Popor de odaşi

Nu ştiţi ce sunt odaşii? Dar odele ştiţi ce sunt? Bun. Odaşii sunt meşteşugarii care confecţionează ode. Pe vremea lu’ bâlbâitu’ practicanţii acestui meşteşug erau reuniţi în cooperative. Pe urmă l-au împuşcat pe bâlbâit. Şi s-au dus dracului cooperativele. Dar odaşii au rămas, s-au adaptat economiei “de piaţă”. Acum odaşii pot furniza produsele muncii lor într-o incredibilă varietate sorto-tipo-dimensională ( hehehehe, ce cuvinte cunoaştem!), în condiţiile pieţei libere, adaptate nevoilor clientului. Uite aici, de-un paregzamplu, model de odă lucrată de un meseriaş:

Nu există dispreţ mai nemăsurat decât cel al lui Traian Băsescu faţă de români, iar Darius Vâlcov este conştient de acest lucru. El se află, însă, între ciocan şi nicovală, între conştiinţa sa şi dictatura propriului partid şi – de aceea – slătinenii speră (ca şi subsemnatul) că, mai presus de a fi pedelist, Darius Vâlcov e un bun român. Că deţine acea piatră rară a lucidităţii… Aşa să-i ajute Dumnezeu!

Advertisements

4 Comments

Filed under Uncategorized

4 responses to “Popor de odaşi

 1. mike litoris

  Asta nu e odas, e odios :))

 2. Ce nume are si lingaul asta care a scris-o: Dumitru Sârghie!

  • VictorCh

   sandman, faptul ca este lingau este vina lui proprie, pe cand pt numele sau propriu el NU ESTE vinovat (vina putand sa fie imputata eventual parintilor sai, nasilor lui de botez etc)!
   Lasa-i numele in pace si critica-l pt ceea ce-i este imputabil, altfel (“punandu-le in aceeasi galeata” pe toate) duci in derizoriu SI partea pt care el ESTE vinovat.

 3. lol48

  “detine acea piatra a luciditatii” hai nu zau ,chiar asa ,Dumitre scuipal bre sa nu il deochi !!. 😆

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s