Rizoaica, oh, Rizoaica

Am citit opera fundamentală a Rizoaicei la Ciutacu. Mofturi! am zis. Umblă tonomatul cu texte manufacturate, cu personaje fictive. Nu se iegzistă, n-are cum! Pe urmă mi-am văzut de ale mele. Da’ mă urmărea “jurământul” rizoaicei mai ceva decât îl urmărea tehnica pe Voicu. Şi mi-am amintit de rizoaicele mele. Şi rizoicii. Specia e muuult mai numeroasă decât s-ar bănui. Care aveţi blog şi n-aveţi rizoaica voastră, măcar una… aveţi blog degeaba. Parol.

Rizoaica, oh, Rizoaica.

12 thoughts on “Rizoaica, oh, Rizoaica

 1. eu nu reusesc sa mai vad site-ul ciutacu.ro de ceva vreme, de cand a anuntat ca il muta … am citit reactia “rizoaicei”, nu cunosc reactia “invinuitului” … si … e clar ca am blog degeaba.

 2. Am inteles(si cred) ca mai toti blogerii au cate un nene Rizoaica.Nimic iesit din comun.Ce e de mirare e ca doar Victor Ciutacu face din asta un mare eveniment.De o saptamana nu mai termina.De ce oare tu si alti bloggeri va gasiti subiecte cu usurinta iar el are nevoie de un stalker batran ca sa aiba despre ce scrie?O fi vorba de aroganta si geniu?Ca de talent si inspiratie nici gand.

  1. Hehehe! Vezi că nu ştii?
   Păi, la vremea respectivă i-am scos şi eu pe rizoii mei din canistră. Şi nu e, bre, lipsă de inspiraţie, e ca să ne râdem cu toţii.
   Iar acu’, în cazu’ tonomatului, poţi să te iei de ochelarii lui, de freza lui, da’ n-ai cum zice că n-are talent.

  2. Dle Liviu! Eu sunt “nenea Rizoaica”. Te-a interesat in viata ta ADEVARUL? Daca te-a interesat si te mai intereseaza, suna-ma sa cunosti adevarul nu bazaconiile “necuvantatorului” Ciutacu! Apropo, de “deontologu’ ” Ciutacu, afla ca nu-mi mai permite sa postez niciun comentariu in Jurnalul National! Rizoaica, tel. 0723966732.

 3. Deunăzi am prins unu care mi-a transmis cam aşa (pe blog) “Da cine te crezi dumneata Eftimie de îţi permiţi să ai o părere?”. A fost un moment preţioz!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.