Pariurile zilei

Azi avem două meciuri:

Polonia -Grecia (1-1)

Rusia- Cehia (4-1)

Ca ne-microbist, în primul meci merg cu grecii. Din solidaritate. În al doilea cu ruşii. De-al naibii.

Advertisements

11 Comments

Filed under Uncategorized

11 responses to “Pariurile zilei

 1. Aga

  daca e pentru ne-microbisti, ma introduc si eu. exact invers. deci, polonezi dupa Sobieski si cehi Havelieni (sa nu zic de Staropramen ca nu rimeaza cu Sobieski) 🙂

 2. dar de ce cu grecii din solidaritate? ortodoxa sau cum? eu merg cu polonezii, pentru ca grecii joaca infect, asta fotbalistic, si sunt inamici constanti ai Romaniei, in plan politic. fata de lesii pe care-i caftea Stefan de cate ori venea cu chef de la crasma, grecoteii cu nas subtire numai belele ne-au facut. Si mi l-au omorat si pe Domnul Tudor. Despre rusi.. mai are rost sa explic?

 3. Ce mizerie de arbitraj la Polonia-Grecia!!!

  Altfel, eu ‘in cu cehii! 😀

 4. Vai de capatana mea, cat de bine pot juca rusii!

 5. Chiar ca! O surpriza extraordinara rusnacii! 😉

 6. ANONIMUS

  Sa nu mai zicem ca jumatatea din nobilimea romana este greaca,valahia a afost condusa o gramana de ani de greci si au si facut cate ceva de la scris la civilizatie , de furat au furat exact la fel ca neaosii si nu cred ca ne-au intrecut cu “zula”.Macar grecii au scuza ca trebuia sa-si scoata banii primiti la “poarta”pentru primirea domniei.Ca ce-l mai mare scriitor roman a fost si el grec.In continuarea civilizarii valahiei au continuat-o rusii ,daca ne place sau nu.Hat tarziu a mai facut cate ceva un neamt,dar zdravan.Asta apropos de sport(daca fotbalul este sport)Vad ca Dl.Rabi a nimerit-o.Am aflat de la Antena 3.

 7. anonimus, nu stiu cine e “cel mai mare scriitor roman” in viziunea ta, nici la care nobilime te referi, iar de civilizatia pe care ne-au adus-o rusii, ti-o doresc tie si familiei tale pana la sfarsitul veacului. E clar ca ai facut istoria la Frunze, cu Iliescu probabil, dar si de acolo ai lipsit masiv. Apropo, daca prin cel mai mare scriitor roman te referi la cine cred eu, era aroman, deci tot roman, dar suddunarean. ca si cativa dintre fanarioti, de altfel. dar, una peste alta, in afara de penibilii aia de polonezi, nu cred ca mai misca cu cineva grecii in grupa aia.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s