Cu cine seamănă ăsta?

Nu încetează să mă amuze fimuleţul ăsta. Ninjache ăsta dolofan e un model de stăruinţă. Ştiţi colecţia aia de imbecilităţi motivaţionale, unde ţi se spune că dacă vrei cu adevărat, că dacă tu crezi în tine orice e posibil. Că nu trebuie să te laşi descurajat de cei din jur, ci trebuie să rămâi hotărât, să crezi, în continuare, în tine şi alte rahaturi. Grăsunache le-a luat foarte în serios. Mult prea în serios. Chestia e că ninjache îmi aminteşte de cineva din politica noastră, dar nu reuşesc să-mi dau seama de cine. Poate mă ajutaţi voi.

Am şi un bonus: al doilea filmuleţ. Un clasic pe youtube. Acolo lucrurile sunt şi mai clare, recunosc tot partidul. Ce zic eu “partid”! Alianţă, bre!

 

0 thoughts on “Cu cine seamănă ăsta?

  1. Facand abstractie de ridicolul in care s-au afisat, si stiind ca imi voi primi mustrari si injuraturi, zic ca aduce cu Don Quijote in versiune romaneasca; poporul roman. Imi pare mai degraba o metafora la ceea ce se intampla si felul cum ne luptam cu morile de vant.
    Ptiu, drace ! Acum nu-mi vine nici sa mai amintesc de popor fara sa ma gandesc la unul anume.Dar nu de ala e vorba ci de noi, astia ai nimanui.

  2. In primul filmulet clar este MRU,”dragul de el”.
    In al doilea filmulet,primul este DD in lupta cu ciocoii,apoi i-am recunoscut pe toti din aliantele de dreapta ,de stanga ,de mijloc si de pe unde or mai fi.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.