Întoarcerea la popor

E absolut încântător să descoperi că imbecilitatea nu este însoţită şi de timiditate. Doar pentru că omul e cretin nu înseamnă că trebuie să fie timorat şi să îşi reprime nevoia de a vocaliza. Şi, ca să fie foarte clar, mă refer la iubitorii de Băsescu. Aici avem două categorii: nătângii şi imbecilii. Nătângii, teoretic, sunt de bună credinţă. L-au votat, s-au lămurit, acum tac cu obidă. Imbecilii nu. Dacă ar recunoaşte că a votat un cârnat, imbecilul ar fi pus în situaţia de a-şi admite propria monumentală prostie. Aşa că e mai confortabil să continue să îşi imagineze că Băsescu e Iisus pogorât pe pământ, dar e înconjurat de oameni răi. Imbecilului preferă să continue încercarea de argumentare a unei opţiuni evident greşite.

Pe vremea lui Ceauşescu existau suficient de mulţi mononeuronali care aveau acelaşi discurs: “Nea Nicu e băiat rău, da’ ăia de lângă el nu-i spun care e adevăru adevărat”. Categoria gogoşarilor îndrăgostiţi de Băsescu admite că: Boc e caca, Berceanu e naşpa, Eba e tută, Udrea e piţi, Videanu e borfaş etc. etc. etc. Dar! Şi aici vine marele “dar”! Dar Băse e băiat bun, din popor, care iubeşte poporul, ţine cu poporul, vrea binele poporului. Şi încă multe pomeniri ale poporului.

Idiotul e pus în situaţia de a admite că Băsescu e un derbedeu, un borfaş şi un mitocan. Şi implicit să admită că el, idiotul, a votat ca un tâmpit. Ei, o astfel de situaţie nu e deloc comodă. Aşa că, un adevărat idiot, o va ţine langa.

Să luăm ştirea de aici. Unde aflăm cum decurge dialogul ebanezului cu poporul. Şi dacă tot sunteţi acolo, citiţi şi comentariile. Altfel nimic nou în crizele de isterie băsesciană. Presa e naşpa. Şi conform bunei tradiţii acum îi scuipă fix pe ăia care îl pupau în cur până acum puţine zile. Şi bine le face.

Repet: citiţi comentariile de acolo. Şi veţi afla că Băsescu este un înger, “un caracter frumos”, “un adevărat O M”. Iar sinistraţii nişte jigodii, nişte puturoşi şi nişte ticăloşi care umbresc strălucirea marelui om. Şi amintiţi-vă că şi unii, şi ceilalţi sunt români.

23 thoughts on “Întoarcerea la popor

 1. Eu tot astept sa apara vreunul capabil sa-i dea o fleasca de noroi direct in gura .Deocamdata le da el lor prin gura…
  O natie paralizata isi merita soarta

 2. Nu stiu … cred ca sunt platiti, sau scriu la misto … nici nu stiu ce sa zic. Dar cred ca,de multe ori, au efect invers. Asa ar fi normal. Dar … nu stiu, ce mai e normal?

 3. Ai observat şi tu, Rabbi? Când citesc ce mai debitează câte-un cretinel din ăsta, involuntar îmi zboară gândul la ce zicea Badea deunazi: „Mă întreb, oare din ce bani sunt plătiţi limbiştii ăştia?”

  Sigur, există şi exemplare care nu au nevoie de niciun alt stimulent în afară de propria retardare şi inerenta nevoie de a se exprima (oare de ce merg astea mână în mână mereu?). M-am ţinut de nas şi m-am încumetat să citesc un pic din comentarii şi cum era de aşteptat am găsit din prima un exemplar de toată frumuseţea. Cică: „Tu cu ce drept injuri pe preseedintele tari? Cu ce drept il batjocoresti?”
  Poate o fi şi omul de la SOV (SPP Onlain Voluntar, să ne înţelegem), enervat că s-a luat un om al uliţei (avea casă, da’ i-a luat-o viitura) de şefu’. Na, îşi face şi el treaba.

