Donaţii pentru Boc

Ce tupeu cu ciucuri are măgarul ăsta pitic. Vrea donaţii. Vrea solidaritate. Că rămâne Eba cu leafa neplătită, Udrea cu poşeta neachitată şi piţipoancele cu ratele neplătite la vreme.

Băi, ăia 5 milioane de guşteri care l-aţi votat pe derbedeu! Băi, ia marş la bancă şi marcaţi o solidaritate mică! Hai, fuguţa, că aţi muncit cu ştampila, e păcat să nu participaţi şi la distracţie.

Iar de la bravii români din străinătate care dădeau năvală în ambasadă la Baconschi, ca să ne pricopsească încă 5 ani cu boschetarul ăsta preşedinte, de la ăia aştept cotizaţie suplimentară. La fel şi de la Chişinău. Ce pula mea, ne distrăm, dar plătim şi vesela spartă!

Ăilalţi, care n-aţi servit Băsescu la ştampilă, donaţi şi voi conform diagramei de mai jos.

26 thoughts on “Donaţii pentru Boc

 1. Donez si eu , benevol si nesilit de nimeni, una muie consistenta, in fiecare dimineata sa le creasca optimismul si apetitul.

 2. Eu sunt din “ailalti”. Ce zici, sa cotizez suplimentar? Mama, ce as mai vrea sa solidarizez in modul asta, plastic descris de tine.. Cu nemiluita!!

  Luati d-aici stimati rozalii (se potriveste, nu?), sa traiti si voi bine ca restul romanasilor.

 3. daca se pune basescu langa fundu maimutei o sa zica lumea: uite o pereche de gemeni!

  eu i-as dona altceva lui boc … de dragul solidaritatii

 4. Pentru scaun sunt de acord. Da problema e că o să trebuiască ceva scaune că aştia sunt mulţi şi cred că un singur scaun nu va face faţă.

 5. Cand te hotarasti sa ne aduni pe noi astialalti sa donam dupa grafic spune-ne data, locul si ora si problema va fi rezolvata cu succes!

 6. Da´ un spit in muian/cur/ bot nu se poate dona?
  Da´o capatana-n mecla se pune?
  Si ce fac aia cu banii? Si cine-i numara? Si ce cacat de tara ii aia care traieste din donatii?
  PS
  Mai era, pe vremuri, demult, un fond; parca Libertatea se numea; oare ce s-o fi ales de el?
  Si mai demult, i.e.n. pe vremea lu´ Ceausescu, am
  mai prins un cont, Omenia. Si ala s-o dus pe pix.
  Te pufneste rasul la cate mi-a fost dat sa cotizez…

 7. Off-topic dar nu prea: am primit pe email un SOS. Pina la urma, mai sint unii care chiar vor sa schimbe ceva:

  Am obosit,

  Am obosit sa vad cum cei ce ne conduc isi bat joc de noi, ne sfideaza inteligenta. De mai bine de 20 de ani tara noastra, natiunea noastra, este ca o nava care pluteste in deriva. Fel de fel de farisei, afisand un aer grav, vorbind cu patos despre binele nostru, …ne mint si ne ingroapa in datorii.
  Nu cred ca trebuie sa descriu mai mult starea de bine in care ne aflam….toti simtim aceeasi lehamite fata de politicieni si cu totii am inteles ca in doua decenii sau creat doua lumi: a noastra si a lor.
  Si totusi….credeti ca trebuie sa mai stam asa fara sa facem nimic?
  Daca cititi aceste randuri, daca stiti cum s-ar putea schimba ceva….VA ROG sa-mi scrieti?
  Elena Panaite
  http://www.asociatiatorta.blogspot.com

 8. E, simt si ei nevoia sa puna la pusculita comuna cate ceva din ce-au furat. Pusculita lor, nu a noastra.
  Nu stiu de ce cand am auzit de fundu’ (pardon, fondu’) asta mi-am amintit de “contributiile sociale” (alea de-au fost primele chestii restituite dupa 90) care erau voluntar-obligatorii.
  Da’ pe mine m-a invatat cineva cum sa-i fentez.

 9. Chestia asta cu donatiile la bugetul de stat e prost gindita. Dom’le, nu asa, un cont general; trebuiau deschise conturi de donatii personalizate, pentru fiecare ministru, pe proiecte: donatii pentru Videanu ca sa eficientizeze procesul de disponibilizari, pentru Berceanu ca sa poata plati inapoi banii luati de vamesi trupei AC/DC, pentru Udrea ca sa nu foloseasca aia 5 miliarde EUR bani europeni decit pentru asfaltari in familie, pentru Vladescu ca sa gaseasca si alte modalitati de a obtine credite, si nu in ultimul rind, pentru independentul Oprea, ca sa gaseasca o ideologie de stinga pentru partidul sau de dreapta.

 10. Acu’ vazui pe blog la Iosif ca diasporenii plang de mila celor 1% cu care urmeaza a fi impozitati si sar acum ca i-a mituit alde branzica! Io zic ca-i putin! Ce mama dracului, nu era vorba de donatie suplimentara in cazul lor? Ia treceti voi la suplimentara ca ne-ati pricopsit pe noi, astia de aici din tara, pentru cativa ieuroi cu incrucisatul! Hai, bagati 5-10% si o suplimentara din partea noastra!

 11. Rabbi, sunt diasporez si d-aia te rog ceva :
  1) Nu mai demonizati, din tara, diaspora; desi este adevarat ca aici s-a votat preponderent cu Base (dar ni se scuza greseala, ca informatie mai ioc), totusi 70.000 voturi sunt un spanac fata de cele 5.000.000 din tara. Blamul ar trebui aplicat cu proportionalitate intai pe bizonul din tara, apoi pe bizonul diasporez.
  2) pe partea cu plata, tin sa te anunt ca, dupa calculele BNR, alea oficiale, in ian.-apr.2010 diasporezii au adus in Romanica 2 MILIARDE EURO. Am platit oare indeajuns cele 70.000 voturi aduse ebanezului? Cred ca am platit mai mult decat toti cei 5 milioane de bizoni din tara la un loc. Rabbi, Rabbi, sa ne ierti/ ca-n decembrie-am fost inepti. Ma refer la 6 dec. ’09, fireste.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.