Ştirea zilei

Războiul româno-român, despre care pomenea cândva veşnicul întru amintire Octavian Paler, continuă. Mai abitir ca niciodată.

Advertisements

9 Comments

Filed under Uncategorized

9 responses to “Ştirea zilei

  1. Mă întrebam la un moment dat de ce ardelenii au stat atât de mult timp sub dominație austro-ungară. Azi am răspunsul.

  2. Agatha

    Ce razboi rabi?… a fost o intilnire ” mititica” ( fara trimiteri la lumea nevinovatilor de dincolo de gratii). Chiar cu Blaga “cap de brau”, PDL din toata zona Ardealului, nu a reusit sa duca in excursie (gratuita, cu aer conditionat, cu merindea si traista asigurata) la Cluj 6ooo de oameni… si sunt cateva judete- Arad, Timis, Bihor, Sibiu, Alba, Cluj, Bistrita Nasaud, Hunedoara, Maramures, Salaj… Norma era de 2.ooo oameni/judet. Astazi la Cluj s-a purtat “FLIT”.

  3. Chiar crezi că sunt români cei care au declanşat jihadul contra României? :mrgreen:

  4. Florian

    Din trei preşedinţi pe care i-am avut după ’89, doi au avut talentul să declanşeze războiul de care zici. Ce mi se pare interesant, este că singurul care a militat pentru normalitate e cel mai dispreţuit dintre toţi, pentru că ar fi fost un preşedinte slab. Se pare că ne place să ne caftim între noi.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s