Nu, pe bune?

Geoană dixit:

“2010 va fi un an in care, pe final, PSD trebuie sa fie in mod clar principalul partid in preferintele electorale ale romanilor”, a afirmat miercuri Mircea Geoana, la sedinta grupurilor parlamentare ale pesedistilor.

Bine, puiuţ. Să zicem că aş fi de acord. Că uit în ce hal arată Constanţa lovită de samba, mazăre, zăpadă şi pachetele cu alimente. Şi cum faci tu chestia asta, eminentule? Ia zi! Că în ăştia cinci ani de când eşti tu bulibaşă la pesedişti aţi ţinut-o dintr-un eşec în altul. Ai şi ceva argumente? că de inteligenţă şi forţă n-are sens să te întreb.

Altfel, sigur, nu e mare şmecherie să mănânci rahat. Şi pe sistemul “2010 va fi un an în care trebuie”  se pot realiza multe compuneri.

-va fi un an în care românul ăla trimis de tine în cosmos, trebuie să ajungă pe Marte;

– va fi un an în care Mutu trebuie să treacă la un stil de viaţă ascetic;

– va fi un an în care pensia minima trebuie să ajungă la 43.000 de euro, iar salariul minim la juma’ de milion de coco;

– va fi un an în care trebuie să nu mai fii prost;

– va fi un an în care Zoso trebuie să se împace cu Ciutacu;

– va fi un an în care Băsescu trebuie să nu mai pună gura pe beutură.

Şi dacă trebuie, ce?

21 thoughts on “Nu, pe bune?

 1. Tocmai am tratat si eu pe blog problematica reorganizarilor din partide. Din păcate pentru Geoană, în urma analizei mele, am ajuns la concluzia că momentan cărţile cele mai bune se află în mâna PNL-ului. Dacă va şti să le fructifice, cred că PNL poate trece înaintea PSD-ului.

  1. Care cărţi, dom’le? Sunt în opoziţie şi unii şi alţii. Au pierdut alegerile prezidenţiale şi unii, şi ăilalţi, şi împreună.
   Carismaticu’ Antonescu, iar mă văd silit să amintesc, avu’ probleme majore în colegiul său, când fu’ să se aleagă în parlament. Aşa mari probleme că n-a prins locul întâi. Nici al doilea. Nici al…. de unde a devenit brusc purtătorul carismei cu paiete?
   Şi asta rămâne o problemă serioasă la PNL. În cazul în care se adoptă un sistem pur-uninominal …. nu cred că are cum ajunge la 10 procente.
   La PSD brambureala e şi mai mare. Pute a sat fără câini şi toţi căruţaşii se visează bulibaşă. Dacă la liberali se văd două tabere, la pesedişti e cam omu’ şi tabăra.

 2. “Voi fi un lider politic în PSD şi în viaţa politică românească în următorii ani pentru că ăsta este destinul meu”, a spus Geoană.

  http://www.mediafax.ro/politic/geoana-spune-ca-destinul-sau-este-sa-fie-lider-in-psd-si-in-viata-politica-din-romania-5472829/

  In general oamenii vorbesc de destin atunci cind au momente de retrospectie despre viata lor activa. Ne paraseste dl Geoana?

  Chiar incep sa cred ca dl Geoana are o gena mistica. Poate vrea sa ne povesteasca despre chemarea sa profesionala, despre cariera, dar, destin, prea mult spus. Pentru mine inca o dovada ca egoul e mai mare decit ambalajul si putirinta.

  Marea sa contributie pina acum a fost plasarea Romaniei in centrul international al hazului…

 3. E clar! Omu’ a descoperit secretu’ flăcării violet! Mai exact: a analizat olfactiv sursa acesteia şi s-a intoxicat – efectul se manifestă sub forma delirului verbal…

 4. P. S. Revenind la lucruri serioase: bunicu’ (Dumnezeul să-l odihnească), chiabur reacţionar, avea o vorbă: “Prostu’ nu e prost destul până nu e şi fudul!”

 5. …Va fi un an in care mie si sotiei ne vei da 50.000 de euro daca ne intoarcem acasa…cica sa incepem o afacere!MUIEEEEE BAAAAA!!!

 6. Va fi un an in care vom reduce cheltuielile. Nu vom mai da pensii nesimtite, al 13-lea salariu de bugetar, vom marii pensiile minime, vom face inca 1000 km de autostrada, vom avea autostrada suspendata peste Bucuresti, Haisam si Popa vor ajunge in catuse la Bucuresti, se vor ieftinii gazele, TVA-ul la alimente va scadea, si nu in ultimul rand, cu siguranta, va veni si vara aia odata, sa circuli omeneste pana la Cernavoda, tur – retur. 🙂

 7. Lasa ca e bine ca au refacut tandemul Mitrea si Diaconescu. SI ca nu s-a dus Mazare cu sangele la el ca sa le arate cum se conduce un partid …
  si
  … va fi un an cand Badea trebuie sa se impace cu Huidu;
  … va fi un an cand Catarama se va incorda in fata lui Patriciu;
  … va fi un an cand guvernul se va preface ca munceste si va da vina pe criza si FMI pentru rezultate;
  … va fi un an pierdut.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.