Telemea portocalie

Dacă aş fi al dracu’ aş spune ca noi nu-l plătim ca să meargă la curve.  Dar nu-s. Despre Brânză e vorba. Nu brânză, varză, viezure – cuvinte rămase de la daci, aşa cum am învăţat noi de la toa’şa ‘văţătoare. Ci Brânză politician de culoare porto şi anume calie. Şi Wiliam, care nu ne-a mai rămas de la daci.

Deci Brânză, cu ocazia prilejului de 8 Martie, s-a deplasat portocaliu şi diasporic în Sicilia, ca să dea cu floarea în producătoarele românce care testează trotuarele fără borduri Videanu. Frumos gest. Frumos. Curve, curve, da’ românce, aşa ca se cuvenea să fie floricite de către Wiliam. Respectiv Brânză. Cred că gestul a fost apreciat şi de către clienţii fetelor. Să vadă ăia cât de recunoscătoare le e patria pentru sacrificiile pe care le fac ele prin cabinele de TIR.

Ei, el cică le-a îndemnat să se lase de meserie.  Direct la locul de muncă. Brava băiat. Dar ca oameni normali la cap, noi ştim că nu te apropii de producătoare să faci gargară dacă nu eşti client plătitor. Din cauză de ţiganul burtos care funcţionează ca peşte. Aşa că dacă vrei să dai cu flori, să faci propagandă şi să te pozezi cu doamnili curvi, musai să ai blatul rezolvat dinainte cu peştele. Ca să nu se lase cu săbii ninja. Şi dacă aţi înţeles asta, devine evident cum funcţionează maşinăria pedelistă şi care sunt adevăratele sale resurse.

Până la urmă Brânză cred ca e singurul bărbat despre care am auzit că s-a dus la curve să dea şi el o… floare. Gestul e de înţeles. Brânză e pedelist. Coleg cu Udrea, cu Turcanu, Anastase. Ştie cum să se poarte cu femeile. Şi mai e şi calcul electoral: între două mui şi un futut în cur, fetili alea poa’ să şi voteze. Şi când o fi să voteze n-or să să-şi aducă ele aminte cum au primit floare de la pedelic, pe când stăteau aplecate în cabina camionului?

Pe urmă mai e un schepsis. Florili alea au frunze. Şi frunza e cu aluzii propagandistice, “Carpathian garden” carevasăzică. Merge producătoarea în parcare cu clientul şi cât timp cântă ea la cimpoiul cu păr, ăla conspectează la frunze până i se face de vizitat România, acum că o parte a corpului său a pătruns deja în grădina din Carpaţi şi s-a familiarizat cu subiectul.

Ce le-o fi zis, monşer, Brânză? În timp ce le florea, ce le zicea, bre? “Când sugeţi pula, gândiţi-vă că noi vă iubim şi vă respectăm”? sau “Când mai luaţi o pulă în cur nu uitaţi că Băsescu vă iubeşte şi pedelicul vrea votul vostru”? Sau “imaginea României în lume trece şi prin păsărica voastră”? Ori le-o fi explicat că guvernul pedelist face în România exact ce fac acolo clienţii cu ele? Mai puţin partea cu plătitul. Parcă îl văd pe Brânză dând cu floarea în Geta sifilista şi explicându-i cum e cu reforma în justiţie. Şi nici numele nu e tocmai ok. Că, în munca lor, fetele când dau de Brânză cer şi spor de toxicitate.

Advertisements

10 Comments

Filed under Ptiu

10 responses to “Telemea portocalie

 1. eva

  Da si el cu ce poate…

 2. Dan Andrei

  Dupa articolul tau a crescut “deverul” fetelor din Sicilia, poate si de prin alte parti. O traducere in italiana, franceza, engleza ar fi de folos. O ajuta pe Oodrea la frunza.

 3. lol

  Lasa bre ca asta Brinza are preocupari diverse ,sa plimbat si cu Udrea in Spania sa racoleze agentii electorali ,de aia care cinta pe strada la clarinet ,sa si pozat ,adica tot de suflat in goarna !!. 😎

 4. Berceamondiali, etnobotanisti, praline – electorat portocaliu.

 5. In poza e doamna “politica”, nu?

 6. Cred că le-a crescut curvelor inima când l-au văzut pe Brânză și nu oricare brânză ci William.

 7. Karakas

  Branza tinjeste s-ajunga la Cascaval.

 8. clujanu

  mi-a placut zicerea!

  da zau, scoate poza ca pe podea se vede semnul de handicapat. in rest, sanatate. mai trec pe aici.

 9. Cu siguranta este doamna politica colegul . Au fetele din politica resurse financiare suficiente sa colonizeze luna si sa sustina cheltuielile pentru 3 generatii

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s