Să cânte muzica!

Honorică Prigoană s-a vârât la PNL. Că ca la peneleu nu se mai iezistă dreapta care este ea. Uite aşa şi-au atârnat liberalii tarafteve de săgeată. Dacă l-au recuperat pe Elwis Săftoiu şi l-au făcut şef de TVR, de ce să nu meargă şi Frunzăverde, şi Prigoană, ca să fie onomastica mai veselă.

Pesediştii i-au adus la pieptul partidului mumă pe uneperişti şi au tras o frăţie de sânge, ca să nu rămână izmănarii, şmenarii şi gargaragii lui Oprea fără mandat. Adică mai sar nişte dobitoci, care au muncit în opoziţie, de pe liste, ca să încapă fripturiştii şi bagabonţii uneperoşi.

Totul e minunat, iar USL-ul devine tot mai plăcut vederii, ca zugrăveala de pe tiribomba de la bâlci. Abia aştept campania electorală să aud care sunt textele cu care sunt invitat să votez pentru USL. Abia aştept!

Hai cu muzica!

0 thoughts on “Să cânte muzica!

  1. Crede-ma, de la referendum incoa’ ma doare capul intruna cu cretinii astia. Merg pe principiul sovietic “din greseala in greseala pin’ la greseala finala!

  2. Nerabdatoare nu sunt, dar curioasa…O,daaaaa!Mor sa aud ce cred ei ca mai pot pune in capcana de vorbe ;nu-mi imaginez cam cu ce antidot la cianurile de pana acum si-ar mai putea resuscita prada!Chiar acum il vad (la Ciutacu)pe Ponta destins si zambaret si il percep oarecum in alta dimnsiune…Tocmai zice ca e convins ca o sa castige alegerile.Asa o fi!

  3. Text de invitat la vot: alegeţi între 5% Băsescu (USL cu uneperiştii), 50% Băsescu şi 50% separatism etnic (UDMR) sau 100% Băsescu (toţi ceilalţi). Va fi o campanie de pârţuri, numele umilitului va fi omniprezent.

  4. Pleaca ai nostri vin ai nostri noi raminem tot ca prosti …. cred ei .. ridem si noi de imbecili cu care ne-am ales ,asa ne este scris!!.

  5. Maitre, ce dracu cauta astia la liberali? Ca nu-i vorba doar de Honorius, dar si de ta-su, Silviu!
    Pe bune, nu le-a ajuns astora din USL ca s-au facut de cacat la referendum, ca nici alegerile parlamentare nu se-anunta prea fericite sau ca prin PNL exista unii care il lucreaza pe Crin, in timp ce in PSD se vorbeste cu zambetul pe buze despre coabitarea cu PDL? O s-ajung si eu ca personajul lui Caragiale, varianta treaza de secol XXI: eu cu cine dreq mai votez?

  6. Interesant animal este omul .Ca sunt” sonat” este sigur.Desi citesc zilnic blogul
    n-am observat ca s-a schimbat ceva ,doar pana am citit ca ai renuntat la noul format.Asa de bucuros am fost incat n-am vrut sa observ.M-am obisnuit incat si mie vechiul format mi se pare cel mai bun.Nici noul format a lui Adi Hadean
    nu-mi place si mi-e greu sa-l urmaresc.Felicitari Rabbi,si multumesc.

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.