe melaguri mioritice pentru sfat de taina cu omologul sau roman.
  Pentru romani, care de mai bine de patru ani, traiesc drama unei Justitii siluite fara mila de un om pus doar pe rezolvarea vendetelor personale indreptate fie spre anihilarea adversarilor politici, fie spre rezolvarea punctelor strategice de obtinere a unui al doilea mandat, prin aducerea la cheremul sau a oamenilor de afaceri cu dare electorala de mana, chestia respectiva nu mai poate constitui absolut nicio surpriza.
  In acesti patru ani au vazut ei altele si mai si, care practic i-au imunizat prin tembelizare in asa hal, incat considera anormalul, normal si “nefacubilele’ perfect legale, atata timp cat emana de la Cotroceni.
  Partea proasta ar fi cu viziunea europeana asupra gradelor de libertate ale Justitiei in general si ale celei romane, in particular, dar se pare ca si aceasta viziune poate fi driblata, cu ajutorul unor bani dati in folosul sucursalelor bancare ale unor parteneri straini, aflati in dificultate financiara.
  Singurul lucru interesant de analizat totusi in aceasta noua isprava cotrocenista, ar fi de aflat cum de un document elaborat cu numai doua zile inainte si destinat strict ochilor ambasadorului austriac, a ajuns la vederea, prin mass-media, mujicului roman cu drept de vot.
  Avand in vedere ca onor Minsterul de Extrene al Austriei nu cred ca a pus la dispozitia Mediafax documentul respectiv, se impune logic intrebarea cine a facut-o?
  Sa se fi suparat Sevice-urile pe asimetric atat de tare, incat dupa ce au procurat materialul prin metode specfice, s-au trasformat in surse si l-au remis mass-media, pentru a vedea tampitu’ de roman votant basescu, cam ce a facut acesta din Justitia Romaniei, perceputa de partenerii europeni drept fata in casa in Palatul Cotroceni?
  Destul de plauzibil scenariul, mai ales in conditiile in care asistam la o lupta pe viata si pe moarte dusa pentru controlul insumat al tuturor Service-urilor.
  Ori daca Service-urile s-au suparat s-ar putea sa mai avem o sansa de izbavire de Antichrist, deoarece pe mana alegatorilor trepanati si indoctrinati basescu, indiferent de ce ar face acesta, ne mai pricopsim pentru cinci ani cu Satana la carma tarii.
  Om trai si om vedea!

 10. Stai, bre, liniştit. Marea zvoană a austriecilor e o chestie pe care noi o fumam de mult.

 11. Moshe

  Daca era Steaua acuma in Champions League, il mai popreau pe jiji?

 12. Bre, cred că da. Păi ăsta abia se cheamă turism ecumenic.

 13. marcus

  @pai io ce zisei bre? Pa mine ma tereseaza cine a dat cu ea la Rasboiu’ si da ce?
  sa fii iubit
  marcus

 14. Moshe

  Pai bre, daca lui jiji ii scintileaza neuronu`, cand iese de la bulau isi trage acasa Memorialul Durerii

 15. Da, bre. Şi uite aşa luptă mafioţii unu’ cu altu’ să ne scape de corupţie.

 16. jiji trebuia arestat demult, dar s-a intimplat acum pen’ca nea Popoviciu tre’ si el sa respire aer curat, si nu aer de celula mucegait.

 17. Deh, casa e în Băneasa, nu în Pipera. Cum adică a cui casă?

 18. Cea mai tare lovitura de imagine ar fi dac-ar aresta-o pe fi-sa, nu pe aia grasa si naspa, pe aia urata si naspa. Motivul: vinovata de neputism (sau, ma rog, fiicism). Imagine: buna, pe mine m-ar castiga de votant!

 19. Da’ de ce nu se arestează direct pe el însuşi? Şi atunci ar fi şi mai fain.

 20. Foarte tare! Aprob lista! :::))

 21. Ce distractie ce misto o sa fie dupa ce iese asta de la bulau.gigi o fi cum o fi da nu iarta.base et comp. si-au semnat “condamnarea”

 22. lol's

  Rabbi îmi baunesc creierii capului din cauza lu’ jiji.
  Da pentru uzul meu am formulat o concluzie:
  1) Daca îmi fura cineva covoarele de pe culme puse la uscat am voie sa îl alerg, daca îl prind trebuie sa îl rog frumos sa le înapoieze. Daca nu vrea îl las sa plece si mă duc la politie depun plângere si aştept.
  Am consultat si fochiştii asupra corectitudinii percepţiei mele, au fost de acord , însă unu este mai cârcotaş si a emis un amendament. Lol oricum eşti ars. Ca daca??? ii prinde politia si recuperează covoarele te cheamă la circa sa le recunoşti si pe urma le aduci acasă. Cu ce?? Cu taxiul!!! Pe banii tai, tot turcul plăteşte!!!

 23. lol's

  Dracul m-a pus am ieşit in parcare. Vecinul meu om de afaceri se uita chiorâşi la cele patru maşini ale familiei. Are o firma de lăcătuşerie , 10 taxiuri pe piaţa. M-a abordat direct. Ce fac bre daca vad pe geam ca îmi julesc masina?. Nu anunţ taximetrele sa le ia urma si nu mă iau după ei, ii las sa fure. Răspuns : Sa ii prindă, da sa ii roage frumos sa dea cheile de la maşina, “Fara Violenta”!!. Si daca nu vor??. Va duceţi la la politie si ‘lăcrimaţi’. Vecinul a întors fata de la mine si printre dinţi a murmurat, intelectual tâmpit. Nu am pus la inima, el nu are cultura sa ştie ca eu sunt numai telectual.
  Pe urma m-a lămurit. Pana la Vama Veche, la graniţa cu maşina de la noi faci 30 de minute, pana anunţa el organilii hoţii ajung la Stambul.
  Ce zici rabbi a greşit vecinul ????????.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s