Demisia lui Boc?

Văd o groază de furioşi pe Boc. O armată de tălâmbi care s-ar declara mulţumiţi cu o demisie/demitere a lui Boc. Oamenii ăştia chiar au naivitatea de a-şi imagina că demisia lui Boc ar schimba ceva, că plecarea lui Boc poate face lucrurile altfel. Iertaţi-mă, dar asta e o prostie! Şi apoi ce? Alt premier jucărie al lui Băsescu, alte prostii, alte…

Când un pici se loveşte cu capul de colţul mesei, mămica-bunica-mătuşa se reped să dea na-na la masă. Şi piciul se opreşte din plâns. Când vede masa chelfănită simte că îi trece cucuiul. Mă iertaţi, deci, dacă am depăşit vârsta la care să mă declar satisfăcut de un na-na la piciorul mesei.

Până la urmă de ce să fiu supărat pe piatra care mi-a spart geamul? Nu e mai bine să îl iau la şuturi în cur pe cel care a aruncat-o?

20 thoughts on “Demisia lui Boc?

 1. Aş da nişte şuturi în cur până mi-ar veni mie rău. Dar cred că e mare coada şi va trebui să facem programări din timp … 🙂

 2. Mie-mi vine sa-mi fut una cind aud de boc! Cine plm-i ala, bre? Sătrăiciu’ perfect!
  Si-mi vine sa-mi mai fut una, asa ca supliment, cind aud la proteste “jos curvernu’ !” Ala ce alta plm ii? Ha ?!?!
  Jos BASESCU! Aia trebe urlat din toti bojocii! Cum de cine? De toata lumea!
  Si ca sa nu fiu acuzat ca ma ascund in umbra anonimatului, tura asta ma semnez cu numele meu, pe care mi l-or dat parintii si nasii!
  Catalin Muresean.
  Banzai!
  Ca fac POOOOC !

 3. Tu oi fi trecut de varsta aia… Dar poporul? Am senzatia ca poporul e destul de bezmetic.

  Adu-ti aminte de faza cu “sa-ti fie rusine Dinu Patriciu” si lacrima din coltul ochiului. Adu-ti aminte cu “se iau de familie” si discutiile despre Mircea, EBA, Ioana…

  Apoi uita-te la numarul de voturi strans de matroz.

  Nu imi fac iluzii ca am avut de ales intre Isus si Basescu. Dar cand este evidenta nemernicia uneia dintre optiuni… sa obtina totusi peste 5 milioane de “followers”… Mai bine stateau dracului acasa daca tot erau nemultumiti de variante!

  (ca am mai auzit si asta: nu il vroiam pe niciunul, dar decat Geoana…)

 4. Din păcate plecarea lui bok nu ar avea decât efect de supapă, s-ar detensiona un pic presiunea acumulată, iar dictachiorul și-ar putea face de cap în continuare. Și pentru că memoria românului e scurtă, iar sinapsele sunt alterate, când se va accentua rahatul, vor da vina iar pe premierul cu numele (indiferent că va fi croitoru sau udrea) și nu pe premierul de facto… Probabil bok are marea vină de a fi înrăutățit unele din indicațiile lui zeus în încercarea de a se autosugestiona că ar avea și el o mică prestanță :D…

 5. Dacă-mi permiteţi eu aş vrea să fiu ceva mai radical (chiar dacă nu reuşesc). Nu cred în demisii de-astea dar cred în rangă şi măciucă. Măcar unul dintre politicieni ar trebui să-şi servească raţia de măciuceală, indiferent că e din opoziţie sau la guvernare, ca să se înţeleagă rostul mulţimii. În acest caz, al politicienilor, sînt mai mult decît convins că violenţa i-ar trezi puţin la viaţă, ar deveni ceva mai vizionari, mai activi şi mai de perspectivă. Nu sînt deacord cu demisiile în această perioadă de timp pentru că asta ar însemna să-i iertăm. Ori scot ţara din rahat (pentru că asta e treaba lor) ori îi hăituim pe toţi pînă pleacă din ţară şi urmele de nepoţei ce sînt pe cale să se nască. Sînt prea radical?

 6. puah! la noi prin cartier, dacă te loveai sau, mai rău, veneai acasă bătut, mai primeai câteva. să ştii al’dată să ai grijă!
  asta ar însemna că se măresc taxele.

 7. De acord. Mai ales ca tot felul de ‘specialisti’ ne explica ce bine ar fi cu un premier tehnocrat gen Croitoru sau Tanasescu.

  Atata timp cat premierul e o simpla marioneta in mainile lui Basescu, degeaba.

 8. Bre, eu nu inteleg de ce,daca iti dai singur un sut in coaie, trebuie sa ii doara pe toti.
  Asta da, solidaritate.Greu inteleasa, de altfel.

 9. Ba, sa nu-si dea demisia! Nici sa nu fie demis! Adica ce, sa scape asa usor?? Nu, las’ sa stea acolo si sa se chinuie!:))
  Cat despre mitocanul care dete cu piatra-n termopanu’ meu, il astept cu rabdare la urmatoarea baie de multime. Daca va mai avea cojones s-o faca vreodata.

 10. @ Cristina
  De acord! Zdreanta umana, rebutul, japoratul, nemernicul, sluga umila, jegul, nulitatea absoluta
  care respunde la aportul boc, sa ramana pana la sfarsitul sfarsitului. Mi-e sila de el, vomit cand il aud ca editeaza cateva fraze; dar sa ramana si apoi
  sa plece in mijlocul multimilor aduse la starea de brute – mai incolo, spre iarna. Io am timp sa astept…

 11. Vizita lui Boc la Cotroceni – pregatirea asumarii
  …………
  -Ce cauti aici?, o intreaba aspru Boc pe Nutzy. Treci la palatul Victoria, la treaba, nici pana acum nu ai facut ce ti-am ordonat! Hai, misca rapid!
  ……….
  Basescu e galben la fata…Incearca sa-si indrepte tinuta, sa se incheie la haine…In sfarsit, se ridica cu greu in picioare si-i spune timid lui Boc:
  -Domnu’ Boc, spune Basescu, dar nu va asteptam la o ora asa tarzie…ma iertati, ne destindeam si noi putin…Nu vreti o gustare, ceva de baut? Nu luati loc?

  -Hm…sa-mi aduca un ceai verde, rece! ordona Boc. Si spune sa ia naibii de aici alcoolul! Si sa curete masa, impinge Boc, scarbit, niste farfurii cu gustari pe jumatate consumate…
  ……..
  -Te-am scos din mizerie, te-am facut Presedintele Romaniei, continua dur Boc. Iar tu te tii numai de prostii…Cand o sa-ti vina mintea la cap???
  ……….
  Restul pe blog. http://driassim.blogspot.com/

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.