Ziua portocalie

Luaţi-o ca pe leapşă. Sau nu. Luaţi-o ca pe o formă de protest. Sau ca pe o luare în băşcălie.

Ideea e următoarea: haideţi să-i lăsăm pe postacii portocalii, pentru o zi, fără obiectul muncii. Aşa că vă propun ca luni, 20 februarie, pe blogurile noastre să aducem ode măreţului conducător. Nicio vorbă de rău. Doar laude deşănţate. Omagii ca odinioară, prinos de recunoştinţă şi imnuri de slavă. O zi portocalie. De elogii până la greaţă, până la sufocarea decenţei, până la vomă. Poate aşa s-or ruşina şi ei. Cine e cu mine?

44 thoughts on “Ziua portocalie

 1. 😀 Daca ar avea un minim de decenta nu s-ar indeletnici cu asa ceva …
  ceea ce ma face sa cred ca efortul nu ar avea drept efect decat imbolnavirea propriului stomac sau ficat!

 2. Trebuie sa cautam pe undeva omagiile aduse de alde MRU pe la congrese. Eu aveam 24 de ani in 1989 si mi-am impus sa uit pentru totdeauna elogiile la adresa preaiubitului si academicienei. Imi vine sa vars, dar hai sa ne amintim pentru ca nu este bine sa uitam ca sa nu repetam….

 3. eu am gasit solutia perfecta. Eu nu pot sa scriu..dar am promis aici ca luni e ziua basista la mine pe blog..asa ca o sa gazduiesc un guestpost. Am primit deja cerere:)))

 4. Pt surse de inspiratie nu este nevoie sa cautati in scanteia, e destul sa cititi blogary (se recomanda sa aveti o punga la indemana pt cazuri de voma subita). Cum trage un portocaliu o bashina, cum sar repede s-o miroasa si sa-i evalueze calitatea (-extraordinara bashina, ce bine a tras-o!). Era bun (ca sursa de inspiratie) si imoral, dar dupa atatia ani de mancat kkt, a fost rasplatit.

 5. Pai daaa … da’ lipseste stimulentul. Castigatorul intra in vreo AGA, devine consul onorific, atasat economic, consilier de care o fi … sau hai macar niste deplasari in strainatate pe banu’ public. Ceva acolo (pe principiul “u r human to me, i’ll be human to u”) trebuie sa fie !

  1. E surpriza !
   Dar, pe surse, am aflat: cistigatorul primeste loc la marginea terenului in care joaca ba’SECU !
   In felul acesta va avea sanse maxime ca flegma lui sa-si atinga tinta ! 👿

 6. Am mai făcut chestia-asta şi au luat note. 😆
  Şi ca să vezi ce secetă e-n ei, un exemplu: a zis Crin că guvernanţii sunt “martorii lui Băsescu” şi postacii portocalii s-au apucat să zică “martorii lui Antonescu”. Ce-ar putea mai mult? 😛

 7. Adica sa nu mai pupe ei in cur pe Basescu, sa il pupam noi?????
  Nu vad care e logica. Astia la cat sunt de prosti ar putea crede ca au schimbat lumea , dar tot e bine luni vor avea motiv sa fie medaliati ca doar nu a dat base 1 milion de euro degeaba.

 8. Noi cititorii online neposesori de blog, strans uniti in jurul ideii luminoase a tovarasului Rabbi, vom cauta sa dam dovada de un nou suflu calauzitor care sa lumineze noaptea grea a crizei si sa puna in relief maretele realizari ale partidului de guvernamant. Nu vom precupeti nici un efort pentru a atinge acest inalt ideal.

 9. Va trebui sa apelez la bogatia de resurse imaginative de care dispun, dar tot va fi nevoie sa ma inspir si din postacii portocalii. Oricum, ma bag. Excelenta idee!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.