Scurt şi la obiect

Am şi eu o întrebare pentru coana justiţie, care văz că se dă forţoasă şi necruţătoare: de ce e Anastase în libertate? Atât.

Advertisements

14 Comments

Filed under Uncategorized

14 responses to “Scurt şi la obiect

 1. Eta na… “de kiki si de-un leu ridichii”, cum analfabeteam cand eram mic.

 2. nicolae mesaros

  Da si cine o protejeaza si pana cand?

 3. Mircea C

  Pai nu mi-ai zis d-ta mie cand am intrebat cand intra borfeta la parnaie ca pe 30 februarie ? Eu de atunci tot astept ziua asta !

 4. liliana radulescu

  Intrebarea mea este :ce dracu face USL-ul,duce un razboi cu pocnitori?Unde este munitia adevarata? Unde sunt dosarele Videanu,Udrea,etc.?Cu ce-i impiedica Basescu pe ministrii sa faca dosarele cand documentele sunt in propriile ministere? Ce-i asta: plagiator contra plagiator? Ori sunt beti ori sunt intelesi si astea sunt scenete cu care sa-si tina electoratul in priza fara curent pana la toamna cand se scutura de noi ca de paduchi si isi vad de afacerile lor! Mie nu-mi place cum se misca USL-ul !Nu sunt o naiva si Basescu nu m-a pacalit niciodata sa-l votez ,dar in astia am crezut!

  • Liliana, l-ai văzut pe amărâtul ăla care e ministru al economiei? Crezi că ştie câte urechi are?

   • liliana radulescu

    Cred ca nu stie cate are dar asculta bine cu toate ! Si stii ceva,imi este frica sa sa-mi mai ascult gandurile! Incep sa ma simt vinovata fata de fata mea ca am adus-o pe lume intr-o astfel de tara fara viitor!

  • Virgil

   Cu totii suntem nerabdatori. Sa mai asteptam un picut, ce, crezi ca usl-ul nu doreste sa nu-i mai vada mecla? E chestie de zile.

 5. Pingback: O întrebare « Mihai Hristea

 6. Iarta-ma de ce spun doamne ,dar cei care se straduiesc sa ia puterea vor sa nu se schimbe prea mult ,pe aici pe colea prin partile esentiale dar parandaratul sa ramina parandarat ,intreaba-l ce crede si pe nea Stere !!!. 🙄

 7. Virgil

  E in libertate fiindca vor sa o prinda inca odata asupra faptului. Prima nu se pune. Chestia asta o stiu de la o fata draguta care-mi spunea odinioara, sefu’, hai sa o punem si noi o data, ca o data nu se pune.

 8. ion

  Pentru ca nu are de ce sa fie acuzata, de aia. Ce lege a incalcat? A numarat gresit in plen. Asta nu se poate pedespi decat in interiorul parlamentului, prin masuri administrative. Anastase e vinovata moral, ca a facut o porcarie care sa facea la ordinea zilei. Exact ca Ponta. Si tot la fel, in acest fel li se incheie carierele politice.

 9. ionica

  dar a judecat-o cineva? este vreo sentinta definitiva si executabila?

 10. ANONIMUS

  Pentruca “doamna cu banda peste ochi si cu balanta”este beata tun ,si-a tras jos naframa,a scapat balanta si un “ghiuj beat si el ,chior,chiel si depravat ,i-i sopteste la ureche ,si “madama da din cap a aprobare”.Asta este justitia Romaneasca si se poate vedea din Marte.Vai de capul nostru.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s