Un fel de pauză

Sunt plecat prin patrie, aşa că o să fiu mai lapidar zilele astea. Scapă şi Băsescu neînjurat câteva zile. Iar când mă întorc am să vă povestesc ce legătură există între Videanu şi smardoiala de la Cogealac. Ca să îi intre în cap că nu suntem “populaţie”. Îi prevenisem!

Şi sunt dator un act de dreptate. Mă refer la europarlamentarul Cristian Preda. Pe care l-am pizduit ieri, pentru că merita. Şi căruia am să-i recunosc meritele, acolo unde sunt. Pentru că cei de la VoteWatch notează o prezenţă de 100 % la vot. Şi o activitate europarlamentară notabilă. Dar mai văd acolo o chestie curioasă. Asta:

Recunosc, am altă viziune despre rostul europarlamentarilor acolo. Aşa că o loialitate faţă de grupul politic semnificativ mai mare decât cea faţă de “country majority” e o chestie nu tocmai la locul ei. Dar aici pot exista explicaţii obiective.

Asta e.

Mai vorbim. Atât am apucat să scriu în pauza asta.

18 thoughts on “Un fel de pauză

 1. “O loialitate faţă de grupul politic semnificativ mai mare decât cea faţă de “country majority” e o chestie nu tocmai la locul ei. Dar aici pot exista explicaţii obiective.”
  Dacă doar tu eşti loial şi “country majority” îţi înşeală aşteptările…înveţi sa fi loial
  grupului politic…Dar nu te mai poţi baza pe nimeni în ziua de azi…De cele mai multe ori în spatele loialităţii stă interesul…

   1. doare doar cand esti scos din blogroll, dar trece … mi-a trecut! 🙂

    chiar si asa, omul a votat de multe ori si are un scor bun atat la voturi pt tara cat si pt grupul din care face parte. ma gandesc ca poate interesele nu se suprapun … cele ale romaniei cu ale grupului din care face parte!

 2. Absolut de acord cu demersul tău (cinstit). Totuşi nu pot să văd statistica de pe VoteWatch ca pe altceva decât o confirmare a faptului că dom’ preşedinte ştie să construiască o maşină care să lucreze pentru “binele ţărişoarei”. Idee ce-mi e întărită de “loyalty to political group” ~= 100%.

  Îmi cer scuze, dar statistica asta nu poate decât să mă scârbească şi mai tare în legătură cu guristul prezidenţial, pentru că asupra respectivului “political group” căruia individul îi este ~100% loial m-am edificat în perioadă de 6(!) ani în care îmi(ne) tot dă cu toată puterea în ţeastă… aşa… ca să trăim bine.

  Sunt pe lângă?

 3. Ai ajuns in “Gradina Carpatilor”?

  Bre, amu’ ca lendu’ a ramas fara cios, brandu’ asta nou a lu’ Nutzica mergeeeeee! E-n ton cu politica lu Basescu de atragere a fortei de munca talibaneze pe la Marea Neagra, de unde, dupa-o scurta lectura “Pe Drumuri de Munte”, numitii oaspeti poposesc direct in Gradina subcarpatica. Hai baaaa ucrainienilor ca-ti zbircit-o cu Carpatii vostri, v-am luat gradina!

 4. Preda nu ne ajuta nici daca loialitatea fata de Romania il impinge sa-si faca harakiri in fata guvernului.E prea prost,prea pupist,prea slugoi.Avem nevoie de oameni loiali dar nu de nechematul asta.Cand il aud vorbind ma simt de parca as manca hartie.Mi se rupe de prezenta lui la sedinte.Nu ne aranjeaza cu nimic.Noi continuam sa mergem in jos cu el sau fara el.Ba cu el parca o luam mai tare la vale.

 5. Datorita deficitul de imagina externa a Romaniei nici un fel de campanie nu poate fi eficientea daca este difuzata pe baza de spoturi pe suporturi media sau la targuri internationale de turism si in campanie outdoor deoarece orice specialist in Branding si comunicare stie foarte bine ca atunci cand o perceptie negativa si care pune in pericol viata unor oameni este asa de bine consolidata nici o informatie indiferent de cit de bine este ilustrata si pusa pe un suport media nu va reusi sa invinga o astfel de perceptie si tocmai de aceea in astfel de situatie modul de a promova turismul este cu totul alta http://www.partyboom.net

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.