Băse, iartă-mă. Tu aveai dreptate şi eu greşeam.

Deci îmi cer public scuze iubitului preşedinte. Avea dreptate. Iar păcătosul de mine nu a înţeles. Şi m-am îndoit. Iar acum vin spăşit şi cu băşini pe craci să cer iertare.

Aveai dreptate trăiţi-ar prurarurile. Aveai dreptate. Produce tâmpiţi. Mari. Da’ de ce mama dracu îi/le faci miniştrii?

Ca să fie clar. Ia’n uitaţi CV de pruraruri. Şi diplome obţinute româneşte cu telemea şi buci. Care vrei , bre, nişte silă?… că la mine nu mai încape. Şi sila n-are decât formă de singural.


27 Comments

Filed under Martafoiul zilei, Oy-oy!, Ptiu

27 responses to “Băse, iartă-mă. Tu aveai dreptate şi eu greşeam.

 1. amorphis

  Am rămas cu gura căscată…măiculiţă ce de diplome!!!
  Cu sila nu e nimic de făcut, păstreaz-o că e oferta prea mare pe piaţă, greu găseşti amatori, dar dacă oferi şi forma de plural cu mici modificări cine ştie poate sare vreo fătucă.

 2. Cârcotaşu

  Aşa e coane, da’ dacă vrei nişte detalii uită-te acilea la biografie, să vezi ce timpi record a scos, cum era ea contabilă din liceu, ditamai directoarea la un an de la BAC etc. P’ormă facultăţi, licenţe, doctorat, toate la foc rapid, că doară n-avea timp de pierdut. Ce mai, săraca Sklodovska era o amărâtă.

  Păi cestia cu pruraru’, prularu’ sau cum dracu’i mai zice nici nu se mai bagă-n zeamă. Ş’acu’ să nu tragi concluzia că cu cât mai multe diplomele cu-atât mai tâmpit e produsu’?

 3. Am văzut, da’ dacă te uiţi la declaraţia de avere ( acolo unde scrisul de proaspăt alfabetizat scrie Romănia) ai sa descoperi că era… la firma ei. Cine dracu’ ar fi angajat-o? dar chiar în firma ei şi tot a trebuit să convingă până să devină mai şefă.
  Nu mai zic de grupul de prietenie cu UNESCO. Ce înseamnă să fii prieten cu UNESCO? Ieşiţi împreună la popice? Beţi amândoi din pahar de plastic? Te ajută să schimbi butelia? Îi dansezi nevasta la botezuri?

 4. Are şi un curs la ENA 🙂
  Pe ăia cum i-o fi păcălit?

 5. Cârcotaşu

  Acu’ ce să zic, nu crez că-n 1995, la 18 ani adicătelea, avea firma ei. Cu SC Euro Riva Serv SRL asta-i o poezie văz, da’ culmea e că nu era a ei, atunci cel puţin. Era a lu’ d’l Iacob care-şi creştea viitoarea soaţă, că de… aşa-i la casele mai mari.
  Da’ ce mai contează?!?

 6. adc

  La ditai cantitatea de diplome ai zice că se pregăteşte să devină preşedintele unei ţări foarte-foarte-foarte mici.
  Cam de 3 pe 3 şi cu lumină permanentă-n tavan.

 7. c

  Misoginule! e buna la limbi.Daca-i dai 630.000 de coco,gaseste si pruralu’ de la sila.

 8. Karakas

  “Universitatea din Petrosani” + Curs ENA = gem de portocale

 9. Ridzi spera sa ajunga un fel de Jacques Chirac al Romaniei, dar i-au pus piedica tonomatele astea si i-au frant zborul. Ce oameni, dom’ne, ce oameni…

 10. Miorlaupufos

  Academician, doctor si inginer. Ce mama lui proces verbal au Facultatea de Drept, aia de stiinte economice ( finante-banci ) si…doctoratul in stiinte ingineresti? Care-o fi fost tema de doctorat? Ingineriile financiare?

 11. lol's

  Mulţumesc Rabbi nu servesc si aşa am in mine o scârba de mă îndoaie.

