Imaginaţi-vă…

De câte ori nu aţi văzut/citit/auzit despre marile afaceri care se pun la cale în timpul unei partide de golf? Afacerile de stat, adeseori, v-aţi obişnuit să auziţi, se pot adesea rezolva între două lovituri de crosă, în maşinuţa aceea nostimă. Oameni care abia mai încap între scândurile propriei importanţe devin agreabili atunci când pun pe ei o pereche de pantaloni mai lejeri, tricoul polo şi eventual un pulover uşor, apoi se plimbă de la o gaură la următoarea, îşi aleg crosele – fiindcă fiecare crosă are dichisul ei- şi lovesc mingea. Apoi, până la următoarea gaură, mai schimba câteva vorbe, mai încep un război, încheie altul…

Imaginaţi-vă terenul de golf. Verde. Gazonul e tuns impecabil. Gropile de nisip sunt desenate fără cusur. Linişte şi aer curat. Din loc în loc câte un fanion indică ţinta. Bărbaţi serioşi, îmbrăcăţi conform unui cod neprecizat, dar lesne de descifrat. Crosele de golf, nichelate, lustruite, cu mânere complicate, iţindu-se din saci de piele încă şi mai complicaţi. Acum imaginaţi-vă! Băsescu! Hăhăhă! Şi beţişorul de şters urechile. E totul clar?

0 thoughts on “Imaginaţi-vă…

  1. Pai sa ne imaginam cu joaca Basescu golf cu Sarkozy si cu Berlusconi, alti mari oameni politici ai Europei ultimilor 10 ani.
    Tind sa cred la la partidele de golf se intalnesc aia de prin grupul Bilderberg nu oamenii politici

  2. Ce sa-mi mai imaginez? Am obosit;nu mai am energie pt. asta! Tot ce mi-a ramas din ea(din energie) alimenteaza furia fata de multitudinea de fete zambind slinos in timp ce-si recita vrajelile electorale cu rol de hartie de prins muste! Aceeasi clasa politica imbuibata ,incompetenta si jecmanitoare ce latra aceleasi promisiuni de bunastare pt. popor! Si care este bunastarea dupa 22 de ani de promisiuni? Industria ne-a fost distrusa ca sa consumam din vest,resursele naturale ne-au fost luate si in schimb ne trimit ajutoare alimentare (cata generozitate!) pe care sa se bata amaratii …Si toate astea cu complicitatea clasei politice care prospera continuu si pt. care nu exista criza,doar cativa jurnalisti mai obraznici care le mai provoaca nitel deranj,dar nu mai mult ca o urticarie !

  3. Asta e cel mai al dracului animal. Daca aia, cu ditamai crosa baga o amarata de bila intr-o amarata de dichisita gaura si pornesc razboaie intre cei care nu sunt ruda decat cand pomenesc de Darwin – si nici atunci,inchipuie-ti cat de “mester” poate fi basescu: cu un jeg pe capatul betisorului si altul in constiinta sa lipsa, sa-si arunce tara intr-o mare gaura din care nu stiu cand si cum va mai iesi.
    Si asta ma face sa ma intreb; o fi cetatean roman ?

  4. Ca un badaran sa fie capabil de asa fineturi sunt imposibile.Ce m-a mira este ca acest beotian infect are pretentia ca poate reprezenta Romania la Bruxelles,vreau sa cred ca infectul nu vrea s-o faca vorbind engleza .Ca pe langa ca engleza presupune fiecare limba a unui domeniu ,afaceri,medical,armata,cler,finante,tehnica,etc…ca din pacate nu e la fel ca la romanica unde poti discuta de la tomberon la facultate.Daca in Anglia unul in zdrente vorbeste o engleza de Oxford iti dai seama cu cine ai de-a face .Sceleratul nici macar” pidgen english” nu poseda.Ce dracu vrea sa faca acolo.?!

  5. Da..mi-l imaginez, pe un teren de golf… cu o grebla de aunat frunze… iar responsabilul cu curatenie, ii da una dupa ceafa si ii spune.. ia pleaca ma, tragete pe sub gard, ca vin domnii! Doar asa mil- pot imagina.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.