Arctica – un discurs pentru orice ocazie

Spre uzul elenelor:

Pe fondul încălzirii globale, Arctica este o zonă de o importanţă strategică tot mai mare, chiar dacă există oameni care nu vor să vorbesc cu tine. Astfel, dictatura parlamentară trebuie să înceteze şi aş dori să atrag atenţia colegilor europarlamentari asupra referendumului în care cetăţenii României s-au pronunţat în legătură cu reducerea numărului de parlamentari şi să nu atrag atenţia asupra referendumului în care cetăţenii României s-au pronunţat în legătură cu demiterea Preşedintelui României, excelenţa sa, domnul Traian Băsescu, tata.

Aşa cum se ştie, în Arctica este foarte frig şi ar trebui să ne preocupe soarta pinguinilor ( ! ) care sunt siliţi, datorită ( sic!) condiţiilor climaterice să îndure temperaturi foarte ridicate de peste 30 de grade. Minus. Care propun să tratăm această situaţie cu maximum de seriozitate implicându-ne, ca şi în cazul rromilor, în rezolvarea acestei situaţii, care domnul Antonescu nu poate conduce o comisie de revizuire a cnos… a cost…  a Constituţiei! Mărţişorul este un simbol al primăverii! Primăvara de la Praga a fost pentru noi toţi un model demn de urmat, întrucât rolul femeii în societatea actuală şi protecţia de care are nevoia, ca şi în cazul pinguinilor din Arctica, situaţie în care cer Parlamentului European alcătuirea unei delegaţii care să discute de urgenţă cu preşedintele şi membri ai guvernului din Republica Arctica, legat de situaţia justiţiei din acea ţară.

Problematica Arcticii nu poate fi rezolvată dacă femeile din partid nu dau dovadă de solidaritate. V-am lăsat restul de la cumpărături pe birou… ăăă … nu… asta nu. Importanţa numirii procurorului general… Vă mulţumesc pentru atenţie.

Leave a comment

Filed under Mucii din fasole, Oy-oy!

0 responses to “Arctica – un discurs pentru orice ocazie

 1. XL5

  =))))))) I-ai ciordit draftul speech-ului?

 2. Lasa-o a scapat-o taticu ,http://www.realitatea.net/engleza-lui-basescu-iz-a-total-esec_1163017.html#axzz2QpOnfye6 urma scapa turma ,ieri a cumis-o Base ….la familia Basescu este o traditie !!!!!!!!.

 3. Petronius.

  Ops ! Eroare gresita: Arctica (care este, desigur) e monarhie 😀 Cum cine e rege ?! Mos Craciun, bineinteles 😉

 4. Hansel und Grettel

  Vorba dumneavoastra- Oy, oy

 5. Da, da’ mai era şi discriminarea femeilor, când sunt obligate să aleagă între copil şi carieră! Inadmisibi! Până când? 😯

 6. lucica53

  Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras!!! Saraca de ea, e si gravida, ce copil o aduce pe lume??!!

 7. asta a mica a lu case e mai proasta si decit ceauseasca aia chiar daca vorbea in public rar nu comitea greseli si nu avea esece

 8. Atat:
  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s