Reciclaţi! Economisiţi energia!

Nici nu s-a terminat bine expoziţia canină de la PDL că au şi început socotelile “ecologiste”. Se tot ciupeşte cobza cu discuţii despre viitoarea posibilă apropiere a PDL de PNL. Ba chiar devine tot mai gureşă ideea unei posibile absorbţii a PDL de către PNL. Şi ideile astea vin din surse calificate.

Dacă socotelile astea se potrivesc cu realitatea şi într-adevăr în direcţia asta alunecă rogojina, atunci ne aşteaptă vremuri vesele şi muşte pe tavan. Ideea că în felul ăsta se va ajunge, în cele din urmă, la două partide mari şi late ( ca şi cum asta ar fi chestie tare deşteaptă şi sănătoasă pentru organism precum calciul pentru oase) e folosită ca argument suplimentar. Şi după aia mai e un singur pas: alea două se unesc şi ele, iar pe 23 August ieşim la defilare.

N-am cum să nu constat că ăştia de la USL au, după un an de guvernare, rezultate măreţe. Adică n-au făcut niciun rahat, dar au fost, sunt şi par pe mai departe ocupaţi cu aranjarea a tot felul de combinaţii şi revărsarea plăcintei. Singura ispravă cu care se pot lăuda e că se poartă ca nişte bravi ecologişti, reciclând tot ceea ce a dat electoratul la gunoi. Uite aşa ne-am trezit cu UNPR-ul premiat şi cu bentiţă de guvernant, cu Becali recuperat de prin saivanul DNA şi împins în Parlament, iar acum o să ne pricopsim şi cu un lighean de caltaboşi portocalii scoşi la zvântat pe sârma din faţa magaziei PNL. Totul se reciclează, boii votează. În felul ăsta se economiseşte şi energia. Adică nu se mai consumă energie în lupta cu opoziţia ( care încetează să mai existe), nu se mai iroseşte energie pe exerciţiul real al guvernării, nici pe proiecte sau alte savantlâcuri. Ecologie curată! Nici frunza Elenei Udrea nu-i de lepădat la aşa ecologeală zdravănă. Plăcintă bio e deja inclusă în meniu, acum urmează Brânză ecologică, Flutur specie protejată şi putem deschide bodega.

0 thoughts on “Reciclaţi! Economisiţi energia!

  1. Ceva argumente in favoarea reducerii optiunilor electorale (la sub trei) ar fi, dacă ne gândim la zicerile lui Condorcet sau alde Arrow. Nu-i vorba ca sub doua pălării diferite se va ascunde, probabil, aceeasi obosita Marie. Măcar alegătorul se poate dumiri dupa doua exercitii electorale ca-i tot aia si gata, poate s-o ia cu inima impacata de nevasta si o va pune doar, din când in când, sa mai schimbe naibii porcaria aia de pe cap.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.