Ce e mic, mov şi tâmpit?

Băi, popor! Băi, popor, ia fii tu atent aici la nen’tu ca să ştii cum te rezolvi. Deci, dacă eşti tu popor care înţelege rolul elodiei în prevenirea cutremurelor, matematicile complexe, de tipul teoremei Tolea-Ciumac şi mai ales patriohohot care vrea să dea cu grebla în ciocoi, atunci logic votezi cu partidul poporului şi primeşti ca bonus şi DD. Adică PP-DD. Dacă nu pricepeţi ce e cu DD, puneţi mâna naibii şi mai învăţaţi şi voi care sunt mărimile la sutien.

Deci, dacă votaţi cu pp-dd-ll-pipi-kk şi ce pizda mă-sii iniţiale s-or mai lipi acolo (başca articole de cod penal), pe lângă faptul că primiţi câte 20.000 de coco din moştenirea elodiei, sub formă de bonuri de masă la cantina săracilor din Madrid, mai scăpaţi şi de ciocoi. Adică dacă votaţi chitit cu pipi-kk sau cum se cheamă panarama aia de partid, scăpaţi de ciocoi, de gălbează, de câlci, varice, păduchi, şancru, blenoragie. Şi mai contribuie şi la erecţie, ca leacurile alea chinezeşti minune.

Booooon. Pâna aici s-a însuşit materia? Bun. Dar dacă vreţi să vă plouă în casă? Ei? Atunci cu cine votaţi! Tot cu poporul, băi popor! Iaca dovada:

Şi dacă nu vă duce capul să pricepeţi care e şmecheria să vă plouă în casă, înseamnă că ardeţi mangalul degeaba şi nu v-aţi uitat destul la OTV. Păi, băi popor, dacă îţi plouă în casă sau şi mai bine, dacă a venit şuvoiu’ şi ţi-a luat casa, păi pe urmă vă face domnu Gigi case, bre. Cu termopanul şi cântarea bisericească incluse în inventar.

Ia, hai! Minţile în cap şi la vot, că s-au umplut autogările de ciocoi! Hai, că ştiu eu de ce votaţi voi cu pepededecaca, pen’ că vă place democraţia consociativă, şmecherilor. De aia vă uitaţi voi la OTV. Ca să vă documentaţi cum e cu consociativa. Şi pe urmă nici nu vi se cere prea mult. Nu vă cer oamenii să-i votaţi. Doar să staţi în faţa urnelor. Hai, care vrei ploaie în casă? La vot cu tine!

One thought on “Ce e mic, mov şi tâmpit?

  1. eu pe asta cu ploaia l-am vazut si la noi prin ziar (ne aratau cum se face campanie in alte judete) ,dar ma chinui si nu imi dau seama de unde naiba aduce el ploaia…are contract cu meteo…cu Dumnezeu sao o fabrica in beci…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.