Radu

Foarte rar fac apeluri din cele pe care le numim umanitare. Iar atunci când o fac strig.

Şi acum strig. Cum nu am strigat niciodată! Acum mai mult ca oricând. Ştiu eu ce spun.

Şi vă strig:

Nu avem vreme! Doar două săptămâni! Şi timpul fuge. Ce repede fuge! Avem doar două săptămâni să îl ajutăm pe Răducu. Iar eu am datoria, faţă de un frate care nu mai este, să strig: Haideţi, oameni de zăpadă ! Haideţi să-l ajutăm pe Radu.

Are doar cinci luni. Şi nu poate striga. Găsiţi aici povestea lui Radu. Citiţi şi haideţi să-l ajutăm. Degrabă, cât încă e vreme.

Ruxa, Diana, Cabral , Cristi , Oana.

Andrei, Adi, Radu.

George, Lucia, Vlad.

Tibi, Ionuţ, Andrei.

CorinaSimona.

Şi voi toţi ceilalţi. Nu aşteptaţi să vă strig pe rând. Strigaţi şi voi! Vă rog! Pentru că voi puteţi, Răducu nu poate.

UPDATE 1. : Sper ca postul ăsta să aibă cât de multe update-uri. Câte unul pentru fiecare răspuns. Acesta e primul. Mulţumesc, Adi.

UPDATE2: Mulţumesc ,ADC.

UPDATE3: Mulţumesc, Marieta.

UPDATE4: Mulţumesc, Andrei.

UPDATE5: Mulţumesc, Dongabone.

UPDATE6: Mulţumesc, Lucia.

UPDATE7: Mulţumesc, Andrei.

UPDATE8: Mulţumesc, Bogdan.

UPDATE9: Mulţam, ardelene.

UPDATE10: Mulţumesc, Anca!

UPDATE11: Mulţam fain, Sibilla.

UPDATE 12:  Mulţumesc, pătrăţelule, eşti om fain!

UPDATE13: Mulţumesc, Diana.Tocmai 13!:)

UPDATE14: Mulţumesc, George!

UPDATE15: Mulţam fain, Radule!

UPDATE16: Mulţumesc, Roxana.

UPDATE17: Mulţumesc, Ştefania.

UPDATE18: Mulţumesc, Oana.

32 thoughts on “Radu

 1. Cu mare placere man! Dupa cum am scris si in text, asemenea intamplari triste “lovesc” un parinte exact unde il doare mai tare! 😦
  P.S. Sper ca in cateva zile maruntisul asta de 20.000 de euro sa se stranga rapid!

 2. Cred că dincolo de apelurile pe bloguri, mult mai util ar fi un nr de teledon la Romtelecom şi de SMS. Cum a obţinut Mile pentru Daniel Răduţă. Donatul în conturi e incomod, pe când oricine, chiar şi – sau mai ales – amărâţii sună şi donează fără efort. Bagă-i tu un apel lui Ciutacu şi dă vina pe mine. 🙂 Doamne-ajută!

 3. si un paypal e foarte util pentru cei din afara si nu numai.
  copilul merita si un drum la banca, m-a trezit din inertie ultimul comentariu de pe acea pagina, al unui “spartan” cu inima de $%%$$ (voiam sa spun caine)

 4. Cunosc cazul, mi l/a semnalat pe mail cineva din familie si l-am inclus in campania “Din inima pentru copii”. Medicii de la “Marie Curie” spun ca este foarte grav. Il voi publica dupa Paste, din considerente obiective: oamenii sunt preocupati de alte lucruri acum.
  Despre obtinerea unui nr de sms va spun ca e foarte greu si de durata. Abia ne-a fost noua acceptata prelungirea contractului cu inca o luna pentru numarul 890 cu 2 euro!
  Pentru Radu e bine ca s-a mobilizat si blogosfera, poate va reusi sa stranga banii. O sa va tin la curent si in ziar si pe blog.

 5. salutari si stima mordechai.
  ar mai fi un caz care are nevoie de ajutorul tau.
  o fetita de 4 ani sufera de osteomelita. cazul e mai complicat, bunica ei a batut-o si a ars-o cu tigara. acum ea este luata in plasament de catre iosif rotariu care incearca sa faca rost de bani pentru interventii medicale. Un “val” ca cel pe care l-ai produs cu post-ul tau ar fi o mana cereasca. Cazul se gaseste pe: http://iosif-rotariu.blogspot.com/

 6. BASESCU A OPRIT ANCHETA SRI, CARE PUTEA DESCONSPIRA PE AGENTUL RUS VLADIMIR TISMANEANU. !

  Serialul meu intitulat ” Desconspirarea spionului rosu Volodya Tismanetsky ” se bucura de atentia asteptata, Primesc zilnic comentarii, documente
  si incurajari. Am primit astfel un numar de mesaje din partea unor ofiteri ai servicilor de informatii care sunt ingrijorati de “conspiratia tacerii” in vederea acoperiirii adevarului . Iata unul primit in cursul zilei de azi :

  Domnule Horvath
  Nimeni din cadrul serviciilor romanesti contesta faptul ca Vladimir Tismaneanu este un spion al strain infiltrat in Romania. Exista numeroase inregistrari si documente in aceasta privinta.
  Serviciile au luat cunostinta de semnalele CIA directe si indirecte ,in legatura cu activarea reteli NKVD dupa revolutie. Intalnirea secreta in 1990 intre KGB Chief Evghenii Primakov si Magureanu sef SIE a fost semnalul reactivarii retelei ruse din Romania
  Ca urmare a memoriul dumneavoastra, SIE a deschis o ancheta oficiala
  in cazul Tismaneanu. Un raport de informare preliminar a fost trimis Presedintelui Basescu. Acesta informa printe altele :
  ” Dumitru Mazilu (singurul om de incredere al americanilor la acea vreme) in 1990, cu ocazia unei vizite oficiale la Washington in calitate de prim-vicepresedinte CPUN (sau cum se numea) l-a denuntat pe T ca fiind trimis si legendat de aripa cominternista pt actiuni de intoxicare, dezinformare, atacuri coordonate impotriva adevaratilor oponenti ai comunismului-destinatia Washington. ) Dupa 89 protectia principala la Buc a luit T a fost Magureanu, In perioada 90-96 au auvut loc 16 intilniri monitorizate intre T si M. Un alt sustinator crucial al lui t la Buc si la Wash in perioada 88-93 a fost seful statiei CIA la Buc, Harold Nicholson, arestat in 96 pt spionaj in favoarea sovieticilor.
  In ancheta seful statiei CIA din Buc a dezvalui intreaga retea rusa activand in Romania “Agentul Volodea” era seful retejei de infiltrare a diasporei si a altor activitati in SUA.
  Materialul a fost respins de Basescu fara nici o explicatie.
  Va doresc succes. Deasemenea va asigur ca marea majoritate a celor care lucreaza in serviciului nostru, apreciaza efortul dumneavoastra.
  G.J.- Serviciul Roman de Informatii.
  Robert Horvath Deva ziarist SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
  PS CITITI PE BLOGUL MEU SERIALUL DE 12 ARTICOLE- DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.