Nesimţire, nesimţire, nesimţire

Nenorocirea din Moldova a născut campanii de solidaritate impresionante. Felicitări pentru asta celor de la Realitatea şi Antena 3. Competiţia dintre cele două posturi de televiziune poate aduce şi ceva bun, de data aceasta.

Pe de alta parte, pentru vermina portocalie, nenorocirea asta e o oportunitate. Îi doare la un centimetru de cur pe alde Băsescu, Boc, Berceanu şi restul faunei de drama oamenilor de acolo. Dacă nu ar fi tragic am putea spune că e hilar să-l vezi pe cretinul de Boc preumblându-se ţanţoş printre casele distruse de apă şi turuind, la limita inteligibilităţii, fraze tembele care ar trebui să dea proba compasiunii sale. Băsescu e un cabotin mai înzestrat, poate părea convingător. Boc nu. E doar enervant. Dar “oportunitatea” nu putea fi ratată!

Pentru gunoaiele portocalii drama oamenilor din Moldova e o bună ocazie de primenire a imaginii făcută ferfeniţă. O pereche de cizme de cauciuc, o babă strânsă de mână, un copil mângâiat pe creştet şi câteva fraze de compasiune aruncate în fugă, fără urmă de convingere, ar trebui să anuleze ura manifestată de majoritatea populaţiei faţă de guvernarea acestor borfaşi. Aşa că ordin general “la inundaţii, portocalii! Că acolo e bătaia peştelui!”.

Ridicolul şi lipsa oricărui bun-simţ, din partea scursurilor ăstora, devine evident atunci când citeşti ştirea asta. Ce ar trebui să facă Videanu la inundaţii? Să le povestească oamenilor aceia cum se face plaja la Monte Carlo? Dar Predoiu? Ce mama dracului ar trebui să facă insipidul ministru al justiţiei acolo? În afară de un lipsit de bun simţ exerciţiu de imagine! Atât! Ori poate toţi măgarii ăştia trebuiau duşi acolo pentru a-i anunţa personal pe sinistraţi că măsura luată de executiv pentru a-i ajuta este… majorarea TVA şi reducerea lefurilor.

13 thoughts on “Nesimţire, nesimţire, nesimţire

 1. ma mir ca n-au inventat un minister al skiului nautic pe vremea asta!
  sau ca pe udrea n-o duce capul sa bage un turism de supravietuire cu asteptat de viitura pe la meandrele siretului…

 2. D-apoi e dobitoc rău Boc ăsta. Şi e ardelean de-al meu…. Auzi la el,să trimită miniştrii în teritoriu ca să prevină alte pierderi de vieţi omeneşti… Dacă se dorea cu adevărat aşa ceva se construiau nişte diguri solide acolo unde trebuia, aşa cum a făcut la noi tovarăşul Uglar după 1970.

 3. Dacă-mi permiteţi să relatez şi aici…. spre ştiinţa românilor :
  Ţara e sub ape… joavinele Oprea şi C Diaconescu, se plimbă cu elicopterul, pe taaare mulţi bani… aceşti trepăduşi sunt în campanie…. grija lor şi soarta sinistraţilor…. România sub zodia cumetriilor, cucuvelei Udrea, Iudei Băsescu, etc… NU e România noastră, ci a lor, a şobolanilor…
  Ne e dor să spunem România mea, România noastră, de-aceea Bătălia continuă, ca să ne scuturăm de păduchi, da e nevoie de * detergenţi *, * dezinfectanţi * şi * soluţii * PUTERNICE… Nădăjduim să reuşim !

  REŞIŢA – Liderii la nivel naţional ai noului partid, UNPR, s-au aflat sâmbătă la Reşiţa.

  Ajuns la Reşiţa cu elicopterul, direct de la inundaţiile din Moldova, Gabriel Oprea, ministrul Apărării, preşedinte al UNPR spunea că obiectivul vizitei sale în judeţ a fost unul strict politic, având în vedere că UNPR este un bebeluş pe scena politică, luând fiinţă în urmă cu doar două luni.

  VOCEA IPOCRIZIEI:

  * Conform lui Oprea, în Uniunea Naţională pentru Progresul României nu există o ierarhie la nivel de conducere, toţi cei trei preşedinţi, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu şi Gabriel Oprea fiind egali. „Toţi trei vrem să facem ceva cu adevărat. Eu unul am avut de ales între principii şi partide, am ales principiile, de aceea împreună cu actualii mei colegi am reuşit să oferim stabilitate României“. *
  http://www.caon.ro/stiri/im:caon:news-caras/articol/vrea-unpr-sefia-cj-caras-severin/cn/news-20100704-02043075

  Va să zică, * principii *… cum am spus, România sub ape, viermii în campanie…

  De CIUDANOVIŢA, ANINA, MOLDOVA NOUĂ…. şi-o mai aminti careva din joavinele actualei puteri ??? Nu, că NU au timp pentru * mărunţişuri *…
  http://www.caon.ro/stiri/im:caon:news-caras/articol/cifre-noi-acelasi-dezastru/cn/news-20100702-07180196

  SĂ NU-I IERTE DUMNEZEU!

 4. Bai!
  Dupa marlanu` natiunii, voi va luati dupa televiziuni. Sa va fie rusine. Ala se duce in curtea omului si-l face mincinos in fata. Ba! In curtea lui.
  Si femeia aia in loc sa-i traga o flegma intre ochi mai sta de vorba cu jigodia.
  PS
  Pana la urma romanii isi merita soarta…

  1. Păi nene Iordăchele, n-ai văst că intră numa-n curţile fără cîni ?!?!
   Are SPP-u’ grijă si verifică din timp potenţialul de violenţă al curţii.
   Banzai!

 5. Am inteles ca TB a plecat la inundatii pentru ca in Bucuresti, la Ambasada Americana se serba ziua SUA (4 iulie). Omul asta chiar nu face nimic din fisa postului?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.