Bre, da’ vă potoliţi?

De zile bune văd o stranie înşiruire de uselişti plecaţi în procesiune la OTV. Am priceput că e televiziunea poporului, că e partidul mov, că domnu’ Dan e un fel de Larry King al maneliştilor şi e vital să ne dăm la televizor ca să ne vadă boborul, poate ne scoatem de nişte voturi oteviste. Da’ vă potoliţi dracului? Pentru că, indiferent care e agenda de moment, care sunt raţiunile pentru care simţiţi nevoia să treceţi prin duhoarea din studiourile OTV, ceea ce faceţi acum e iresponsabil. Adică validaţi unul dintre cele mai abjecte personaje ale vieţii noastre publice, pentru că nu ştiu ce interese ale momentului vă cer asta. Asta e iresponsabilitate.

Advertisements

11 Comments

Filed under Uncategorized

11 responses to “Bre, da’ vă potoliţi?

 1. ANONIMUS

  Rabbi ,cum ai reusit sa observi?!.N-am urmarit vreodata OTV-ul de cand sunt.In caz ca ai nevoie de vomismente poti uza de televiziunea poporului, al carei saliva le curge din gura si au IQ-ul de nr. de pantofi.O fi vreo mada?!

 2. Veritas

  Vad ca , mai ales dupa referendum, domnu Dan a lasat stafiile si si-a oferit scorbura drept loc de dat cu parerea pentru ambele tabere. Ce este grav e ca au “muscat” si se duc pe rand, frumos, organizat, incepand cu Antonescu, Base, si continuand cu restul….ai dreptate…incearca sa-si atraga cele cateva procente PPDD pe turta lor…Dar sa intri in cloaca aia imputita ca sa speli creierul si asa inexistent al auditoriului lui dd, e jenant…

 3. asta nu e iresponsabilitate, e pur si simplu USL… 😐

 4. Nu ma uit nici de saminta la OTV ,dar asta ne mai lipsea !!. 🙄

 5. Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta

  M &M LUCIDITATE MAXIMA !

 6. Ei, Mordechai, au și useliștii o scuză temeinică, ei merg la zerotv cu un scop precis, o caută pe Elodia pentru a o scoate de pe listele electorale 😀

 7. din fericire nu am acest canal in grila..l-am scos din prima zi. Am fost usor dezamagit cand a ajuns Crin acolo…in afara de el, ce personaj major USL a mai stat la masa faimoasei Magda Ciumac?

 8. mary_lou

  Cum a auzit de OTV si Goagalu’ a intrat in ceata! :))

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s