Vivat democraţia!

Ce miting frumos în piaţă!

Ce frumos urlă muzica-n boxe! Antren, bună dispoziţie!

Pe viitor organizatorii ar putea ţine seama de câteva recomandări:

– amplasarea de grătare cu mici, pe laturile pieţei – că place  la lume

– un program muzical mai variat, care să conţină manele, muzică populară- că place la lume

– n-ar fi rea nici ideea unui instructor de aerobic, pentru dezmorţirea oaselor – că place la lume

– o idee bună ar fi ca la mitingurile viitoare să ţină o scurtă alocuţiune şi un nutriţionist – că place la piţi

– ar trebui preluată ideea de mare audienţă şi profesionalism ştiristic lansată deja de Realitatea: tombolă cu premii de 10.000 de coco pentru cel care scoate o năzdrăvănie pe gaura vorbirii – că place la lume

– în fine, dacă erau inspiraţi, organizatorii îi invitau pe Iri şi Moni să ţină câteva scurte şi  mormăite cuvântări – că place la lume

Altfel e mişto, democraţie, huo Băsescu, muzici răcnite, protestatari zâmbitori şi prietenoşi cu presa, lume aflată la promenadă, şepcuţe, steguleţe. Frumos. Foarte frumos. Urmează spectacolul din incintă.

Da’ zău, şi la poartă la Bercea Mondialu se strângeau mai mulţi gură cască dacă îşi boteza un nepot, ceva. Mai ales dacă aducea gurişti de seamă.

11 thoughts on “Vivat democraţia!

  1. Câtă dreptate ai, coane. Dacă se anunţa că se dau mici cu muştar şi se bagă manele, să vezi ce puhoi de revoltaţi umplea piaţa, ce îi mai tremurau nădragii lui Boc şi şuncile boarfei pleşcoiene.

  2. Eu le spuneam colegilor azi la serviciu ca ar fi fost bine sa fi facut manifestatia in parcul construit de Piedone in sectorul 4, in spatele Palatului Copiilor, acolo sunt si gratare.
    Mai avem inca 5.000 de ani pana sa aflam ca suntem un popor fara scapare. Isi bat baietii joc de noi, cum bate Bute sacul de box. Ne ignora intr-un mare fel. Iar cei care abia ar fi umplut o peluza pe un stadion de fotbal, aflati azi in Piata, m-au dezamagit. Sa nu danseze ei Pinguinul, Brasoveanca, etc.

  3. Hai, bre, ca ar fi mers si o plasma cu domnu Dan, ca tocmai dezbatea cu o vrajitoare niste chestii fenomenale si paranormale, doar n-o sa bagam la matz fara sa prindem si un cremenal care s-a sinucis inainte sa moara.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.