Beat, muci, dar la datorie

Nu ştiu dacă aţi apucat să vedeţi filmuleţul ăsta. Omul e beat. E rupt. E făcut muci. Dar are o misie de împlinit. Şi datoria e mai presus de nevoia de nani-nani, cu capul sprijinit pe vasul de toaletă. Ce dacă are mersul în spirală şi lumea îi pare tilibombă? Omul are de dat cu bidineaua. Asta abnegaţie! Asta deontologie! Iată cum modelul Băsescu capătă consacrare. De la Cotroceni la bidinea, mangă, dar la datorie!

15 thoughts on “Beat, muci, dar la datorie

  1. Perseverenta si iar perseverenta. E bine ca nu incalca hotararile asociatiei de locatari. A fost arvunit sa dea cu var, se conformeaza. A fost arvunit sa dea 50% la profesori? Se pisa.

  2. Asemenea situatii deja au inceput sa fie banale si cat se poate de firesti. Daca odata o situatie de genul acesteia unde ” datoria este executata cu sarguinta, daruire si talent” de un cetatean care tocmai ce termina o cantitate substantiala de alcool ma ingrozea si pur si simplu ma frapa, acum am realizat, spre dezintegrarea propriilor mele sperante in raport cu natiunea romana, ca astia suntem. Pacat totusi…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.