Din respect pentru adevăraţii prieteni

me

Advertisements

5 Comments

by | June 24, 2013 · 5:58 pm

5 responses to “Din respect pentru adevăraţii prieteni

 1. Laura

  Da, frumos gest. Toti oamenii aceia care au rectionat asa de omeneste merita respectul romanilor. Asadar, respect muntenegreni!

 2. VictorCh

  Nu ma pricep sa caut pe net – da’ POT sa-mi permit sa presupun A CUI este stema? (Felicitari pt initiativa!)

 3. Mad Max

  Impresia staruitoare despre muntenegreni din imaginile de aseara este ca acesti oameni au asimilat catastrofele in ADN. A fost stupefiant sa-i vad cum se organizeaza contra timp sa coboare in prapastie, sa urce ranitii si sa-i transporte la spital si sa stea la rand pentru a dona sange. Oamenii astia nu stiu sa se tanguie la TV si sa faca apeluri, ei chiar pun mana sa salveze. Stupefiant! Astia chiar traiesc ca oameni, nu ca sobolani.

  • VictorCh

   Se pare ca ei INCA au ramas la sanatoasa mentalitate (sociala) naturala, de intr-ajutorare (ca doar in acest mod si din aceasta cauza si in acest scop am ajuns – noi, oamenii, ca si celelalte animale sociale / gregare – sa traim in societate, nu individual), inca n-au inceput sa se molipseasca de atitudinea tiganeasca… (“Vale-euuu-u! Ce-am patit! Sa sara cineva sa ma ajute (si sa mai cheme si pe altii sa-l ajute, ca eu nu misc un deget)! Si pe urma sa ma SI hraneasca, ca-s lihnit de foame – da’ cu ceva bun, ca am stomacu’ delicat… Si bani sa stiti ca n-am (i-am bagat pe toti in palat si-‘n salbe), poate-mi dati TOT voi…”)

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s