Hai, succesuri!

Băsescu e cătrănit pe justiţie. Care nu livrează conform comenzii. Care nu vrea să priceapă că ea, justiţia, există doar pentru că el are chef s-o lase să existe. Că treaba ei e să stea ca ospătărul, în spatele primului consumator şi să-i potrivească şpriţul. Pe scurt, nemulţumirea lui Băsescu nu e legată de faptul că Anastase e încă în libertate, că Plăcintă jr. e bine-merci, nici că madam Ridzi a scăpat doar cu un uşor deranj. Ceea ce-l nemulţumeşte pe machitor este că justiţia n-a înţeles că el e piua întâi în ţara asta, deci pe el nu-l contrazice nimeni. Şi, oricum, vrăjeala aia cu separaţia puterilor în stat e pentru târguri şi expoziţii.

Nu de mult am scris despre ceea ce cred eu că merge rău în justiţia noastră. Că Anastase e în libertate, că Plăcintă jr. e bine-merci etc. Pe Bălălău îl deranjează faptul că se bagă madam justiţia să strice frumuseţe de licitaţii cu atâta chin mânărite de băieţii oranj. Păi cum, bre, noi ne chinuim atât să mânărim licitaţiile şi voi veniţi să ne daţi peste mână?

Apoi omul mai are o nemulţumire. Amestecând merele cu perele şi caisele cu gogonelele, Băsescu le cere magistraţilor ca atunci când îi mai repun în drepturi pe cei batjjocoriţi de stat să indice şi sursa de finanţare. Pentru salariile abuziv reduse, pentru concedierile abuzive etc. Are dreptate Băsescu. Să indice, monşer, şi sursa. Uite, mă gândesc eu la câteva surse de finanţare:

– flota;

– casa din Mihăileanu;

– penthouse-ul din Băneasa;

– banii de pe terenurile şmenuite cu Căşuneanu;

– aurul de la Roşia Montană.

Şi dacă n-ajunge intrăm în scena lu’ Ridzi, telegondolele lu’ Udrea şi oiţele lui Flutur. Sau în sacoşele lui Pinalti.

P.S. Cum azi e ziua machitorului îi urez şi eu: La mulţi ani! La foarte mulţi ani! Cu executare.

P.P.S. L-am văzut şi pe Ponta la întâlnirea cu FMI. Altă podoabă! Glumiţe de puber cu dificultăţi de integrare şi demagogie de doi bani pentru electoratul de la televizor. Jele, bre, jele!

Advertisements

4 Comments

Filed under Ptiu

4 responses to “Hai, succesuri!

 1. Ai uitat coane banii de la teschereaua lu musiu GoldenSHpritz si aia de la Luxten!!!
  😀
  Deh….ce sa fac si el…..imparte…imparte…ca sa aiba de unde sa ceara la batranetea saraca si cinstita….

 2. Da’ de madam Ridzi nu se mai aude nimic. Copilul e bine, sanatos? :))

 3. ANONIMUS

  Aveti perfecta dreptate.N-a terminat Ponta cu” laudatio” cu Zapatero,si nu-l tine diavolul si-l lauda pe “curajosul”Papandreou cu cinci minute inainte de a se anunta ca “palicarul” a schimbat”calimera”De figura cu “securistii”care pot zburda ca procurorii,a fost un cadou a lui Ponta si a PSD-ului.pentru Servicii.Halal sa le fie.Ce facem????????????

 4. Bogdan

  Merge si cu suspendare…da’ sa fie cu o confiscare extinsa:p

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s