O şaorma, un ciolan şi puţină morală, vă rog

E greu să mă decid dacă marea caterincă  de la plenara CC al PDL e ridicolă sau penibilă. Aşa că votez pentru ambele.

Spectacolul a fost delicios. O desfătare să-l auzi pe Boc vorbind despre creştere economică şi bunăstare, pe Anastase vorbind despre reformă morală şi domnia legii (mult tupeu au unii pe slănină!) şi gaşca MPV (Macovei, Preda, Voinescu) silabisind despre integritate, moralitate şi grosimea standard pentru şoriciul obrazului.  În privinţa maeştrilor în sculptura cu limba în rahat, Boc şi Anastase, lucrurile sunt de multă vreme clare. Asta nu înseamnă că în privinţa mepevicilor mai e loc de cine ştie ce înalte aşteptari. Ori că asemenea aşteptări şi-au avut vreodată rostul.

Macovei, Preda şi Voinescu au folosit aceeaşi medicaţie şi azi au năzărirea că ei ar fi fecioarele neprihănite îndrituite să recite psalmii castităţii pedelice. Ca şi cum nu ştiau în ce hazna se vâră, când s-au vârât. Ca şi cum nu ştiau ce fel de ciudaţi viermi populează burdihanul numit PDL. Ca şi cum nu ştiau despre desele vizite ale pedelicilor prin codul penal. Ca şi cum ei s-au înscris la partidul vestalelor şi subit s-au trezit în mahalaua Crucii de piatră. Pe când stârnea debandada prin justiţie, nu ştia Macovei ce freacă actualii ei colegi? Ori Preda, pe când îi citea cu capul pe genunchi, băsexului, din rapoartele de la servicii, nu avea habar despre golăniile, ciordelile şi potlogăriile colegilor de acum? Iar rahatul ăla cu cioc, Voinescu, nu era fix la dreapta lu’ Anastase pe când se petrecea celebra numărătoare? Preda sau Macovei n-au nicio idee despre felul în care a dobândit şeful lor al doilea mandat? De Voinescu nu întreb. Ăsta încă e ocupat să numere câte urechi are.

Ei, bine,  mevepicii ar vrea să fie crezuţi atunci când pozează în fecioare. Şi să ignorăm bubele de sculament care le-au înflorit pe întregul corp. În fine, ca o supremă dovadă de intransigenţă morală, atunci când iniţiativa lor de botezare a păcătoşilor în apa Iordanului penitenciar a fost respinsă de corpul mătăhălos al majorităţii, ce credeţi că au decis mepevicii să facă, în semn de protest? Nimic. Să rămână acolo, cu lingura lângă ligheanul cu ciorbă. Şi, între două înghiţituri, între două râgâituri şi o băşină, să mai transpire puţin nişte mujdei de morală pedelică.

Parol, monşer! Când am fost prin celebrul Red Lights District din Amsterdam nu aveam deloc pretenţia să ascult muzică de orgă şi nici cântări bizantine, în fum de tămâie. Nici n-am pretins aşa ceva. Nici atunci, nici după. E drept, eu nu-s pedelic, nici lingecurdebăsescu. Şi nici în halul ăla de ipocrit nu am cum fi.

P.S. Că tot se poartă, zilele astea, discuţia despre menşevici şi bolşevici. Te pomeneşti că mepevicii vor să se dea menşevici! Ui’ la ei, colegii ebăi!

10 thoughts on “O şaorma, un ciolan şi puţină morală, vă rog

 1. Ce vroiau mepevicii de fapt era să-i mai dea lui Bălălău un instrument de putere asupra partidului. Adică să scoată prezidementul din pedeleu pe orice indezirabil cu un telefon la Kovesi sau Morar şi astfel să-i poată impune pe ei cu Udrea în poziţia cea mai bună, desigur. Nu le-a ieşit şi cu ocazia asta au mânjit tot pedeleu cu rahat, inclusiv pe ei înşişi. Le doresc multe succesuri din astea în continuare!

 2. Pai nu cred ca putea altcineva sa vorbeasca despre morala si despre lege, decat Alma anastase. vorba aia ea stie cu matematica.
  Nu ma astept sa plece caeva din partid. Pai cand te fac baietii aia moralisti europarlamentar aiceva datorii la ei. de ce sa plece de la rahatul cald produs de fabrica lu sefu?
  sa dea impresia ca sunt si ei cu nevoia de reforma in gat.
  da de madam sulfina ce mai zici? Sa gandit ca acum au si ei nevoie de un prim ministru fara culoare politica. Si inca 3 dorinte o mai avea doamna?

 3. a fost o butaforie in toata regula. bufonii nu au lipsit. de departe cel mai mare bufon a fost TRU. Asta am impresia ca traieste pe …Sirius

 4. Rabbi, m-ai certat că sunt prea nedrept cu Pleşu, acum câteva zile. Ai cetit “Proprietatea termenilor” din Dilema veche? Eu, acum, cred că am fost blând.
  Da, de acum înainte am să îmi imaginez că Pleşu a murit, deoarece numai o clonă oportunistă şi nu un om de cultură putea să scrie editorialul ăla mizerabil.

 5. Când mă gândesc că voma asta de partid încă ar mai obţine 18% din voturi, mă apucă o greaţă de-mi vine să plec unde a dus mutul iapa.

 6. Toata tevatura asta imi seamana mie cu vechile sedinte de PCR in care un sef isi folosea provocatorii (in cazul asta mepevecii) sa vada cine pune botul sa il critice, ca la final de sedinta (dupa ce erau notati cei care
  nu au luat atitudine impotriva criticantilor) toata lumea il aplauda pe sef si ii preamarea genialitatea… sa vada cei care aveau o cat de mica speranta ca seful va fi dat jos ca spera in van. PDL e o cocleala securisto-comunistoida.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.