  1. Mai e ceva curios.
   Mârlanul tutuieşte pe toată lumea! Oamenii ăia, în vârstă, în necaz… nu merită respect. E tipic pentru mitocan, el îşi poate îngădui să tutuiască pe oricine, ca în bufetul gării. Şi, din păcate, niciunul dintre oamenii ăia nu l-a pleznit peste ochi aşa cum merită.

   1. Absolut adevărat. Trist şi adevărat. M-a zgâriat şi pe mine pe timpan, dar nu e prima oară (sigur nici ultima) şi m-am obişnuit, la fel cum te obişnuiesti cu zumzăitul traficului din Bucureşti. Odată ce e pe fundal, nu îl auzi decât dacă te face cineva atent.

    Cât despre amărâţii aia.. Li se vede disperarea în ochi, iar ingratul ăsta hăhăit, din păcate e văzut de ei ca o unică şansă pentru supravieţuire; de aia nu-şi primeşte flegmele bine meritate. Şi asta, iar, e trist.

 4. Daca imbecilul ar avea capacitatea de a-si recunoaste si asuma propiile greseli ar trece in tabara celor normali…


 5. Fara de alte comentarii
  Cele scrise si spuse de dvs sunt fara echivoc!
  Asta e tara si cred ca meritam ceea ce ni se intampla…
  Din nefericire toti sufera…
  Pentru cine sau pentru ce?

 6. Am incercat, D-zeu mi-e martor, am citit cam primele 10 comentarii, nu am indraznit sa merg mai departe, o senzatie de greata ma incerca, nu aveam antivomitive in casa si ma temeam ca voi fi nevoit sa ma duc pana la mama dracului in Bolintin sa-mi cumpar, asa ca am renuntat sa mai citesc comentariile ))). te rog Daniel nu ne mai chinui, nu ne aduce aminte ca avem asemenea specimene printre noi, vreau sa uit…

 7. Ingrozitoare comentarii. Mai era si optiunea de Comentarii inadecvate, pe care n-am avut curajul s-o consult. Dumnezeu sa-i ocroteasca pe unii romani! Unii au mare nevoie.

 8. In ciuda celor multi care au votat pentru Base, alegerile au fost furate cu tupeu. Ca si in urma cu 5 ani cand Nastase conducea confortabil si spre finalul timpului aferent votarii, au inceput masiv hotiile. Base nu a castigat niciodata. Cei care l-au sprijinit au folosit toate furaciunile posibile.
  Si vreau sa mai stiti ceva, nici functia de primar general nu a castigat-o. Oprescu il batuse, dar persoane importante din PSD au dat ordin sa i se fure din voturi. Unii spun ca e vorba de 8 mii, altii de 11 mii de voturi. De ce au facut asta? Pentru ca le era teama ca la urmatoarele alegeri prezidentiale, daca ar fi candidat, ar fi avut un avantaj indubitabil.
  Probabil ca daca Base nu se alegea la primarie, nu mai avea nicio sansa la presedintie. Poate ca nici nu ar mai fi concurat.

 9. Dar cei care am votat antiGioana, se pune ca suntem fani Basescu? Ca asa l-am votat odata si pe Iliescu. De fapt atunci , am votat antiVadim.

 10. Acum stiu de ce a fugit la inundatii…la sarbatoarea americanilor din Bucuresti de 4 iulie nu putea sa tipe la nimeni. Si cum e foarte nervos…

 11. dar poate commenturile nu-s din covingere, ci pentru ca-s platiti. nu ne zicea flutur ca ei au la pdl niste baieti de lasa com. pe forumuri si bloguri? poate aia sunt, altfel nu-mi explica!

  1. Da´ daca-s din convingere? Sau crezi ca romanii
   is un popor de intelectuali puri? Nu uita ca in Bucuresti s-a stigat : “Noi muncim, nu gandim!”.
   Macar sa fi muncit…

   1. Unul “foarte mandru de votul său” și căruia îi “pare rau ca romanii nu stiu sa valorifice aceasta alegere” posta comentarii cu nickname-uri diferite (nonvolo, latinu), același avatar.
    O fi din convingere?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.