Viaţa ca o curvă

Florin are o nebunie frumoasă. Care nici nu e doar a lui. Cred că nebunia asta despre care vorbim îmi e la fel de prietenă, adeseori. Şi nici măcar nu e nebunie. Don Quijote poate depune mărturie. Suntem doar întâmplător prieteni. Absolut întâmplător. Iar asta nu mă face mai puţin cinstit atunci când vă spun că ultimul lui album “Autistul /Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi” merită toate paralele. Şi se poate lesne comanda aici.

Iar videoclipul piesei “Viaţa ca o curvă” e chiar pe gustul meu.Şi nu doar datorită frumoasei Maria Dinulescu. Dar mai ales.

Faină, lucrare, megastare!

5 thoughts on “Viaţa ca o curvă

 1. “Şi nu doar datorită frumoasei Maria Dinulescu. Dar mai ales.” 🙂
  Să citez alt “clasic în viaţă”… “Mă iubeşte femeileee” sau io pe ele (asta-i de la mine).
  Auzisem că-l scoate, da’ nu ştiam cum să fac rost de el. Sper ca poşta să se ţină de cuvînt şi să-l am în maxim o săptămîna. Săru’mîna pentru pont!
  Da’ tot revin cu o întrebare. Ce făcea Mîndruţă acolo? Un notoriu fără valoare între nişte valori fără [prea multă( sau nu pe cît ar merita)] notorietate?
  Ce m-a enervat mai tare a fost că în ştirea aia scurtă de tot, de-am ginit-o io la teveu, mata ai tăcut, nea Chilian a zis ceva, da’ Mîndruţă…
  Unde-i legea antitrust?
  Banzai!

 2. Acolo,în labirintul lumii şi dincolo de toate cuvintele, acolo unde „nu mai e loc pentru destine, nu mai încap biografii, oameni şi voci”,suntem noi,cei care nu mai credem în nimic…Si sunt ei,cei care află o secunda mai devreme că viaţa nu este o curvă…Si care ne spun …Si pe care-i iubim…Conştiinţa care ne dictează: “Lasă-i să-ţi cunoască inima/ N-o zidi în piatră/ Lasă/ Lasă viaţa să ajungă-n viaţa ta/ Hai lasă/ Nu fugi de lume”.

 3. […] Chilian, pe care am reuşit să pun mîna abia ieri, la luni bune de la lansare. Pentru asta-i “mulţam fain” lui rabbi Mordechai ,că el “mi-a vîndut pontul”. Mi-am permis să schimb î-urile din a cu î-uri din i, […]

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.