16 thoughts on “Ce dracu’

 1. Incep sa se intample ele mai multe dar nu cui merita. As vrea s-o patesaca cretinii din tara asta care nici nu stiu pe ce lume traiesc si pentru care isi bate de pomana gura Ciutacu pe la Tv si cati altii … Propagandisti sau nu, cu circumstante atenuante sau fara, idiotii care lasa comentarii pe ziare.com merita ceva bun in tara asta? Nu.

 2. aşa-i mă, unii eram chiar nostalgici după vremurile în care erai prins că umbli de-a opoziţia pe uliţă, înainte de alegeri (“Strigă, mă, hai FSN-ul!” -pumn în cap- “Nuu!” -pumn în cap- “Strigă, mă, că te ia mama dreq!” -pumn în cap)
  true story.

 3. Totul se leaga.

  “..Când toţi o să fim îndrăgostiţi de ţara noastră, o să fie bine. Deocamdată, sunt mulţi care vorbesc urât şi ne înjură”

  Concluzia logica? Cei care ii injura si ii vorbesc urit (pe “ei”, suspans, sa fie vorba de pedelisti?) nu sunt indragostiti de tara lor. Cei care ii perie si ii vorbesc frumos sunt indragostiti de tara lor. Fascinanta logica prezidentiala…deci asta inseamna sa fii “indragostit” de tara ta.

  La fel de amuzanta este alegerea cuvintului cheie. In loc sa spuna “cind toti o sa ne iubim tara”, domnul Prezident foloseste un cuvint ce denota instabilitate emotionala. Ceea ce ma face sa ma gindesc ca el poate la fel de repede sa iasa din starea de indragosteala cu tara, ceea ce ne-ar prinde bine la toti.

  http://www.mediafax.ro/politic/basescu-parlamentarii-s-au-bronzat-sunt-suparati-ca-am-luat-25-din-salariu-6832469/

  Propun crearea unui nou oficiu guvernamental, care sa se ocupe cu implementarea de politici de indragosteala. Si numirea doamnei Udrea la conducere.

 4. te-ai uitat la comentariile articolului tau din cotidianul.ro ?
  te trec fiori . aveti grija . e plina gradina de fanatici !

 5. pai daca tot este sa inceapa asa ceva hai s-o facem ca in timpul lui Cromwell, Oliver – nu cel din The Tudors 🙂 – sa stim o treaba!

  dar daca castiga Parlamentul contra lui Basescu Intaiul putem sa aplicam si noi pedeapsa pe care a primit-o Charles Intaiul?

 6. Fratilor, eu nu obisnuiesc sa citesc (si deja sunt convinsa ca n-am gresit pana acu’) comentariile de la vreun articol/editorial din ziare. Este printre putinele ocazii cand o fac: la linkul pe care l-ai dat tu Mordechai! Deci, sunt stupefiata cati trepanati au acces la net! E ingrozitor cati idioti sunt in tara asta si tot atatia il si iubesc pe marele carmaci! Sau mai multi il iubesc?

 7. Ma intorsesem in Ro chiar in ziua alegerile prezidentiale din iarna si aveam o problema: singura haina mai groasa pe care o aveam era una portocalie si, la cata indignare la adresa lui base si a pupincuristilor lui citisem prin ziare, mi-era frica ca o sa se lege vreunul de mine. Da’ de unde! Ce zambete mi-am atras, ce gesturi de curtoazie prin magazine, cata bunavointa la circumscriptia de votare!!!… Ce sa inteleg? Ca romanii (unii mai mult decat altii) “e tampiti”?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.