De ce nu?

După dracii de acum două zile, când m-am luptat cu nămeţii şi gheaţa de pe şoselele patriei, am executat fireasca băgare în mame la adresa nenorociţilor care îşi umflă maţul pe banii noştri. Cu un bonus de flegmă pentru Berceanu.

M-am bucurat să citesc două articole. Unul la Cabral. Care zice bine. Altul la Artistu. Care zice şi el corect. Acum ziceţi şi voi.

12 thoughts on “De ce nu?

 1. Tocmai m-am întors de la un off-road cu un client, tocmai pe coclaurile înzăpezite ale Bîrnovei… Nu de drumuri avem nevoie, frate Mordechai, ci de 4×4 pentru toată lumea!… Din alea deştepte, japoneze 😉 :))))

 2. Ieri, mai pe inserat, m-a luat cucoana in suturi: “hai sa dam zapada”. Mi-am scos lopata din dotare (aia din debara, cumparata acu 3 ani) si m-am dus, ce sa fac, unde-i musai cu placere, ca mai trag si o tigara la aer curat. Am dat-o la o parte si de pe trotuar. Si tropa repede, inapoi la 4, la caldura.
  Azi, aveam in plan acelasi lucru, tot mai pe seara. Ghinion. Deja imi luase altu pita de la gura si era data. Acu unde mai fumez eu tigara aia la aer curat ?
  “Nashpa” aici in Brasov.
  Are dreptate Artistu.
  Are dreptate si Cabral.

 3. Apai,NOI SUNTEM ROMANI domnule .Nu se face sa se potriveasca precum spui mata.Pai daca mi-am curatat masina si parcarea dimineata(devreme c-aveam treaba) la intoarcere era mai plina decat daca n-as fi fost acasa doua saptamani,ca de ,unde sa arnce omu` pardalnica asta de zapada care,intamplator e si prea rece ,doar nu in parcul din spatele parcarii deci,in spatele masinii sale ..Noooooo ca n-are nici un farmec.Musai alaturi ca etete ce putina are vecinu`.Suflet milos ,chiar darnic(doar nu era de la el si nici nu-i facea vre-o trebuinta)-sa nu zici vecinu ca nu m-am gandit si la tine ,asa ca …..dai o bere?

  spedy/20/01/2010

 4. Mersi de “recomandare”, insa n-am facut decat sa “refulez” un pic pe blog, dupa ce toata ziua am dat numa’ de specimene care cred ca LIBERTATEA si SPATIUL LOR INTIM, poate fi marit sau pastrat in aceleasi limite, doar pentru ca “asa vrea muschiu’ lor”, in conditii vitrege in care acest lucru nu se mai poate! Sa speram ca totusi cu fiecare “picatura” de acest gen, pe care o oferim cu totii prin scris, se vor trezi macar cate un om! 😉

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.