Caut musafiri

Mi-am propus ca în săptămânile următoare să găzduiesc aici articole şi bloggeri care ar merita o mai serioasă băgare în seamă. Ne putem englezi şi numi chestia asta “guest post”. Pentru că sunt destule voci care ar merita mai bine cunoscute. Şi am citit, în ultima vreme, destule texte, care ar merita o audienţă mai largă. Aşa că dacă doriţi să vă faceţi cunoscuţi cititorilor mordechaiului nu aveţi de făcut decât un singur lucru: scrieţi fain! Şi adăugaţi, la articolul cu pricina, un link către acest text! ( Către textul ăsta si nu aiura în tramvai cu off-topic-ul!). De restul mă ocup eu.

28 thoughts on “Caut musafiri

 1. vreau eu primul guest post! blogul nu ţin să mi-l fac popular, dar o să postez sub formă de comentariu.
  mai ţineţi minte cum se plângeau ăia de prin judecătorii şi tribunale că tot cumpără din banii lor hârtie şi alte chestii? s-a descoperit că au nevoie de servere, computere etc. ia fiţi atent la valoarea estimată… a naibii austeritate! să mai menţionăm că la ce condiţii sunt în documentaţie doar 2-3 firme cu ochi albaştri pot participa… ca de obicei.

  II.2) Cantitatea sau domeniul contractului
  II.2.1) Cantitatea totala sau domeniul
  Conform specificatiilor din Caietul de Sarcini. Ministerul Justitiei doreste implementarea unei solutii integrate digitale, care sa asigure suportul pentru implementarea cerintelor legale (Legea 304/2003 art.13; termen pentru punerea în aplicare prorogat pâna la 01.01.2011) cu privire la înregistrarea audio a sedintelor de judecata din toate salile din instantele de pe teritoriul României si transcrierea ulterioara a acestora, ca masura anticoruptie si de crestere a transparentei actului judiciar.
  Valoarea estimata fara TVA: 22,100,840.33 RON

  anunţul e în SEAP, nr. 101727

 2. Bine mai, Rabi … Lumea care stie ca stai la Constanta, cand a auzit ca ai nevoie de musafiri se gandea la cu totul altceva :-))

 3. […] Băsescule! Că vinzi România pe bucăţi, ieftin e una. Că împarţi pupincuriştilor şi profitorilor alte bucăţi de România e alta. Dar prin susţinerea lui Tokes vinzi ceva ce nu-i al tău, nu a fost al tău şi nici nu va fi vreodată! Nici 100 de catedrale ale neamului nu te vor face să treci vreodată de Poarta aia Aurită de Sus la câte blesteme îţi vei lua azi! Laszlo Tokes si Traian Basescu […]

 4. Acum am ceva pentru guest post. Ma reprezinta articolul in sensul in care ala e stilul in care imi place sa documentez si sa scriu un articol.

  Link-ul e mai sus.

  Spor!

 5. Domnu Bejean, o să mă bag şi eu în seamă zilele viitoare cu ceva frumos, politic doar prin prisma faptului că se va referi la locuitorii cetăţii.
  Primiţ?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.