Discurs de matol – rezumat

Hai să vă zic cum am văzut eu discursul lu’ beţivu’, din seara asta:

Deci un dobitoc beat mangă intră cu basculanta in grădina de zarzavaturi. Face pulbere gogonelele, rade dovleceii, praful se alege din ştevie. Dobitocul se dă jos şi îl înjură pe stăpânul grădinii, că n-a pus garduri mai ţepene, ‘tu-l  în cozoroc de baistruc! Pe urmă se pişă la roata din spate, îşi scutură puţă şi îşi aprinde o ţigară. Dă două- trei şuturi în roată şi constată că încă e umflată. Uită să se mai încheie la prohab, da’ i se rupe. Pe urmă mai trage o flegmă cu muci peste stratul de varză, se suie în cabină şi se duce, că el tre’ să ajungă cu nisipul la destinaţie. Din cabină urlă manelele, urlă şi dobitocul beat mangă. Îşi dă şapca pe ceafă şi mai repede câte o flegmă pe fereastra deschisă, bagă un biciclist în şanţ, calcă o raţă scăpată în drum şi se duce, mergând în zig zag, către stâlpul în care, în cele din urmă, se va propti. El şi basculanta.

Aia e!

Advertisements

24 Comments

Filed under Rabbi zice

24 responses to “Discurs de matol – rezumat

 1. Gigito

  Misto ,da…misto nu gluma…da, da…

 2. MI-a plăcut aluzia cu “nisipul la destinație”. Bestială

 3. Mordechai, ai uitat fraza de final a discursului: Hâc!

  PS penibile momentele cind el astepta intrebari, si nimeni nu-l intreba nimic…
  PS2 Ne-a spus iar ca Romania a iesit din criză… Mai e vreo țară care să fi ieșit din criza atât de des????

 4. Treb’ea sa vina si declaratia de la militie. Ala-i secretu’ 😉

 5. Florian

  Dacă gardul nu i-a fost pe plac, că n-a fost ţapăn, deie Domnul ca stâlpul să-l mulţumească pe deplin. Şi să ajungă mai repede la el.

 6. Val

  Io l-am văzut cam la fel, dar altfel pe matroz. Keep walking:

  A grăit şeful suprem. A spus că de ce, că cum, că ce, că cine. Că el. El şi numai el. Că părerea lui. Că convingerea lui. Că rugămintea lui. Că vina lui.

  Că, deşi e rău, că e totuşi foarte bine.

  Că nu. Că ar fi păcat. Că trebuie. Că degeaba. C-o să vedem noi. Că numai aşa. Că ce spune el. Că ăilalţi, nu. Nici ăilalţi. Ce să mai vorbim de ăilalţi. Se ştiu ei.

  integral pe http://www.val-manescu.ro/

 7. iulian n.

  Şi nimeni nu cheamă oamenii legii fincă se ştie că zac la bufet băgaţi sub masă de mandea!

 8. ANONIMUS

  Nu e un dictator,e un psihopat in care se bate un schizopat cu un paranoic si amandoi cu un mono maniac.N-a inteles nimic,nu crede ca a gresit,el este infailibil,si ar fi pacat sa fie schimbat cand el este detinatorul adevarului suprem.
  Nici nu e o problema cu Guvernul,s-a facut ceea ce trebuia.N-a dat ordine procurorilor(ca a facut-o prin altii de la presedentie ,nici nu poate fi vorba.)basescu nu e cu toata mintea.Nici n-ai ce sa te poti gandi in afara de tratamente cu Pb intr-o singura doza.
  Răspunde

 9. Pingback: The Answer « Mihai Hristea

 10. I. Alexandru (Nürnberg)

  Privind la ce se intampla in tara, nu pot sa nu-mi aduc aminte de unul dintre editorialele lui Octavian Paler, aparut la scurt timp dupa prima inscaunare a lui Basescu si care se intitula “Ascensiunea lui Arturo Ui trebuie oprita”. Nu l-am oprit pe “bezmetic” si iata ce-a facut!

 11. kilroy

  Totusi, nu a lipsit lacrima?

 12. Ha!!! Foarte adevarat am vazut odata un domn beat facand aproape acelas lucru .M-a amuzat copios deoarece gradina in care a intrat si a devastat tot era chiar a lui .

 13. Daca betibul a vorbit…aia suntem…

 14. Betivul…scuzati greseala…sunt inca ametit de aburii alcoolului..

 15. quadratus

  Propti-s-ar!

 16. Pingback: Scurt. Idee de protest paşnic. | Jurnal de fraieră

 17. constantin

  Vine societatea civila de “calitate” si il sprijina,nijdecum neaveniti.

 18. scuze pt comentariu cu intirziere dar am luat o gripa asezonata cu tuse cit incape si o laringita si acu vin cu intrebarea : ce mama dracului facem cu cei cinci milioane de matoli care pusera stampila pt portocalii ????????am impresia ca trebuie sa facem cursuri de alfabetizare si tratamente asemanatoare cu cele facute celor cu retard mintal.in ritmu asta si cu asa guvernanti ne intoarcem in evul mediu cel salbatic cind ereticii erau arsi pe rug. apropo brava noastra “biserica” face la greu atit politica cit si afaceri f. banoase in loc sa dea ajutor

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s