Ştirile zilei

– După ce i-a promis o partidă de privatizare în grup cu poporul, plină de perversiuni, scule erotice şi ejaculări abundente, domnu’ Dan a lăsat duduia cu chiloţii în vine, cu picioarele desfăcute şi chiştocul în dinţi, explicând ca aşa ceva nu i s-a mai întâmplat până acum. Toată năvala erotismului privatizabil s-a înmuiat, ca zgârciul puiului de Crevedia, când a trebuit să scoată buzduganul din nădragi. Geaba îi susura domnu’ Florin în urechi, geaba îl gâdila poporul pe ouă, geaba făcea Elodia striptiz spiritist şi strigoiul de la Medgidia îşi flutura ţăpuşa sculată! Dacă n-are capitalul erecţie… n-are. Aşa că acum, ca orice mascul respectabil, în lipsă de Viagra, domnu’ Dan a ajuns la concluzia că duduia e o curvă penală, plină de toate boleşniţele, care nu merită cuc de DDD. Şi nici nu e femeie, ca Oltchim e nume de bărbat.

– Adriean Videanu a descoperit că Ponta e Bulă. Videanu e coleg de partid cu el însuşi, cu Boc, Eba, Funeriu, Oltean şi alte făpturi miraculoase. Şi aliat cu drogheria de protocol. Că Ponta o avea freză de Bulă poate fi discutat. Dar nici PDL-ul nu e tocmai MENSA. O fi treabă de partid de opoziţie să dai cu şpiţul la ţurloaiele puterii când calcă prin ridichi, dar să râzi de privatizare făcută de Ponta după ce tu ai “reformat” educaţia cu Funeriu, ai condus internele cu Igaş, faci politici europene cu Eba şi l-ai avut premier pe Boc, e ca şi cum ai sta aplecat la duşul penitenciarului sperând ca asta să-ţi confirme imaginea de inabordabil.

-Philip Gordon, adjunctul doamnei Clinton, la departamentul de stat al SUA mărturiseşte că au fost al naibii de îngrijoraţi de ameninţările la adresa democraţiei şi justiţiei din România, pe durata suspendării lui Băsescu. După aia n-au mai fost îngrijoraţi. Nici înainte nu fuseseră. I-a ţinut doar pe durata suspendării. E de înţeles, când vine vorba de preşedinţie trebuie multă prudenţă, că Florida e doar a americanilor.

– Importatorii români de produse cosmetice se confruntă cu mari dificultăţi în ultimele luni, după plecarea lui MRU de la guvern.

– Ajuns la conducerea ICR, Andrei Marga îşi propune ca institutul care s-a pricopsit cu el ca preşedinte “să producă valori”. Domnu’ Marga, poate nu vi s-a comunicat, dar ICR nu se ocupă nici cu fertilizarea in vitro, nu are preocupări din domeniul eugeniei, nici nu e curs seral de alfabetizare. Treaba ICR e să promoveze cât mai bine în lume ceea ce avem, cât avem şi cum avem. Sigur, ICR poate stimula valorile, le poate promova, dar n-are cum le crea, decât dacă elitele iceriste se pun serios pe dat la buci şi rezolvă puţin din criza demografică. Dar nici asta nu oferă prea multe garanţii. Dacă totuşi se insista pe asta, vreau şi eu o bursă de creaţie de la ICR, cu rugămintea ca mai întâi să mi se trimită poze faţă şi profil, evident nuduri, cu partenerele de proiect. Şi mai aduc nişte băieţi dacă e nevoie, că facem orice pentru cultură.

0 thoughts on “Ştirile zilei

  1. chapeau, monşer! Asta e abordarea potrivită pentru știrile zilelor noastre. Analize aprofundate nu îşi au locul, de-aia se potrivește perfect reclama aia la ghimpele, cu birlic și “ba pe-a mă-tii!”

  2. “Degeaba face gura acum Victor Ponta, ca e privatizarea prost organizata, că e făcuta pe genunchi si ca n-a avut timp. E adevarat: daca n-o face până la sfârșitul lui septembrie, FMI blochează orice împrumut pentru România. Si odată cu FMI, si băncile private. Iar fără împrumuturi – adio pensii, adio salarii pentru bugetari, adio ajutoare sociale, adio tot!

    Dar cine l-a oprit sa o privatizeze din timp? USL a venit la putere pe 8 mai 2012: acum suntem pe 24 septembrie. Ce-a făcut Ponta atâtea luni, s-a uitat pe pereți la Palatul Victoria?

    A, uitasem: a fost ocupat cu referendumul!

    Pentru USL, toata vara n-a mai existat nici seceta, nici Oltchim, nici salarii, nici FMI: au existat doar Băsescu si referendumul. Pai daca ați cântat toata vara, măi greierașilor…acuma dansați! Hahahaha….”

    http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/09/24/cine-a-pierdut-din-batjocura-cu-oltchim/

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.