Cui îi e teamă de Mona Pivniceru?

Pentru că, e evident, cineva e teribil de speriat de perspectiva ca doamna Pivniceru să  preia Ministerul Justiţiei. Ipoteze şi argumente, vă rog.

P.S. La USL există cineva, cu ceva  reziduuri de luciditate, care să ia în calcul ipoteza demisiei guvernului? Ca să aibă băsexu cu ce se distra până la alegeri.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

0 responses to “Cui îi e teamă de Mona Pivniceru?

 1. lol48

  Nu are Pivniceru nici un as in mineca ,Base nu este speriat dar il calca pe nervi sa nu il aibe la mina pe un ministru al justitiei cu ceva ,nu este in ordinea pe care a stabilit-o el,nebunul nu acepta o alta realitate. USL-ul nu are nimic in cap vor si ei sa se aseze la masa bogata ,pe monent au descoperit ca este greu !.

 2. T.

  Coşmar maxim. Ţinta: Basescu T. Abia aştept. A se avea in vedere, in acelaşi sens, următoarele nume: Botoş, Rotaru. Deja numiţi. Pivniceru e bomboana de pe coliva.

 3. kilroy

  Cred ca singura teama a bashinescului este ca se inchide la non-stop si i se termina whisky-ul

 4. ANONIMUS

  De unde sa se aseze la masa bogata,de parca erau plecati undeva?Dece sa-si dea demisia ?!Doar daca sunt nebuni.Basescu nu poate face absolut nimic ,cu asemenea “victorie de las ordinar si scelerat patibular.Singurul lucru, o sa faca guvernului sicane si atat.Securistii o sa vina cu tot felul de inventii.Dar daca Ponta este destept si injumatateste bugetul presedentiei si a tuturor serviciilor pe care le bugeteaza si au facut jocuri politice o sa-i ia dracu .Nu-i vad pe PDL-isti astia care si-au batut joc de noi sa intre in parlament.Cum sunt 3 luni jumatate pana la alegeri nimic nu se poate face din punct de vedere parlamentar.Sunt curios ce va face” strada” cand va veni “Papura Voda” sa-si i-a tronul?!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s