 12. Cristina

  Ma scuzati, dar eu am o mare nedumerire: cum naiba termini o facultate de stiinte economice si faci doctoratul in stiinte ingineresti??!! Ha?… Ca si eu am un parlit de ASE…pot sa ma fac doctor in turbine hidraulice???
  Acu’ sa dau din casa unor cunostinte: el, mare inginer, si-a dat doctoratul, ati ghicit, tot la Petrosani, tot in stiinte ingineresti, si a recunoscut omu’ ca nu l-a costa “decat’ 3000 euro. Ce-s aia, la valoarea fetii??!!

 13. Cu diplomele e ceva ciudat. Are doctorat in stiinte ingineresti, desi cele doua licente le are in stiinte economice si stiinte juridice, deci alt domeniu fundamental. Nu pusca foarte tare. Nu e imposibil, dar e improbabil….
  In rest, inca o pizda care a facut dreptul…

 14. Adrian SM

  Ma simt de-a dreptul analfabet…. nu am decat o diploama de de baclaureat si o posliceala de 2 ani…. Rusine mie… :((

 15. Petronius

  M-ai pacalit … m-ai facut sa ma uit.

 16. domni si distinse domnite, oricum Traian Basescu e cel mai bun presedinte ! Restul sunt foarte buni “cadindati” !

 17. Ia lasa bre fata in pace ca a facut ditamai scolile! Eu nu am intrasnit sa ma duc la Petrosani sau la Alba(nu era pe atunci) sa dau ex. pentru ca era tare greu. Acolo” e alesi oamenii” , dupa spranceana! Ma simt deja rau. Eu nu am atatea diplome. Cum dracu sa fiu deputat? Si nu-mi place nici sa cunosc multe “prurale”. Cine sunt oare parintii ei? Cred ca sunt tare mandrii de ea! De fapt de toate “iElele” din politica.

 18. Ce vorbiti voi aici…
  A vazut cineva unde si-a dat doctoratul si in ce?
  Universitatea de la Petrosani… Io nici nu stiam ca exista universitate la Petrosani. Io credeam ca universitate se numeste dupa vreo 200 de ani de functionare…
  In ce? Stiinte ingineresti. A auzit cineva de asa ceva? Eu nu… Io ma gandesc ca si sistemele de operare sunt un domeniu vast…
  Titlul: “Evaluarea impactului economic al implementării reglementărilor legislative privind sănătatea şi securitatea în muncă în perspectiva aderării la Uniunea Europeană” . Se poate da un doctorat in asa ceva? rahat cu mac…
  Un doctorat de rahat cu titlul de rahat la o universitate de rahat intr-un oras de rahat dintr-o tara cum vreti voi…
  Eu nu imi schimba pararea: o tută cu figura de frigida si cu o mare doza de tupeu…
  ps: Eu mai cred ca in afara de Sorbona, MIT, Harvard, samd restul de universitati nu ar trebui sa poata acorda titlul de doctor…. :D. Cel putin aia din Petrosani sigur nu ar trebui sa poata avea studii doctorale…
  pps: am si eu o intrebare: la ce conferinte si reviste de specialitate serioase a publicat doamna ministru articolele de care avea nevoie la doctorat?
  O intreaba cineva?

 19. Pingback: De ce scriem despre România? Suavă leapşă… « Picătura chinezească

 20. Nu vă mai luaţi, bre, de doctoratul femeii. Nu pricepeţi voi cum devine treaba cu Akademia de Petroşani.

 21. Adrian SM

  In curand ma voi inscrie la cursurile de stiinte juridice ale universitatii din Cuca Macaii…

 22. Acolo poţi să îţi tragi şi doctoratul.

 23. anonimus

  Desteapta mai e fatuca, daca din treaba asta pica in cap si moare si Base, merge si face Yale la Gura Ocnitei(acolo poate o fi, ceva). Eu la Gura Humorului nu mai pot, sunt ocupat cu astia, mor de rasul plansului.

 24. Aveti dreptate cu toti: autor + comentatori.
  Va felicit pentru spiritul de observatie !

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s