Un artist impresionant

În general nu prea fac mari promovări pe blog, dar când descopăr tinere mlădiţe înzestrate cu har divin, mă simt obligat să le împărtăşesc cu vulgul, care se poate lumina şi îmbogăţi astfel spiritual.

Mai întâi am să vă rog să daţi click aici şi să ascultaţi vocea divină, lucrată atent de maeştrii Dan Junioru şi Nelu Ciulin. Veţi fi emoţionaţi până la lacrimă de căldura deosebită a vocii şi de lirismul debordant al stihurilor.

Doamnelor şi domnilor, vi-l prezint pe Marius de l Motru – Marius Prinţul Gorjului. Un tânăr despre care şi Shakespeare ar fi scris dacă ar fi avut privilegiul de a-l cunoaşte. Din păcate Shakespeare nu a avut şansa aceasta, tot astfel cum nici Eminescu nu a avut onoarea de a o cunoaşte pe Nikita.

Mai departe daţi-mi voie să citez de pe site-ul oficial al artistului:

Marius a fost în nenumeroase cluburi si discoteci pentru ca oamenii sa il auda. […] Marius un artist cat de cat bine cunoscut pe piata asta romaneasca a muzicii este un bun compozitor sa zicem noi cat de cat dar si modernist in lumea shoppingului. El a luptat pentru ceea ce este el acum adica “muzica este o simpla jucarie pentru mine spune el. Marius este in clasa a 12 ne spune acest artist pentru ca scoala pentru el e o buna ampla pentru ce cee vrea sa devina si spune ca nu renunta la scoala pentru sub orce forma  si vrea sa dea si la facultate spune acest artist. […] El fiind un sociabil deoarece spunem noi a colaborat la o melodie de craciun “Noua pe pamant” cu All stars si Nicolae Furdui. In data de 1.02.2010 Marius Printul Gorjului a colaborat cu un artist cunoscut: Leo

Nu pot decât să vă recomand o dată în plus acest artist desăvârşit şi să aduc mulţumirile mele domnului preşedinte Traian Băsescu, al cărui “Pact cu învăţământul” iată, rodeşte, spre bucuria celor 99%. Încă o dată domnul preşedinte a avut dreptate susţinând superioritatea sistemului de educaţie Google şi a prezenţei pe internet, faţă de desueta şi ineficienta şcoală tradiţională, bazată pe carte, caiet şi învăţare.

20 thoughts on “Un artist impresionant

 1. Fermecator, impresionant (si impresionist), magnific.
  Pot pentru ca sa spun ca este un mic Picasso al muzicii de petrecere, nascut fara voia lui pe plaiurile gorjene intr-o familie care probabil nu-i merita talentele. Cinste lui si ca nu vrea sa renunte la muzica (desi noi ne-am dori contrariu)!
  Sa nu renunte!! -Sa vedem cine-l asculta!?

 2. “Hai lalalalalala tine de valoare
  Da dadadadada, ai de plmea”
  Si prostia asta am luat-o-n freza desi 1 aprilie a trecut. 🙂

 3. Ie decit minunat!
  Am sunat la 112 sa vie sa-mi puie o perfuzie cu vodca direct in cap ca mi se-mbirliga gindurile si-mi trec ideile pe sub teasta ca trenurile prin tunelele (su tunelurile?) de pe Bumbesti-Livezeni dupa mirifica auditie a superbei voci si dupa promou’ de pe siteu’ lu’ artist!
  Banzau-hau-hauuuuu!

 4. C’est magnifique! Frank Sinatra e apă de ploaie pe lângă ăsta… 😀
  Dar am și o nedumerire. Melodia e „Nuntă împărătească”… E pregătită pentru Eba și Syda?
  😀

 5. Doamne, apără-ne sau păzeşte-ne!
  Nu mai ştiam unde să dau click, să-l fac să tacă.
  Ceva bun tot se găseşte însă, în tot răul ăsta: că cică vrea să dea la facultate. Trebuie încurajat, dacă dă, să dea la mai multe, că toate facultăţile se plâng că nu au fonduri.

 6. Si-o mai aminteste cineva pe cea de-i crestea copilul magdei ciumac si dansa pe manele la diaconescu? sau ala … Valorosu de canta cu Roxy Manelista? valori nene!

 7. Auzi sefu? Pai tu te iei de Printu` la Gorj? Zicem noi el canta bine si e baiat cu facultate(se va inscrie pentru a nu renunta sub nicio forma zice artistul) si sa sti ca noi nu neam suparat ca neai luat la misto. Nu suntem suparati si chiar artistul zicem noi ca zice el, sa oferit sa canta la dumneavoastra pe gratis pentru ca sal auziti sub nicio forma nu renunta zice artistul zicem noi. Canta la ce doriti: nunta, ponoda, boteze, circumcizi etc. si asa mai departe zicem noi.
  Dar sa va roaga artistul ceva zice el pentru ca sa nu ne mai ziceti stihuri ca aceste cuvinte este jignitoare si rasistice. Va pupa printu` care a colaborat cu numerosi artisti si etc si asa mai departe.

 8. Ce-aveti cu saracul baiat ?Cine ii da valoarea ?
  Apar oameni care incurajeaza non-artisti
  pentru ca este greu in sine sa distingi valoare de non-valoare … Nonvaloarea e regina in Romania! E trist ca sunt tineri cu adevarat foarte talentati in orase ca Motru despre care nu se vorbeste nicaieri…

 9. Dom’le, rea mai e lumea asta. Sinceritatea lu’ Marius e pur şi simplu înduioşătoare, m-a terminat: “Sa mai spunem ca el a fost si la emisiunii de nenumeroase ori cum ar fi: GorjTV, Tele3, Antena1 Targu-Jiu”.
  Chestia aia cu “nenumeroase ori” face toţi banii. 😆

 10. Visu’ Lu’ Boc Cel Mic

  La umbra de bonsai nipon, un Boc mic vegeteaza,
  Si ascultandu-l pe Salam, maret destin viseaza.
  In bataliile ce vin cu ostile batrane,
  Biruitor in veci va fi, catane va rapune.

  El este Cezar-ul roman, cand galii ii invinge
  Sau Alexandru Macedon, pe persi cand ii infrange.
  E Napoleon-ul din Egipt, luptand cu mamelucii
  Sau Stefan Sfant, cand la Vaslui, se razboia cu turcii.

  E general sau imparat, e rege, mai nou e presedinte
  Ochi pentru ochi avand in gand si dinte pentru dinte.
  Profesori cad suvoi pe camp, cand coasa manuieste
  Si bugetari, doi cate doi, securea de-i luceste.

  Se vede-n vis eminescian, nemuritor si rece,
  Privind de sus la boborean, in viata cum se trece.
  E mic de stat, liliputan , dar varsator de sange
  Cand ordonante da in draci si biruri grele strange.

  Deodata insa-un hahait loveste ca Furia
  Si-o voce dura, de stapan, ii curma reveria:
  – Ce faci Emile, iar visezi cand imi asculti maneaua?
  Hai, mars d-aci si-adu-mi la pat tucalu’ si cafeaua!

  Morala:
  De esti Boc si dobitoc, sa nu te-ncrezi in Guta
  Ca vine Basea cel Voinic si-ti trage drept sub…barbie!
  (Autor, Marcus)

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.