De final de an

FUTURE

Mai sunt doar câteva zile şi va începe luna ianuarie. Şi se va sfârşi luna decembrie. Deşi este posibil ca, la cererea publicului, luna decembrie să se repete. Luna ianuarie începe pe 1 ianuarie, conform opiniilor celor mai mulţi specialişti. Există, totuşi, şi un grup restrâns de experţi care opinează că luna ianuarie ar pute începe, de fapt, într-o marţi. Dan Puric nu s-a pronunţat, încă, în această privinţă.

Conform unui recent raport al Organizaţiei pentru Observarea Diverselor Chestii, sfârşitul lumii nu s-a produs. Concluziile acestui raport arată că:

a) dacă erau mayaşii ăia aşa de şmecheri, atunci de ce au dispărut ca banii din portofel?

b) tembelii ăia care au văzut calendarul mayaş şi au ajuns la concluzia că dacă se termină calendarul, atunci se termină şi lumea, n-au văzut calendarul lui Ilarie Spânu! Sau alte calendare, care se termină, sistematic, pe 31 decembrie, în fiecare an. Mai puţin calendarul lui Marean. Care nu se termină. Care este.

În baza raportului OODC, Asociaţia pentru Promovarea Sfârşitului Lumii în România, a propus Ministerului Turismului ca noul brand de ţară să fie calendarul maya. Sfârşitul lumii poate reprezenta o excelentă modalitate de revigorare a turismului românesc. Astfel, turişii străini interesaţi de apocalipsă pot participa la experienţe complete cuprinzând: excursii pe autostrăzile/şoselele româneşti, sejururi în spitalele noastre, îmbulzeli la promoţii cu tigăi, cozi la administraţiile financiare, cursuri de supravieţuire din salariul mediu din România, privitul programelor televiziunilor româneşti şi, contra unei taxe modice, participarea la diverse referendumuri. Totul pe muzică lejeră interpretată de îndrăgitul Fuego.

La sfârşitul acestor sejururi, supravieţuitorii vor fi invitaţi să spună unde a greşit Darwin cu rahatul lui de evoluţie.

În fine, mai sunt deci câteva zile şi intrăm în 2013. De fapt 2012bis, că 13 e cu ghinion. Cu acest prilej, al dvs. Mordechai, vă urează toate cele bune, vă mulţumeşte că i-aţi fost alături când aţi avut chef şi că  nu i-aţi fost alături când a avut nevoie şi alte chesti din astea, de om ofticat.

 

LA MULŢI ANI! UN 2012bis FERICIT! Dacă nu se poate să fie fericit… măcar să supravieţuiţi până în 2014 şi poate o fi ăla mai cu noroc.

 

Leave a comment

Filed under Oy-oy!, Rabbi zice

0 responses to “De final de an

 1. Să auzim și să citim, pe cât posibil, numai de bine, Rabbi!

 2. Si cum? Sarim asa, peste un an, ca vrei tu??? Ofticosule! Te pomenesti ca 2013 o fi tocmai anul ala care ne scoate din cacat. Vrei sa pierzi show-ul???

 3. rich guy

  La multi-multi ani ! … si va multumesc mult ! (dar nu mai explic si de ce ).

 4. La multi ani in 2012+1 ,il pacalim noi si pe asta !!!. 😆

 5. kilroy

  Iar pe strainii aia am putea sa ii provocam sa isi infiinteze o firma in Romanica. Singuri, fara ajutor autohton.

 6. ANONIMUS

  An nou fericit. Numai noroc ,sanatate si fericire draga Rabbi .Numarul 13 este fast pentru mine.Daca totusi mor in acest an inseamna ca am scapat de alte nenorociri ce ne asteapta.

 7. C(I)ocan

  La mulţi ani!

 8. Fluieratorul

  Darwin a crezut ca si specia umana evolueaza ca alte specii. In mod evident, nu e asa. Nu si-a cunoscut bine semenii. Specia umana este atit de perversa, mi se sopteste, incit a reusit sa inventeze involutia si auto-distrugerea in masa, si mijloacele pentru acestea.

  La multi ani!

 9. Constantin

  La multi ani!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s