Jurnalul unui spiritist amator – repostare

În ciuda repetatelor şi insistentelor cereri ni s-a refuzat accesul la castelul Haşdeu de la Câmpina. E o nedreptate strigătoare la cer.
Dupa mai multe discuţii, împreună cu Teo şi Mafoamea am decis că întrunirile vor avea loc la chioşcul din piaţă al lui Mafoamea. Restul participanţilor vor fi atent selectionaţi ( ca boabele de strugure pentru vinul de regiune superior) iar cheltuielile pentru nea Todose , paznicul de noapte, vor fi suportate de către Mafoamea ( sub formă de sticlă, de la el din chioşc).
Ziua 1
De fapt e noapte. Ne strângem dupa miezul nopţii.  în noaptea asta am avut un cerc puternic. Foarte puternic. Am avut o discuţie scurta cu unu’ Wagner. Cam damblagiu. Se grăbea la o reuniune a grupului Bilderberg, la Ottawa, dar ne-a promis un eseu despre rolul acordeonului în muzica death metal.  Apoi Mafoamea a convocat spiritul superior al lui Ciuşcă- mort în penitenciar la vârsta de 71 de ani. Ciuşcă era supărat. Ne-a transmis mesajul spiritelor din cel de al nouălea cerc. Îngrijorător. Iranienii ar trebui sa fie ingrijorati. Ciuşcă ştie multe.
Notă: De azi încolo consumul de alcool la întrunirile noastre va trebui limitat. Mafoamea e porc.
Ziua 2
Cerc bun. A venit Titu Maiorescu. Nu stim cine e, dar pare băiat cu facultate. Ne-a  vorbit despre minimalism şi alte chestii neinteresante. L-am ascultat politicoşi, dar pentru că se lungea ne-am scuzatşi i-am dat flit.  Aşteptam spiritul lui Candiano- Popescu. Care a aparut într-un târziu. Ne transmite mesaje din cel de-al patrulea cerc, din hexagonul al doilea şi din cel de al şaselea dodecaedru ( hă?). Băsescu trebuie sprijinit. Va instaura adevarata republică. întrunirea a degenerat. Teo s-a înjurat cu Popescu-Candiano, care a promis că ne bagă strâmbe. I-am împăcat pănă la urmă. Băiat bun Candiano, da’ la fotbal e henţ.
Ziua 3
Cerc slab. Teo a venit cu gagica. Iar tipa e blondă. Da’ nu blonda aia.  După plecarea ei cerc puternic. Spiritele foarte agitate. E referendum la ei. Nu ştiu pe cine vor să suspende. Le-am zis ca şi la noi a fost. Au râs.
Ziua 4
Cerc foarte puternic. Emoţii intense. Marchizul de Sade a venit primul. Ne-a spus că deşi nu îl vedem e gol puşcă şi se masturbează în timp ce spiritele unora, doi sclavi negri sunt biciuite de duhul unei fecioare corsicane sodomizate de un bătrân aztec peste care urinează verişoara lui Shakespeare. Interesant. Ce balamuc e şi la ăia acolo. Credeam că doar la noi. Naiba ştie pe cine or fi votat şi ei. L-am întrebat dacă are vreun mesaj despre România. A râs. Ne-a zis ca ăsta a fost  mesajul. N-am înţeles. Ce mama dracu’ voia ăsta să spună ? Acest spirit va fi evitat pe viitor.
Ziua 5
Înghesuială mare. Nae Ionescu şi Zelea Codreanu. Ne -au certat ca n-avem fibră naţională. Mafoamea se râde. Spiritele sunt foarte supărate. I-am întrebat dacă vor să participe la un talk show împreună cu Stalin. S-au supărat foarte tare. Au plecat supărate. Nae a zis că vorbeşte el la Neptun cu cine trebuie.
Stalin a venit totuşi. N-a vorbit prea mult. Mediumul a sughiţat foarte mult şi nu s-a înţeles ce a spus. L-am întrebat de uninominal. A râs. A spus că el a fost mereu susţinătorul uninominalului. Pe vremea lui se folosea doar uninominalul. Cel mai autentic uninominal.
Şedinţa a fost întreruptă brusc. A venit nea Todose să îşi ceară sticla. Mafoamea uitase să i-o dea. Astfel de greşeli nu au voie să se repete.
Ziua 6
Spiritul lui Burebista. Ne-a întrebat dacă printre noi e vreunul Lorin. I-am zis că nu. I-am zis că noi îl aşteptăm pe Ciuşcă. Ne-a înjurat şi a plecat. Un mitocan. A urmat spiritul lui Diodenel Hermeneutul. A întrebat tot de Lorin. I-am răspuns. Şi-a cerut scuze şi a plecat. Cine e dom’le Lorin ăsta?

10 thoughts on “Jurnalul unui spiritist amator – repostare

  1. Si tu … cu Burebista si Lorin?? Tocmai am avut o discutie cu un individ care-l venereaza pe Lorin si care vrea sa se declare “dac” la viitorul recensamant:))))))))))))))))))))

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.