Filmul de duminică: Jesus camp

Mi-a luat ceva timp până am reuşit să văd acest documentar cap-coadă. Prostia poate lua forme terifiante.

Advertisements

8 Comments

Filed under Cinemayoutuboteca

8 responses to “Filmul de duminică: Jesus camp

 1. T.

  Faptul ca tu ai cedat unor impulsuri masochiste pot sa il inteleg. Dar cu noi ce-ai avut?

 2. V

  Nu e absolut nici o diferenta intre indoctrinarea copiilor din filmul asta si cea a copiilor musulmani care mai tarziu vor deveni teroristi. De fapt madama grasa cu coafura de arici se pare ca asta si urmareste.

  As zice vai de capul lor, dar de fapt e vai de capul nostru…

 3. O să-l privesc pe bucăţi …
  Are frecvente momente greu suportabile! Mulţumesc!

 4. Prostia la altii ca prostia la altii, dar daca saptamana viitoare pe vremea asta Basescu nu e tai-tai inseamna ca nimeni nu ia poate contesta dreptul electoratului roman de a se incorona ca prostime planetara 🙂

 5. inferioris

  “How many of you know that this is a pretty sick old world? Well let’s just fix it… We got too many Christians that are fat and lazy. They don’t wanna give up their evening meal.” – Crestini, haideti sa reparam lumea asta bolnava, incepand cu grasa cu arici in cap – o batem pana iese untura din ea, ca pare-se ea este una din cauzele acestei bolnaviciuni crestin-umane. Haideti sa strangem o armata de copii crestin-heavy-metalisti cu bate si ce altceva ne mai da Domnu’ la indemana.

  PS: ‘ai di capu’ meu. RIP, America.

 6. Ma doare mintea… ‘No microphone and Powepoint problems in Jesus` name! Sharabarabarashara bla bla sharabara’… Adica… The fuck, dude???? Nu am avut nervi sa ma uit la tot, poate alta data:)))

 7. Bun, am facut un efort de vointa si l-am vazut cap-coada. WoW, vorba chinezului. Tu spui in prezentare ca ‘prostia poate lua forme terifiante’- dar eu o sa te contrazic. Cei care au creat ‘sistemul’ asta (ca nu stiu cum altfel sa-i zic) numai prosti nu sunt. E facut cu cap. E drept, scopul e… ala care se vede, dar sistemul in sine e conceput inteligent. Nici ‘tepoasa’ aia nu e proasta, vorba aia, ‘noi lucram dupa un plan bine stabilit’. De asemenea, o spun si ei clar cine sta in spatele caracatitei. CA CEea ce fac este infiorator, de acord. Oile tot oi- aia-s prosti, care se lasa prostiti in halul asta. Cat despre bietii copii… Acum zic asa, peste vreo 30 de ani o sa fie niste monstri. Vorba unui comentator de mai sus… vai de noi!

 8. Eu vad asa concluzia la filmul asta fabulos: ” Voi pregati-va in numele lui Cristos, ca mai tarziu va gasim noi tintele”.

 9. Pingback: Nazistii si comunistii au tara lor: SUA « Dongabone

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s