25 thoughts on “Reducerea TVA

 1. Dom’ne, tot e mare, nu crezi? Pai eu tot il pot citi. Poate baga font de 3 ca la fine-print-ul de la contractele cu bancile. Sa imi umple retina totalul, iar TVA-ul sa fie pixelul albastru..

 2. E corect! O tara model. Nici nu s-o uscat cerneala pe iscalitura, ca hai s-o schimbam la loc. Si, daca se poate, micsorata la 10%. Sau sa de-a statul tevea, daca cumperi, 24%. Vor fi cozi ca pe vremurile nostalgice; cand aveai bani…

  1. Se putea totusi si mai bine. Sa puna minus in fata si astfel preturile sa scada cam un sfert. TVA= -24%.
   Ar fi un bun motiv sa protestam pentru schimbarea semnului. Nu cerem ca domnul presedinte sa fie dat jos, nici ca guvernul sa cada, cerem schimbarea unui semn. Si asta-i greu, mai nene? Haideti, palmele sus si dupa mine:
   mi-nus… mi-nus… mi-nus 24, etc.

 3. ha, ha .. taurul intre portelanuri, cum il numeste Financial Times pe marinel … o sa faca o concesie, o sa puna impozit pe pensii si fie, treaca de la el, o sa lase TVA asa, ca sa nu dea romania si guvernul dovada de inconsecventa … ca de incompetenta ii suspecteaza deja analistii internationali …

 4. Bă, Mordechaiu, ştii că instituţiile statului (în sensul de funcţionăraşii lor) nu o ard prea profesional. Adică programe ampulea, cozi dezorganizate, saituri proaste cu informaţii învechite etc.
  De par egzamplu, am cerut via internet o audiere la Negoiţă, că Livache a săvârşit vreo două infracţiuni cu consecinţe deosebit de grave, iar la telefon mi-au spus că internetul nu este o opţiune şi că trebe să viu personal pentru înscriere. În fine!
  Ceea ce vream eu să spun e că, pe lângă faptul că articolele dedicate TVA-ului au 81 de pagini fără normele metodologice de aplicare a legii (iar eu tre’ să fac consultanţă şi pe aşa ceva!), una dintre instituţiile harnice ale statului este ANAF-ul, care şi-a actualizat aproape instantaneu saitul cu informatiile despre noua dimensiune a TVA.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.