Noul guvern

Salut nominalizarea lui Andrei Marga la MAE. Nu am a mă pronunţa asupra experienţei domnului Marga în domeniu, dar prestigiul şi ţinuta domniei sale onorează această instituţie. În rest… noi să fim sănătoşi.

UPDATE: Nu am fost niciodată un fan al lui Victor Ponta, dar nu pot să nu remarc că omul pare să nu-şi fi pierdut umorul şi disponibilitatea pentru dialog. Asta merită notat. Om vorbi mâine mai multe.

Advertisements

13 Comments

Filed under Uncategorized

13 responses to “Noul guvern

 1. Eu nu mi-as fi asociat niciodata numele cu al lui Ioan Rus. Si Orban, lingaul ala basist? Deja ma dor oasele de la frigul d-asta iarna din Piata, dar cred ca a fost si ultima data. Prfaul sa se aleaga, nu ma mai intereseaza.

 2. radu

  daa, clar. il recomanda diplomatia.

 3. ANONIMUS

  Nu inteleg de ce l-a pus pe Dr.Cepoi care a fost demis de Tariceanu din pricina incompetentei.si pe Rus ca nu din pricina ca a avut splendide rezultate cu D-soara Andrasescu?!

 4. M-am lămurit…
  Oare chiar nu se pot găsi 20 de oameni care să fie, simultan, și cinstiți, și inteligenți și bine intenționați?

 5. danny

  Intentia poate veni si de la sef direct…nastase nu le-a zis nimic astora si au facut nazbatii…daca ii tine ponta sub control (o sa fie f greu…mai ales cu baronii in spate), pot sa fi performeze ma gandesc eu.

 6. Zorro

  Da, da – singurul defect al lui Ponta e ca e usor basist. Dar nu mult.

 7. sa speram ca va fi mai bine..totusi nu am inteles dc s-au introdus portofolii noi..

 8. mircea1965

  PSD + UNPR = love. bagamiaş

 9. Florian

  Da, prin prezenţa sa în fruntea MAE, Andrei Marga va da prestanţă acestei instituţii. Mult mai potrivit ar fi fost însă ca ministru al învăţământului. A fost însă nevoie să cedeze acest fotoliu doamnei rector de la nu ştiu ce univeristate privată, unde o anume blondă deţine o catedră, probabil de kama sutra cotrocenistă, singura materie în care este expertă. Si uite aşa Corlăţean n-a mai avut loc la Externe, trezindu-se mutat la Justiţie.
  Despre alde Ioan Rus şi Cepoi au zis deja alţii înaintea mea. Aş mai adăuga doar că, după mine, Alexandru Athanasiu la Muncă, respectiv Iulian Iancu la Economie, ar fi fost mult mai potriviţi decât nominalizaţii Mariana Câmpeanu şi Daniel Chiţoiu.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s