Leapşa violetă

Hai că de mult n-am mai scremut o leapşă. Aşa că măcar să facem una imbecilă.  Deci, ia spuneţi, prieteni, după ce trece flama violetă care credeţi că va fi următoarea năzdrăvănie de care o să ne râdem? Şi lansez leapşa către cine vreau eu. Adică: Petreanu, Chinezu, Ciutacu, Crivăţ, Turambar şi Nenea (poate aflu ce-i şi cu tastatura roz). Şi ştiţi ce? Ia s-o dăm şi la Mogul. Leapşa, bre. Da’ poa’ s-o ia oricine are poftă. Flacăra Hayssam a trecut, trece şi asta violetă.

29 thoughts on “Leapşa violetă

   1. Nu rade , ca degeaba futusi mataluta mai devreme.
    Crezi ca se baga cineva in seama cu nametele?
    Nici mamele lor nu avura orgasm.
    ‘Tu-le arborele genealogic in radacina.

 1. Eu cred că urmează, în mod firesc şi pe cale de consecinţă, în lumina ultimelor dezvăluiri de presă, arestarea meşterului Manolea şi purtarea domniei sale cu cătuşele la mâini prin faţa camerelor de luat vederi, sub motivul colaborării ilicite, din trecut, cu domnul candidat Geoană. Ca orice bun şi vajnic colaborator al actualului preşedinte, trebuie să plătească pentru succesul repurtat în alegeri, nu?! Că doar orice faptă bună nu rămâne nepedepsită…

  Sau aducerea în ţară, în taină şi sub escortă, a marelui iniţiat Gregorian Bivolaru, tatăl tuturor flăcărilor şi energiilor cosmice ale acestui popor. Pretextul? Habar n-am. Că n-a tăiat chitanţă la ultima spirală, poftim!

 2. am io impresia ca de va prostanac se va rade in continuare.
  nu stiu cum a reusit ca de la alegeri sa fie el mereu ciuca bataii.
  enumeram?
  – spaga de 5k ieuro
  – flacara violeta
  – plecari din pesede pe motivul: daca nu pleaca el eu de ce sa mai stau?
  – atacuri de la handralaii indepartati de prostanac de la ciolan
  – flacara violeta readusa pe tapet de iubirea lui Mihaela
  – altele… marunte da’ care toaca ca moliile scaunul prostanacului

 3. Am luat la lepse peste bot in ultimii 20 de ani, cat pentru o viata matuslemica. Si, de fiecare data, am ras.
  Da’ nu e rasul nostru. Poate ca ne dau lacrimile de ras, dar la sfarsit ajunge un rictus.
  Sper, ca la urmatorul motiv de hahaiala, sa iesim dracului cu paru-n drum.

  1. :)) nu chiar, dar încă vreo câteva luni de hăhăieli şi poate începe tot rumânu să se ia în serios. adică, ce? cu toţii ne amintim de mişcările din Basarabia, ante şi post-alegeri. am spus atunci “futui, ne-au luat-o moldovenii înainte”. cinste lor.

 4. Urmatorul pas, oare cum de nu v-ati gandit, este descoperirea faptului ca paranormalii Basedintelui au fost implicati in cazul rapirii celor trei in Irak. Defapt ei i-au convins pe rapitori prin forta gandului sa ii elibereze pe ostatici.

  Sincer si eu am participat la aceasta chestiune. M-am concentrat nitel si le-am futut in freza cate o tigaie energetica fiecarui terorist pana i-am convins sa accepte rascumpararea si sa dea drumul ostaticilor. Uite asa dadeam cu tigaia de sus din cosmos, uite asa…

 5. De cateva zile programele tv sunt inundate de flacari violet comentate aprins de fel de fel de oameni, de la politicieni , la samani, vrajitori, parapsi…etc. Tare mi-e teama ca asa cum mediatizarea excesiva a filmuletului cu trosneala peste pifometru aplicata de seful statului unui pustan, a dus la “victimizarea” faptasului, asa si tzunamiul provocat de violet ii va crea lui Mircea Geoana o aura nemeritata de persoana aflata sub influenta boscoanelor marinaresti. Nu de alta , dar exista admiratori si votanti ai lui Geoana , la care neuronii ( extrem de putini ) joaca leapsa , daca nu ping-pong, in spatiul extrem de generos si mult prea larg (pentru nr lor ) al creierului…

 6. Următoarea năzdrăvănie a comis-o locatarul de la Cotroceni azi,20 ianuarie 2010.Care cu deplină mândrie patriotică ne-a anunţat că prima vizită în străinătate din actualul mandat o va face în Republica Moldova. Mi-ar crăpa obrazul de ruşine în locul lui…. Da mai ştie el ce e aia ruşine?

 7. Am intrat pe bloggul Mogulului (Dan Voiculescu) cu leapsa ta si acolo era concurs de epigrame. Ne-avand alt program aseara ‘ntocmesc si eu o epigrama dar nu ma pot hotara daca o las la persoana I sau a III-a. De aceea ma culc. Dimineata cu ochii lipiti si cafeaua in nas o definitivez si o trimit…si pe langa cea de-aseara mai vin doua…Daca zice cineva ca ma pricep la epigrame sunt datoare cu o bere. Daca nu tot sunt datoare cu o bere ca m-am distrat. Bafta!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.